Şimdi Ara

N5110 Wireless sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafayı yemek üzereyim birisi yardımcı olsun lütfen.

Dell n5110 kullanıyorum sürekli bağlantım kopuyor format attım çare olmadı bağlandıktan bi süre sonra internete wiriless bağlantım kopuyor tekrar bağlandığımda sorunu çöz diyorum wifi bölümünden düzeliyor. sonra yine aynısı yine aynısı

format attım çare olmadı intel proset kablosuz wifi uygulamasını kurdum çözüm olduğu söylenmiş ama onu tam olarak yapıp yapamadığımdan emin değilim.

Eski driver ı kaldırım proset kablosuz uygulamasını yüklediğimde wifi bulamıyor bende eski driverımı kurdum üstüne intel proset kablosuz wifi uygulamasını yükledim ama sorun yine devam ediyor ne yapmam lazım 32 bit windows ultimate kullanıyorum 64 bit kullanıyordum önceden onda da aynı sorun vardı çözüm için 32 kurdum ama düzelmedi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakeBenihime -- 30 Ekim 2015; 14:59:35 >

• up
  • dell xps 1330m ile aynı sorunu yaşıyorum ben de. format driver güncelleme soruna çözüm olmadı. cevapları bekliyorum ben de
  • ben sorunu çözdüm kardeşim sen de bir bak:

benim pcde yanda wifi on off switch i var. bu switch laçkalaşmıştı zaten biraz. sorunun ondan olabileceğine şüphelenmiştim ama herhangi bir müdahalede bulanmadım. ta ki bios a girene kadar. orda wireless sekmesinde switch i devre dışı bırakmak için seçenek var. switch i devre dışı bırakınca bir daha da bağlantım kopmadı. yandaki switch herhangi bir işe yaramıyor yani artık. zaten kullanmıyordum. iyi de oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mufat kullanıcısına yanıt
    Hocam geç cevap için kusura bakmayın ama sonunda kendi başıma çözdüm uzun süredirde hiçbir sıkıntı olmadan kullanıyorum sorun windows sürümümdeymiş.

Windows 7 Super Lite R-ALMODARIS adında bir windows torrenti buldum ve indirdim 32 bitlik versiyon bütün driverlarımı normal bilinen istelerden kurdum ve sorun çözüldü bağlantı kopması vs hiç yaşamıyorum.

Ama windows u bir türlü türkçe yapamadım o kadarda önemli değil benim için zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.