Şimdi Ara

n11com %111 kampanyası için son günler! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
9.916
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acizcool

Hocam 1110 puan için 1000 liraya s3 olması lazım. Benbaktım ggöremedim 1000 liraya s3. Link atar mısın zahmet olmazsa

yok hocam maksimum 1110 puan veriyor, 5bin liralık alışveriş yapsan da 1110 yani, s3'ün fiyatına hiç bakmadım bile rastgele ekledim.

quote:

Orijinalden alıntı: @VoodooRush

Hocam bence bu başlık altında yorum yapmayın. Yanlış yönlendiriyorsunuz insanları.

neresi yanlışmış hocam. açıkla da öğrenelim. sonra da nereye yorum yapacağımızı öğretirsiniz bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 26 Nisan 2013; 15:47:36 >

• marquin arkadaşın dediği dğrudur. Hediye kuponda üst sınır 1110 tl. Bu da 11 tane 100 liralık, 1 tane 10 lralık çek yapar.
  • Sahibi olan arkadaşa,ben iki tane elektrikli süpürge aldım n11 üzerinden başka yerlerde ve hediye kopunundan faydanlanmak için bir tanesini aldım diğer süpürge temin edilmediği için iptal oldu benim benim alışverişim 100 tl nin altına düştü bende n11 yetkililerine email gönderdim sizden kaynaklanan bir sebebten dolayı bu kopun hakımı yetirdim bu mağduriyetimin giderilmesi için ikinci sefer bu süpürge sparişi vereyim dedim,malesef sepetiniz 100 tl ve üstü olması lazım bende mecburen vaz geçtim,123 tl lik 60tl lik kısmı gönderilmediği için ve bu hakımı kaybetirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marquin

evet öyle ama 1 mayıs'a kadar alışverişi tamamlarsan değil, 1 mayıs'a kadar verilen siparişlerde geçerli. 1 mayıs öncesi verdiğin sipariş 10 mayısta ulaşırsa o gün tamamlarsan o gün kazanırsın. site kendisine gelen paraya bakıyor, senin 1 mayıs öncesi parayı ödemişsin, alışverişi tamamla butonu sadece parayı mağazaya iletmeye yarıyor. gene de emin olmak için siteye danışabilirsiniz.

Örneğin; 10 Nisan 2013 tarihinde, tek seferde 100 TL alışveriş yaptınız. 13 Nisan’da ürünleri teslim aldınız. Aynı gün içinde Hesabım sayfanızdaki Mevcut Sipariş alanından ilgili sipariş için “Alışverişi Tamamla” butonuna bastınız. Bu alışveriş işleminiz tamamlandı. Hesabınıza, toplamda 111 TL olmak üzere 2 adet kupon (100 TL + 11 TL) otomatik olarak tanımlanır. Kuponlarınız 30 gün sonra kullanıma açılır. 11 TL kuponunuzu, 22 TL ve üzeri alışverişlerinizde; 100 TL kuponu ise 200 TL ve üzeri alışverişlerinizde kampanyada geçerli ürünler için kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

quote:

evet öyle ama 1 mayıs'a kadar alışverişi tamamlarsan değil, 1 mayıs'a kadar verilen siparişlerde geçerli. 1 mayıs öncesi verdiğin sipariş 10 mayısta ulaşırsa o gün tamamlarsan o gün kazanırsın. site kendisine gelen paraya bakıyor, senin 1 mayıs öncesi parayı ödemişsin, alışverişi tamamla butonu sadece parayı mağazaya iletmeye yarıyor. gene de emin olmak için siteye danışabilirsiniz.

Örneğin; 10 Nisan 2013 tarihinde, tek seferde 100 TL alışveriş yaptınız. 13 Nisan’da ürünleri teslim aldınız. Aynı gün içinde Hesabım sayfanızdaki Mevcut Sipariş alanından ilgili sipariş için “Alışverişi Tamamla” butonuna bastınız. Bu alışveriş işleminiz tamamlandı. Hesabınıza, toplamda 111 TL olmak üzere 2 adet kupon (100 TL + 11 TL) otomatik olarak tanımlanır. Kuponlarınız 30 gün sonra kullanıma açılır. 11 TL kuponunuzu, 22 TL ve üzeri alışverişlerinizde; 100 TL kuponu ise 200 TL ve üzeri alışverişlerinizde kampanyada geçerli ürünler için kullanabilirsiniz.

güzel copy paste teşekkürler.

onu biz de okuduk ve yorumlamaya çalışıyoruz. 1 mayıs öncesi siparişler, 1 mayıs sonrası kargolansa ve tamamlansa bile çek kazanılır diyorum. zaten sitede de "1 Mayıs 2013’e kadar alışverişlerinizden" ibaresi geçiyor. orada yazanlardan benim çıkardığım sonuç bu zaten emin olması için siteye danışmasını söyledim arkadaşa. ortada yanlış yönlendirmelik bir durum olduğunu düşünmüyorum. ortada bir kural boşluğu var ve onun üzerine fikir yürütüyoruz.

edit: konuyla ilgili sitenin cevabı @VoodooRush@alitaro

quote:

Değerli Üyemiz,

1 Mayısa kadar yapılan alışverişlerde geçerlidir. Alışveriş tarihi baz alınır
    %111 kampanyası kapsamında kazandığınız kuponlar hesabınıza tanımlandıktan 30 gün sonra kuponunuz kullanıma açılır. Alışveriş tutarınızın, kupon tutarınızın iki katı olması gerekir. Örneğin, 100 TL’lik kuponunuzu, en az 200 TL’lik alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Sepetinizdeki ürünler, kampanya kapsamında olmalıdır.

