Arkadaşlar müzik dinlerken bir de kulaklık takayım dedim. Ama işler ondan sonra karıştı... Hoparlördeki tüm sesler gitti her türlü yöntemi denedim ama çözemedim bir türlü bir ara duyulamayacak kadar ses çıkartıyıordu ama o da gitti şimdi ne yapıcağımı bilmiyorum başka sitelerde seskartı,ses ayarları,hoparlör patlamış gibi cevaplar vermişlerdi. Ben hoparlörün patladığından şüpheleniyorum. Arkadaşlar acil cevaplarınızı bekliyorum lütfen konuya bir el atın lütfen
Arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum lütfen...
Eğer sürücüyü kaldırıp yüklediniz ve düzelmediyse donaımsal sıkıntı bariz bellik sesle alakalı bütün donaımlar mesela ses jakı hoparlörler ve ses kartı gözden geçirilmeli donanımsal gözüküyor sürücüyle düzelmediyse yapacak birşeyimiz yok biraz para sıkıştı ona galiba garantisi yoksa.
Garantisi var aslında dell servisini aradım ama yine kulaklık moduna geçmiş diyorlar bende üstelemedim ve kapattım çünkü bu servisler hep aynıdır sürekli bir yönteme yönlendirirler bizi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme