Şimdi Ara

n11com %111 kampanyası için son günler! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
9.916
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: az_tek

Asıl kategorilerde(satış yoğunluğu çok olan kategoriler) çekler geçerli değil. Bu kısımda fiyat değişikliği olmayacağı için site kendini batırmaz.

Çeklerin 3 liraya satıldığı bir forum burası 30-40 lira oldukça iyi fiyat. Hele bu fiyat öngörünüz 1 tane çekin satış fiyatı ise zaten bomba bir fiyat. Umarım dediğiniz gibi olur.
    Mesele zaten ortada çok fazla çek olması, site bu şekilde çok zarar eder, fiyatlarla oynanmazsa.

elektronik dışında büyük oranda geçerli çekler. giyim ve kozmetikte mesela her üründe geçerli.

giyim ve kozmetik satan mağazalar temmuz 15'e kadar fiyat şişirmek zorunda kalacak o zaman ve işte o mağazalar çek dışında satış yapamaz, hatta müşterilerin kafasında pahalı sattığı imajı yaratırlar, çek muhabbeti sonrası da doğru dürüst satış yapamazlar. daha önce bunun örnekleri çok yaşandı, çek çıkartıp fiyat şişiren firmaların hali ortada. n11 bence bunu pazarlama taktği olarak yaptı ve bunun getireceği maliyetleri çok önceden hesaplamışlardır, mağazaya "şu parfüme 40 lira zam yap" vs demez diye düşünüyorum. derse kendi kaybeder.

100 lira üstü 30 liralık çekler 3 liraya falan satılıyor, 100 liralık çek ve 200 lira üzerinde geçerli hem de onbinlerce ürün var çek kullanılabilecek. 30-40 lira iyimser bi rakam bence, piyasada bu kadar çok çek olmasa 50-60'a bile giderdi. tek sıkıntı çekler kod halinde değil yani çek kodu satılamayacak, hesaptan kullandırma olacak gibi duruyor.

• Hediye Çeki geçerli olmayan kategoriler:

Telefon ve Telefon Aksesuarları
    Beyaz Eşya
    Motosiklet
    Bilgisayar
    Seyahat, Otel, Bilet
    Fotoğraf Makinesi ve Kamera > Dürbün ve Teleskop Aksesuarları
    Video Oyunları ve Konsol > Konsol Oyunları
    Fotoğraf Makinesi ve Kamera > Fotoğraf Makineleri
    Külçe ve Ziynet Altın, Takı, Mücevher > Külçe, Ziynet Altın ve Gümüş
    Bebek, Çocuk ve Anne Bakımı > Bebek Bezi ve Islak Mendiller
    Video Oyunları ve Konsol > Oyun Konsolları
    Kırtasiye ve Ofis > Kağıt Ürünleri
    Televizyonlar ve Ses Sistemleri > DVD, DivX, Bluray ve Medya Oynatıcılar
    Fotoğraf Makinesi ve Kamera > Video Kameralar
    Televizyonlar ve Ses Sistemleri > MP3 ve MP4 Oynatıcılar, Aksesuarları
    Televizyonlar ve Ses Sistemleri > Uydu Sistemleri
    Televizyonlar ve Ses Sistemleri > Müzik Sistemleri
    Fotoğraf Makinesi ve Kamera > Dürbün, Teleskop ve Mikroskop
    Market Ürünleri, Gıda, İçecek > Deterjan ve Temizlik Ürünleri
    Televizyonlar ve Ses Sistemleri > Televizyonlar
    Televizyonlar ve Ses Sistemleri > Ev Sinema Sistemleri
    Televizyonlar ve Ses Sistemleri > Hoparlörler

• quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

ben şimdi alışveriş yapsam ve kargom kampanya bitiş tarihi olan 1 mayıstan sonra gelirse kuponlar geçerli olacak mı ?

YARDIMCI OLABİLECEK KİMSE YOK MU
  • quote:

Orijinalden alıntı: marquin

quote:

Asıl kategorilerde(satış yoğunluğu çok olan kategoriler) çekler geçerli değil. Bu kısımda fiyat değişikliği olmayacağı için site kendini batırmaz.

