Şimdi Ara

n5010 T48F45 kullanan arkadaşlar acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 defa fan değiştirildi fakat hiç yük altında olmamasına rağmen format attım 2 saat sonra açtım tüm driverlar güncel ve işlemciler normal olsada RAM ısısı 60 civarı ekran kartıda o derecelerde.

Rica etsem aynı bilgisayara sahip arkadaşlar pc açıp bi yarm saat bekledikten sonra yani normal kullanımda ne bilm i.explore filan açıkken bi AIDA ya da everestten ısı değerlerinin fotosunu atabilirmi.

ilk önce ram işlemciler ve ekran kartı ısısı var ısındıktan sonra IMC PCH ısısı ortaya çıkıyor..

• pek abartılacak kadar bir sıcaklık değil bende benzer bir modelini kullanıyorum normalde kullanımda 62 dereceye hatta 65 e cıkıyor ama bazende 50 dereceyede indiği oluyor
  • T48F45 ya da benzeri bir modeli kullanan arkadaşların oyun oynadıktan sonra (30dk en az) AIDA64 ya da everestteki sıcaklık panelini ss sini atabilirmi acil..
  • hw monitörle ölçüyorum ss koymayıda pek beceremem Fakat 1.5 saat league of legends oynadıktan sonra sıcaklıkları ölcmüstüm.

Anakart ...... 75

İşlemci ....... 75 - 80

Ekran kartı ...... 82

Yaklasık 1.5 saat sonra ölçtüm. Pekte düşük sistem isteyen bir oyun da değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theother2 -- 28 Haziran 2011; 15:07:34 >
  • eywallah dostum crysis 2 yi saatlerce oynadım bundan bile düşük çıktı boşuna telaşlanmışm ben.
  • N5010 kullanıyorum. Isı sorunu bende de var. Hatta yarın teknik servisi aramayı düşünüyordum. Masaüstünde explorer, winamp falan açıkken 60-65 derecelerde dolaşıyor. Birazdan yük altında dener SS atarım.
  • Yük altında 90 derece. Alet eriyecek az kaldı :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu bahsettiğiniz laptop i7 işlemcişli galiba. benim i5 işlemcili dell im var gecende teknik servis gelmişti. bana dedi ki iyi ki i7 amamışsın. onlardaki ısınma sorunu bir türlü çözülemedi dedi. fan işlemciyi sogutmaya yaterli olmuyormus.
  • i5 kullanıyorum. Yanıyo alet
  • Hayatımda laptop kullanmadım sevmeyen biriydim tüm yatırımımı hep masaüstüne yapıyordum evlendik bizim masaüstü üvey evlat olunca bu lanet aleti bende aldım. Almaz olaydım böylesine rezil bir makina görmedim.. resmen yanıyor makina casperın herhangi makinası bile bunu tokatlar.. Benim gibi adamın başına gelebilecek en kötü şeydi ama el mahkum eşşek gibi kullanıyorum !!!
  • Benimde sevdiğim söylenemez ama mecbur kullanıyoruz işte.
  • Hocam servisin çakallığı kabul edin kardeşim hatalı bu cihaz elli takla atmaya ne gerek var bakın edin bişeyler yapın. Ürün satıyorsun milletin parasını alıyorsun bunun üstünü kapatarak gasp ediyorsun. Ben paramı helal etmiyorum. Makinadan memnun değilim elimi rahatça touchpadin üstüne koyamıyorum ne diyim daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Hocam servisin çakallığı kabul edin kardeşim hatalı bu cihaz elli takla atmaya ne gerek var bakın edin bişeyler yapın. Ürün satıyorsun milletin parasını alıyorsun bunun üstünü kapatarak gasp ediyorsun. Ben paramı helal etmiyorum. Makinadan memnun değilim elimi rahatça touchpadin üstüne koyamıyorum ne diyim daha.

Aynen touchpad yanıyo. El değmek mümkün değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.