Kampanya ve kupon kullanım ile ilgili detaylı bilgilere %111 Kazandıran Kampanya sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

n11.com ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.

İyi alışverişler,

n11.com Müşteri Hizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 26 Nisan 2013; 18:12:29 >

• Telefon ve Telefon Aksesuarları
    Beyaz Eşya
    Motosiklet
    Bilgisayar
    Fotoğraf Makinesi ve Kamera > Dürbün ve Teleskop Aksesuarları
    Video Oyunları ve Konsol > Konsol Oyunları
    Fotoğraf Makinesi ve Kamera > Fotoğraf Makineleri
    Külçe ve Ziynet Altın, Takı, Mücevher > Külçe, Ziynet Altın ve Gümüş
    Bebek, Çocuk ve Anne Bakımı > Bebek Bezi ve Islak Mendiller
    Video Oyunları ve Konsol > Oyun Konsolları
    Kırtasiye ve Ofis > Kağıt Ürünleri
    Televizyonlar ve Ses Sistemleri > DVD, DivX, Bluray ve Medya Oynatıcılar
    Fotoğraf Makinesi ve Kamera > Video Kameralar
    Televizyonlar ve Ses Sistemleri > MP3 ve MP4 Oynatıcılar, Aksesuarları
    Televizyonlar ve Ses Sistemleri > Uydu Sistemleri
    Televizyonlar ve Ses Sistemleri > Müzik Sistemleri
    Fotoğraf Makinesi ve Kamera > Dürbün, Teleskop ve Mikroskop
    Market Ürünleri, Gıda, İçecek > Deterjan ve Temizlik Ürünleri
    Televizyonlar ve Ses Sistemleri > Televizyonlar
    Televizyonlar ve Ses Sistemleri > Ev Sinema Sistemleri
    Televizyonlar ve Ses Sistemleri > Hoparlörler
    Televizyonlar ve Ses Sistemleri > Ses Kayıt Cihazları
    Seyahat, Otel, Bilet

Ürünlerde bu hediye kuponları kullanılmıyormuş.nerede kullanılacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Essentiel

http://www.n11.com/asus-k55vj-sx031d-i5-3210-25ghz-4gb-750gb-2gb-gt635-156-freedos-P12916138
    Bunu alırsam çek kazanabiliyor muyum?

Çek kazanmak için her ne çeşit ürün olursa olsun farketmez yani tabiki kazanırsınız hemi de 1110 lira değerinde kupon kazanırsınız(11*100 liralık ve bir tane de 10 liralık),kazanılan bu hediye çeklerinin belirtilen o kategorilerde geçerliliği yok sadece ama elektrikli ev aletlerinde,mutfak kategorilerinde geçerli mesela

NOT: 'Külçe, Ziynet Altın/Gümüş ürünleri kampanya kapsamı dışındadır'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitb3 -- 27 Nisan 2013; 16:26:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

quote:

http://www.n11.com/asus-k55vj-sx031d-i5-3210-25ghz-4gb-750gb-2gb-gt635-156-freedos-P12916138

Çek kazanmak için her ne çeşit ürün olursa olsun farketmez yani tabiki kazanırsınız hemi de 1110 lira değerinde kupon kazanırsınız(11*100 liralık ve bir tane de 11 liralık),kazanılan bu hediye çeklerinin belirtilen o kategorilerde geçerliliği yok sadece ama elektrikli ev aletlerinde,mutfak kategorilerinde geçerli mesela

Altın kategorisindeki ürünler hariç; her üründe geçerlidir.

• az önce bu site ile ilgili bir konu açtım fakat hemen forumdan kaldırılmış.
    Siteden en uygun fiyat diye satılan ürünlerden sipariş ettim ama ürünü göndermediler.benim gibi 2 arkadaşımda aynı şekilde alışveriş yaptı ama sipariş iptal edildi.en uygun fiyat yazan ürünlerde ürün yok sadece fiyat var.
    bununla ilgili burada bilgi paylaşamayacaksak nerede paylaşacağız?acaba bizimki kaç kişinin daha böyle siparişi iptal edildi.
    insanlar doğuş grubu diye güveniyor.ama müşteri hizmetleri satıcının insiyatifine bırakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

quote:

quote:

Çek kazanmak için her ne çeşit ürün olursa olsun farketmez yani tabiki kazanırsınız hemi de 1110 lira değerinde kupon kazanırsınız(11*100 liralık ve bir tane de 10 liralık),kazanılan bu hediye çeklerinin belirtilen o kategorilerde geçerliliği yok sadece ama elektrikli ev aletlerinde,mutfak kategorilerinde geçerli mesela

Altın kategorisindeki ürünler hariç; her üründe geçerlidir.