Çeklerin 3 liraya satıldığı bir forum burası 30-40 lira oldukça iyi fiyat. Hele bu fiyat öngörünüz 1 tane çekin satış fiyatı ise zaten bomba bir fiyat. Umarım dediğiniz gibi olur.
    Mesele zaten ortada çok fazla çek olması, site bu şekilde çok zarar eder, fiyatlarla oynanmazsa.

elektronik dışında büyük oranda geçerli çekler. giyim ve kozmetikte mesela her üründe geçerli.

giyim ve kozmetik satan mağazalar temmuz 15'e kadar fiyat şişirmek zorunda kalacak o zaman ve işte o mağazalar çek dışında satış yapamaz, hatta müşterilerin kafasında pahalı sattığı imajı yaratırlar, çek muhabbeti sonrası da doğru dürüst satış yapamazlar. daha önce bunun örnekleri çok yaşandı, çek çıkartıp fiyat şişiren firmaların hali ortada. n11 bence bunu pazarlama taktği olarak yaptı ve bunun getireceği maliyetleri çok önceden hesaplamışlardır, mağazaya "şu parfüme 40 lira zam yap" vs demez diye düşünüyorum. derse kendi kaybeder.

100 lira üstü 30 liralık çekler 3 liraya falan satılıyor, 100 liralık çek ve 200 lira üzerinde geçerli hem de onbinlerce ürün var çek kullanılabilecek. 30-40 lira iyimser bi rakam bence, piyasada bu kadar çok çek olmasa 50-60'a bile giderdi. tek sıkıntı çekler kod halinde değil yani çek kodu satılamayacak, hesaptan kullandırma olacak gibi duruyor.

umarım dediğiniz gibi olur. o zaman n11 efsane olur :) keşke daha çok çekim olsa diye, keşke onu da bunu da alsaydım diye bu hareketi yapan bol olur.

• quote:

quote:

ben şimdi alışveriş yapsam ve kargom kampanya bitiş tarihi olan 1 mayıstan sonra gelirse kuponlar geçerli olacak mı ?

sipariş verdiğiniz tarih önemli kargo tarihiyle bir ilgisi yok.
  • quote:

quote:

quote:

kampanya şartlarında alışverişi tamamla butonuna bastıktan sonra kuponlar tanımlanıyomuş o yüzden tereddütte kaldım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kampanya şartlarında alışverişi tamamla butonuna bastıktan sonra kuponlar tanımlanıyomuş o yüzden tereddütte kaldım

evet öyle ama 1 mayıs'a kadar alışverişi tamamlarsan değil, 1 mayıs'a kadar verilen siparişlerde geçerli. 1 mayıs öncesi verdiğin sipariş 10 mayısta ulaşırsa o gün tamamlarsan o gün kazanırsın. site kendisine gelen paraya bakıyor, senin 1 mayıs öncesi parayı ödemişsin, alışverişi tamamla butonu sadece parayı mağazaya iletmeye yarıyor. gene de emin olmak için siteye danışabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 26 Nisan 2013; 11:58:25 >

• yani 100 liraya rastegele ürünlerden alışveriş yapıyoruz ve 111 lira böcekli ürünlerde kullanılan çek geliyor doğru muyum?
  • Doğru yer burasımı bilmiyorum ama bir sorum var; Geçen cumartesi verdiğim sipariş henüz kargoya verilmedi. Sipariş onaylandı, gecikmiş kargo yazıyor. Bu kadar gecikme normalmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

yani 100 liraya rastegele ürünlerden alışveriş yapıyoruz ve 111 lira böcekli ürünlerde kullanılan çek geliyor doğru muyum?

Hayır. % 111 hediye kuponlu ürünlerde alışveriş yapıyorsun. Sonra da kazandığın puanı belirli yerlerde harcıyorsun. Belirli yerlerde abidik gübüdük yerler.

