Bonveno Market İndirim ve Kuponlar (İstanbul)
-
-
Mağazalar buradaymış. Umarım daha yayılır.
-
sosislisi fiyatına göre başarılı... Hatta Geçen ay sosisli yanına ücretsiz kola verdiler.
butik market yiyecek içeceğini al dışarda oturma alanları yapmışlar orada otur ye. Mikrodalga fırınlarda satın aldıklarından istediklerini ısıtabilirsin..
tavsiye ederim..
-
çok güzel bir konsept yapmışlar. metro market ürünlerini severim zaten. yiyecekler vs de çok güzel.
-
Şube sayısı umarım artar kampanyaları takip etmek lazım. Oturarak yiyebileceğiniz alanlar yapılmış konsept tutar ama genellikle beyaz yakalıların çalıştığı yerlerde şubesi var.
-
Metro markası diye pahalı olur demeyin karpuzu 4 liraya domatesi de yine diğer marketler gibi 10 liraya falan satıyorlar. Ben sosisli sandviç, düz sandviç falan alıyorum. Kahvede ise Tchibo'nun makinesi var sıcak soğuk kahve alıyorum idare eder.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yakınımda hiç mağazası yok dediğin gibi genelde zengin semtlerde. Umarım artar zamanla.
-
31 ağustos ve 1 eylülde yanı haftasonu
Sosisli, pizza ve pide alanlara cool lime , limonata ve ya bubble tea hediyeymiş.
Bildiğim kadarıyla yiyecek ürünleri piyasanın yarı fiyatı civarına. sosisli 55 , pizza 95 olabilir. komik rakamlar gerçekten.
x (formerly twitter)bonVeno Türkiye (@BonvenoTurkiye) on Xhttps://x.com/bonvenoturkiye/status/1829538231047626834?s=46 -
-
24 mağaza olmuş istanbulda.
3 harfliler gibi yayılır umarım , yakına gelmesini bekliyorum.
-
-
Fiyatlar iyi.
Bunlara ek olarak mobil uygulamada 500e 250 kişisel bakım için kupon veriyor. Beylikdüzü brand ve büyükçekmeyece geçen hafta mağaza açmışlar.
Mağazaların nerde olduğu haritada var, yakın olan yararlansın.
-
Sosisli piliç sosis ve fiyatı normal.
-
Sosisleye gelen kadar baya bir şey var.
Pizza sanırım 95 lira civarı olması gerek, küçük falan da değil.
şuan en avantajlı 500tllik kişisel bakıma 250tl indirim var. Buna bile ana konu açılabilir ama uzun iş :D
-
-
-
-
“Komşu komşunun kahvesine muhtaçtır” diyerek kahveleri hazırladım 🤭 Dünya Komşular Günü’ne özel pazar kahven benden. ☕️🥰
x (formerly twitter)bonVeno Türkiye (@BonvenoTurkiye) on Xhttps://x.com/BonvenoTurkiye/status/1858042391040606459?t=4KqAry6sDI3l3mJhJRR1AA&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X