Evet hocam dediğiniz gibiymiş 'Külçe, Ziynet Altın/Gümüş ürünleri kampanya kapsamı dışındadır'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitb3 -- 27 Nisan 2013; 16:26:59 >

• http://www.n11.com/michelin-pilot-sport-3-grnx-20555r16-91v-oto-lastik-P12110708

bu lastikten 4 adet aldıgımda ne kadar çek kazanmış olacagım yada tek tek almak dahamı mantıklı.

rica etsem cvp veren olursa sevinirim.
  • 3 5 kuruş kar edeceğim diye x kadar alışveriş yap 1 ay sonra x'in 2 katını 4/3 kadar kupon tanımlansın,o tanımlanan indirimli yanında uğur böceği olanlardan seçeyim ama o da y kadar olsun...........Bu ne ya la ?
  • bende araç teyp aldım roadstar fakat 2 gündür onaylanmadı bile gönderceklerini sanmıyorum site hakkında fikrim 100 de 100 değişti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

http://www.n11.com/michelin-pilot-sport-3-grnx-20555r16-91v-oto-lastik-P12110708

bu lastikten 4 adet aldıgımda ne kadar çek kazanmış olacagım yada tek tek almak dahamı mantıklı.

tek tek alırsan her alışverişin için 209 lira kupon yüklenir ancak bu kuponlar 3 parça olur ve üçüncü parça 9 lira değerinde olur pek işine yaramaz oysa 4 taneyi tek seferde alırsan 839 lira kupon kazanırsın 8*100 liralık kuponlarının yanında bir de 39 liralık kuponun olur,minimum 78 liralık alışverişinde kullanabilirsin bir tanesini böylece..

• quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

quote:

sizin yanlışınız var çek kazanmak için herhangi bir üründen alışveriş yapmak yeterli yani rastgele ürünlerden alışveriş yapıyoruz.

gelen çeki "böcekli" dediğiniz ürünlerde kullanabiliyoruz sadece

Bence senin yanlışın var iyi oku kampanyayı.
    Kocaman yazı ile siyah zemin üzerine beyaz yazı ile yazmışlar. Ben bu kampanyadan ilk haberdar olanlardanım. Hatta alışveriş yaptım. Sonradan iptal ettim kayda değer bir kampanya olmadığı için. Alışverişimi kampanyayı dikkatli okumayıp hemen atladığım için yaptım.
    http://www.n11.com/kampanyalar/111_kupon

yanlisin var

herhangi birsey alip cek kazaniyorsun, o kazandigin ceki kullanmak icin ugur bocekli urunlerden alman lazim

totalde tum cekleri kullanmak icin
    en az 100 tl ilk harcayacaksin
    gelen ceklerden 100 lirayi kullanmak icin 200
    11 lirayi kullanmak icin 22 liralik urun alacaksin

322 lira harcayip(minimum) 422 liralik malzeme almis olacaksiniz
    yani durup dururken birseyler almak için almak mantıklı değil ama zaten ihtiyaç varsa güzel kampanya, tabii bekleyebilirim diyorsan hediye çekici kullanmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984 -- 27 Nisan 2013; 10:35:45 >

• Ben alış veriş yaptım siteye satıcıyla ilgili tel. soru sordum işimi hallettiler dünde N11 den arıyoruz sorununuz halloldumu diye aradılar.site ilgilide satıcılarda sorunlar var herhalde.

• parfümlerin fiyatları değişmez umarım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

http://www.n11.com/michelin-pilot-sport-3-grnx-20555r16-91v-oto-lastik-P12110708

tek tek alırsan her alışverişin için 209 lira kupon yüklenir ancak bu kuponlar 3 parça olur ve üçüncü parça 9 lira değerinde olur pek işine yaramaz oysa 4 taneyi tek seferde alırsan 839 lira kupon kazanırsın 8*100 liralık kuponlarının yanında bir de 39 liralık kuponun olur,minimum 78 liralık alışverişinde kullanabilirsin bir tanesini böylece..

cevap için çok teşekkür ben en iyisi hepsini bir şeklinde alıyım.

• Bence ürünlerdeki böcekleri kaldıracaklar. Çok kar edilen ürünlere koyacaklar ve bu ürünlerin fiyatı 100 den ya çok pahalı olacak yada çok 99 TL gibi olacak. Kesin bi oyun olacak yoksa nasıl sistem kar eder???
    Matematik uzmanlarını konuya davet ediyorum.
    %111 espirisi %11 mi acaba?

Gittigidiyor mantığıyla çalışan sistem ne kadar kar edebilir ki?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.