Kuponlarınızı Moda ve Kozmetik kategorisinde Külçe, Ziynet Altın/Gümüş hariç tüm ürünlerde, Ev ve Yaşam kategorisinde Bebek Bezi ve Islak Mendiller, Deterjan & Temizlik, Kâğıt Ürünleri hariç tüm ürünlerde, Otomotiv ve Aksesuar kategorisinde Motosiklet hariç tüm ürünlerde, Spor ve Outdoor kategorisinde tüm ürünlerde, Kültür, Oyun ve Gezi kategorisinde Tatil, Konsol Oyunları ve Oyun Konsolları hariç tüm ürünlerde, Elektronik kategorisinde ise Fotoğraf Makinesi Aksesuarları, Kamera Aksesuarları, Piller, Televizyon Aksesuarlarında kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdush42 -- 26 Nisan 2013; 13:20:37 >

• Dostlar 1300 tl lik alisvers yptim 2 gun once. Puan nasil gelecek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

çek kampanyasının 5 gün içinde bitecek olması bazı sinyalleri veriyor gibi. Kazanılan çekler kullanılmaya başlamadan, yeni çek kazanma uygulaması kalkıyor. Çekler aktif olduğunda, Çeklerin geçerli olduğu ürünlerde, fiyatlarda belirgin bir şişme olur.
    Eğer fiyatlarda değişiklik olmazsa, bu çekler acayip hiç beklenmediği kadar değerli olur.

+123456789

Fiyatlarda bir değişiklik olacağını sanmıyorum zaten olsa bile 100 tl'yi kullanmak için 200 tl limit var. 200 tl sonucta harcanması gerekiyor aslında fiyatların şişirilmesi bir bakıma işimize yarayabilir böylece 200 tl'yi kolayca doldurmuş oluruz

• Eğer fiyatları yükseltmezlerse fırsat baya sıcak. Çeklerde özellikle çocuk sahibi iseniz alacak çok şey bulabilirsiniz. Benim çeklerle alacaklarım : Bisiklet, Lazımlık, parfüm ( Satıcı orjinal diyor,alınca göreceğiz ), hanıma makyaj malzemesi, Çocuk için şampuan, nemlendirici, biberon, micro sd kart, arabaya ıvır zıvır.

345 TL çekim var 690 TL harcama yapacağım. Piyasadan almaya kalksam en az 600 TL tutuyor. Daha ne olsun, zaten piyasadan daha düşük yada aynı fiyata ürün satın aldık. Çeklerde işin ekstrası oldu.

Millete kulak asmayın. Siteyi iyi inceleyip ihtiyaçlarınızı almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Doğru yer burasımı bilmiyorum ama bir sorum var; Geçen cumartesi verdiğim sipariş henüz kargoya verilmedi. Sipariş onaylandı, gecikmiş kargo yazıyor. Bu kadar gecikme normalmi?

Şimdi kargo geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

quote:

yani 100 liraya rastegele ürünlerden alışveriş yapıyoruz ve 111 lira böcekli ürünlerde kullanılan çek geliyor doğru muyum?

Hayır. % 111 hediye kuponlu ürünlerde alışveriş yapıyorsun. Sonra da kazandığın puanı belirli yerlerde harcıyorsun. Belirli yerlerde abidik gübüdük yerler.

Kuponlarınızı Moda ve Kozmetik kategorisinde Külçe, Ziynet Altın/Gümüş hariç tüm ürünlerde, Ev ve Yaşam kategorisinde Bebek Bezi ve Islak Mendiller, Deterjan & Temizlik, Kâğıt Ürünleri hariç tüm ürünlerde, Otomotiv ve Aksesuar kategorisinde Motosiklet hariç tüm ürünlerde, Spor ve Outdoor kategorisinde tüm ürünlerde, Kültür, Oyun ve Gezi kategorisinde Tatil, Konsol Oyunları ve Oyun Konsolları hariç tüm ürünlerde, Elektronik kategorisinde ise Fotoğraf Makinesi Aksesuarları, Kamera Aksesuarları, Piller, Televizyon Aksesuarlarında kullanabilirsiniz.

