I/O Port 1 x Microphone-in jack 1 x Headphone-out jack (S/PDIF) 1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin for external monitor 1 x USB 3.0 ports 2 x USB 2.0 ports 1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert 1 x HDMI 1 x WLAN On/Off Switch 1 x E-SATA (USB2.0 Combo)
Bluetooth var
Wireless AS 802.11b/g/N
Ağırlık (kg) 2,71 kg.
Garanti ( Yıl, Açıklama) 2 yıl garanti
Pil Tipi - Ömrü 6 Hücreli
arkadaşlar eğer iş yapacaksa yarın alacam anlıyan biri varsa lütfen 2 kelime cevap versin :)
arkadaişar kendi soruma cevap buldum paylaşayım dedim tabi ne kadar doğru siz gene bir bakın şimdi bu notbookda güney köprüsü hp55 miş sanırsam bu modeldede sata 2 veri yolu varmış forumdada aynı konudan gördüm ilgilisine konu kilit teşekkürlerhttp://forum.donanimhaber.com/m_62192464/tm.htm
son edit arkadaşlar 220 tlye 128 gb sandisk ssd aldım 70 tl ye de dwd yuvasına hdd takmak için bi aparat dwd yi çıkarıdm takdım hddyuvası toplamda 0.618 tb alanım oldu hemde ssd disk sahibi oldum kapanış 5 6 sanie açılış 15 saniye performansı her an farkediyorusnuz oyun ve güncel kullanım dahil
Su hdd yerine aldigin urunun resmi filan biseyi varmi ?
aynı model cihazda sata2 ssd kullnıyorum, w7 64 de kayıt dosyalarında birkac ayar yaptıktan sonra kendine geldi yalnız ben normal hdd yuvasına taktım, ramlaride arttırırsan pc bir süre daha idare eder.