Şimdi Ara

N56larda touchpad sorunu ve sonucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 Temmuz'da N56VM siparişi verdim.Gelir gelmez touchpadin çalışmadığını gördüm.Yazilimsaldir diye birkaç yolla çözmeye çalıştım.ama çözemedim.Dikkatimi çeken touchpadin alt iki tuşundan sol taraftakinin basilabilirlik hassasiyeti yoktu.Basinca tusa basma hissi uyanmiyordu.Ben de ürünü asusa gönderdim.Ve bugun Asustan DOA raporu geldi.Sebep olarak da touchpad yazıyor gelen servis fişinde.Ayni sorunu yaşayan arkadaslara bilgilendirme amaçlı yazdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim sol sağ tarafın kenarları basılmıyor cok kafaya takmadım kullanılabiliyor sonuçta ve laptopun iç kısmında touchpad ile ilgili vidalar var bu vidalar gevşek olabilir içini açacak değilim ama ufak birşey bence.Gönderince ne olacağı belli olmuyor siz şanslısınız doa raporu vermişler bazen laptopu açıyorlar açılma esnasında çizik falan oluşuyor sonra daha çok can sıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD515F00A -- 26 Temmuz 2012; 0:52:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim touchpad hic çalışmıyordu bı de bu da olabilir DOA raporunun sebebi.Ama benim şikayetim ozellikle kenarların hassasiyet kaybını.

• Sende hiç çalışmaması etken olmuş.Bende sol taraf çok güzel çalışırken sağ tarafın çok ses cıkarması ve uç kısıma doğru basmaması.Sağ tık sol tık gibi çalışsa aslında ben touchpadden memnundum.Bakalım benim laptopun başına neler gelicek şuan servis yolunda vatan değişim istiyelim filan dedi ama hiç sanmıyorum :D
  • malatya vatanda,diyarbakir teknosadaki teshirdeki ürünlere dokundugumda ikisinde de hassasiyet vardı touchpad tuşlarında.galiba N56 serisinin kronik hatası da bu touchpad :(

• ASUS N56DP-S4024V A10-4600M 8G 1TB 15.6 2GVGA
    Bu modeli aldım ama touchpad de sorun var;

N56larda touchpad sorunu ve sonucu

Sol tık kısmı 1 mm aşağıda kalmış ve tam sol alt köşeden basmıyor aynı şekilde touchpad in en kenarlarından tıklanmıyor 4 kenarda,sadece sağ tık en sağ köşeden tıklanıyor ....

Biraz araştırdım ama bu şekilde fabrikasyon hatalı ürün alanlar var benim gibi sizde durum nedir iade etmek istemiyorum ama değişim de hemen yapmazlar gibi bi arkadaşın 25 gün bekletmişler değişim için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.