sizin yanlışınız var çek kazanmak için herhangi bir üründen alışveriş yapmak yeterli yani rastgele ürünlerden alışveriş yapıyoruz.

gelen çeki "böcekli" dediğiniz ürünlerde kullanabiliyoruz sadece

quote:

Orijinalden alıntı: @Herşey çok güzel olacak

Dostlar 1300 tl lik alisvers yptim 2 gun once. Puan nasil gelecek ?

puanın üst limiti 1100 liraydı herhalde siz alışverişi tamamla deyince 11 tane 100 liralık çekinizi 1 ay sonra aktif olmak şartıyla yükler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 26 Nisan 2013; 15:06:47 >

• quote:

sizin yanlışınız var çek kazanmak için herhangi bir üründen alışveriş yapmak yeterli yani rastgele ürünlerden alışveriş yapıyoruz.

Bence senin yanlışın var iyi oku kampanyayı.
    Kocaman yazı ile siyah zemin üzerine beyaz yazı ile yazmışlar. Ben bu kampanyadan ilk haberdar olanlardanım. Hatta alışveriş yaptım. Sonradan iptal ettim kayda değer bir kampanya olmadığı için. Alışverişimi kampanyayı dikkatli okumayıp hemen atladığım için yaptım.
    http://www.n11.com/kampanyalar/111_kupon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdush42 -- 26 Nisan 2013; 15:12:56 >

• quote:

quote:

Kocaman yazı ile siyah zemin üzerine beyaz yazı ile yazmışlar. Ben bu kampanyadan ilk haberdar olanlardanım. Hatta alışveriş yaptım. Sonradan iptal ettim kayda değer bir kampanya olmadığı için. Alışverişimi kampanyayı dikkatli okumayıp hemen atladığım için yaptım.

siyah zemin üstüne yazılan yazı çeki kazanmak için değil, çeki harcamak için bir şart olarak gözüküyor.
    zaten adamlar "hediye kuponu" geçerli olması için mealinde yazmışlar.
    yani kazandığın kupon...
    kazanmak için önce alışveriş yapmak lazım...

bence marquin haklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 26 Nisan 2013; 15:26:07 >

• quote:

quote:

çekin geçerli olmadığı alandan yani elektronik bölümünden "cep telefonu" aldı arkadaşım, böcek resmi yok onlarda bakarsanız.

ve 1100 lira hediye çeki kazandı

denemek için sepetinize bir şey ekleyip alma ekranına kadar gelin altta "şu kadar çek kazanacaksınız" diye yazıyor zaten.

örnek s3 ekledim bir tane ve

"%111 kazandıran uğurlu alışveriş kampanyamız ile toplamda 1.110,00 TL değerinde kupon kazanabilirsiniz." diye uyarı veriyor.

iyi okumak önemli bence de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 26 Nisan 2013; 15:28:41 >

• quote:

quote:

quote:

çekin geçerli olmadığı alandan yani elektronik bölümünden "cep telefonu" aldı arkadaşım, böcek resmi yok onlarda bakarsanız.

ve 1100 lira hediye çeki kazandı

denemek için sepetinize bir şey ekleyip alma ekranına kadar gelin altta "şu kadar çek kazanacaksınız" diye yazıyor zaten.

örnek s3 ekledim bir tane ve

"%111 kazandıran uğurlu alışveriş kampanyamız ile toplamda 1.110,00 TL değerinde kupon kazanabilirsiniz." diye uyarı veriyor.

iyi okumak önemli bence de.

Hocam 1110 puan için 1000 liraya s3 olması lazım. Benbaktım ggöremedim 1000 liraya s3. Link atar mısın zahmet olmazsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @Herşey çok güzel olacak

Dostlar 1300 tl lik alisvers yptim 2 gun once. Puan nasil gelecek ?

puanın üst limiti 1100 liraydı herhalde siz alışverişi tamamla deyince 11 tane 100 liralık çekinizi 1 ay sonra aktif olmak şartıyla yükler.

Hocam bence bu başlık altında yorum yapmayın. Yanlış yönlendiriyorsunuz insanları.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.