arkadaşlar işim dolayısıyla bir netbook almam gerekiyor ama atom işlemcileri hakkında pek bilgim yok başlıktaki iki işlemcide aynı fiyat ne gibi artıları var? sonuçta bunlarla oyun vs olmayacagını biliyorum ama normal bir kullanımda hangisi daha performanslıdır
n450 daha yenidir. fiyatları aynı demişsin. o zaman n450 olanı al.
n450 64 bit destekli daha yeni daha hızlı ve daha az ısınan bir işlemcidir, artık n270 ve n280 li netbooklar alınmaz, aynı şekilde z520 işlemcilerden de uzak dur rastlarsan
peki normal kullanımda bu işlemciler farkı hissettirecek kadar performansta bir artış sağlıyor mu
Hızdan değil, pil ömründen kazanırsın. N270ler yaklaşık 5-7 saat gidiyor desek, n450'ler 8-13 saat arasında gidiyorlar altılı altılı pili olanları.
arkadaşlar verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekür ederim bu netbooku sipari ettim Acer Emachine EM350 Netbook (LU-NAH0B-076) Siyah, Intel Atom N450, WinXP Home TR, 10.1" LCD, 1GB DDR2, entegre webcam, 160GB HDD, 802.11a/b/g, kart okuyucu, 3 cell yedek batarya 6 cell
quote:
Orijinalden alıntı: gigabit78
arkadaşlar verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekür ederim bu netbooku sipari ettim Acer Emachine EM350 Netbook (LU-NAH0B-076) Siyah, Intel Atom N450, WinXP Home TR, 10.1" LCD, 1GB DDR2, entegre webcam, 160GB HDD, 802.11a/b/g, kart okuyucu, 3 cell yedek batarya 6 cell
Hayırlı olsun gelince cihaz hakkındaki yorumlarını yazarsan alacak olan arkadaşlara yardımcı olur.