Şimdi Ara

n11com %111 kampanyası için son günler! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
9.916
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tyanali

quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

quote:

Tam 23:59 'da alışveriş yaptım. Sepette görünüyor idi kupon kazandığım. Alışveriş tamamlandıktan sonra nasıl anlaşılır kupon kazanılacağı acaba?

Hesabım bölümünde soldaki Kuponlarım a tıklayınca tüm kupon bilgilerin çıkıyor

O bölümde herhangi bir kupon yok. Sipariş daha onaylanmadı 15 dk oldu vereli. Sipariş tarihi 30/04 görünüyormuş sipariş detayında. Sıkıntı çıkmaz herhalde

yukarıya ekledim hocam alışverişlerini onaylamadıkça kuponların tanımlanmaz ve gözükmez ama onayladığın anda gözükecektir

• Teşekkür ederim ilgi ve bilgin için

Son dk'da acele ile sipariş verirken taksit seçmeyi unutmuşuz, şimdi ya çekler gidecek, yada taksitler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali -- 1 Mayıs 2013; 0:55:33 >
  • ben daha önce 100 üzeri alışveriş yaptım ama puanları kullanacak böcekli birşeyler bulamıyorum. özellikle bunları listeletebileceğimiz bir bölüm yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: valhalax

ben daha önce 100 üzeri alışveriş yaptım ama puanları kullanacak böcekli birşeyler bulamıyorum. özellikle bunları listeletebileceğimiz bir bölüm yok mu?

O kuponları kullanmak sıkıntı. Genellikle kullanılmadığı bölümleri listelemişler ve çok fazla kullanılmadığı bölüm var, geriye de birşey kalmıyor zaten.
  • arkadaşlar,
    her kullanıcı bir kez mi faydalanabiliyordu?
    Önce 18 nisan, sonra da 30 nisanda aynı hesapla alışveriş yaptım,
    Birincisinden %111 kupon aldım,
    İkincisinden de %111 kupon alıyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trlizard

arkadaşlar,
    her kullanıcı bir kez mi faydalanabiliyordu?
    Önce 18 nisan, sonra da 30 nisanda aynı hesapla alışveriş yaptım,
    Birincisinden %111 kupon aldım,
    İkincisinden de %111 kupon alıyor muyum?

evet kazanıyorsun ben de öyle iki parça alışveriş yaptım kuponlarım tanımlandı şimdi gün sayıyorum harcamak için,yalnızca her hesap toplamda maximum 1110 liralık kupon kazanabiliyor.
  • Hediye Çeki olayı Bittimi arkadaşlar.
  • yeni kamp yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum.
    Yok efendim fiyatlar şişermiş.
    Yok efendim o amblemler kalkarmış
    Yok efendim %11'verirlermişte bilmem neymiş.

Site gittigidiyor tarzı bir site ve satılan ürünlerden ürünün çeşidine göre komisyon alan bir site.

Şimdi ben siteye üye olup elimdeki 200 liralık bir ürünü satmak istersem (örnek veriyorum benim vergi levhası olan bir satıcı olduğumu düşünün) bana kim karışır? Site bana nasıl yok efendim 200 TL lik ürünü 300e satacaksın alıcı bunda hediye çeki kullanacak der? Benim ürünüm satılmaz o zaman ben neden sitede dükkan açayım o zaman?

Bunları bırakın arkadaşlar hiçbirşey olmayacak emin olun. Adamlar sonuçta reklam yapıyor ve başarılılar. Reklam bütçelerinin bir kısmını bu şekilde kullanıyorlar.

Ayrıca siz halen sanki malları site satıyormuş gibi gönderilmeyen ürün için siteye suç buluyorsunuz. Ne alaka arkadaşlar adam göndermemişse? Yorumlara bakıp alın o zaman.

Ben samsung m3 harddiski 139 liraya aldım ve hesabıma 100 ve 53 liralık hediye çeki tanımladılar. Şimdi hepsiburada 219 liraya satılan TV sehpasının aynısı burada da 219 lira ve hediye çeki kullanabilir olarak görünüyor(ki bu normal kullanabilen kategoride yer alıyor) ve bunu 119 tl ye alacağım.

Bunun dışında canon 50mm lens 250 lira ve hediye çeki kullanılabiliyor ve fiyatı 150 liraya geliyorki çok çok avantajlı.

katılıyorum

• bu konuyu gecmis firsatlara tasitmak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satılık kuponu olan varmı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

quote:

Tam 23:59 'da alışveriş yaptım. Sepette görünüyor idi kupon kazandığım. Alışveriş tamamlandıktan sonra nasıl anlaşılır kupon kazanılacağı acaba?

Hesabım bölümünde soldaki Kuponlarım a tıklayınca tüm kupon bilgilerin çıkıyor

O bölümde herhangi bir kupon yok. Sipariş daha onaylanmadı 15 dk oldu vereli. Sipariş tarihi 30/04 görünüyormuş sipariş detayında. Sıkıntı çıkmaz herhalde

Hemşerim pm atsana

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.