Şimdi Ara

N56VM serisinde hoparlör sıkıntısı yaşayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar N56VM serisinde hoparlör sıkıntısı yaşayan var mı?VZ modelinde hoparlörde cizirti yaşayanlar var.Bi de GT630M ile pes 2013,2014,2015(biliyorum henüz hiçbir bilgi de yok elimizde 2014 ve 2015 ile ilgili) full HD çözünürlükte oynanabilir mı arkadaslar tecrübeli arkadaslardan görüş bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mü bı cevap veren yahu?

• hoparlörde bi sıkıntı yaşamadım. müziklerde hiç cızırtı yok fakat bazı filmlerde dizilerde bir sahnede ses yükselince cızırtıya benzer birşey yapıyor ama daha önce karşılaştığım ve normal kabul ettiğim bir olay. dediğim gibi sahnede ses yükseldiğinde biri bağırdığında filan oluyor, rahatsız edici değil.
    oyun konusunda kimse birşey diyemez. pes gider 2014 yılında full grafik kasar ise sorun çıkar. ama sanmıyorum. bir futbol oyununun kasacağı grafik bellidir. ileride çok zorlayacağını sanmam.
  • Selamlar;

Hocam arkadaşımda Vm modelı var.Zaten bende onda görerek Vz modelini aldım.Her iki modeldeki incelememde ses olayının çok hasas olduğunu anladım.Öncelikle windowsun ve aletin sesi tam köklediğimde ses sıkıntı cızırtı var.Bu yüzden köklemiyorum sistem ve browser seslerini.Bunun haricinde en önemli nokta bana göre ses sisteminin çok hasas olması mesela çözünürlük değeri yüksek flac,track yada mp3 dinlediğimde ses oldukça temiz ama dengesiz sesi olan youtube videoları felan vesairelerde sıkıntı oluyor.Yani dengeli ve çözünürlük kalitesi iyi ses kaynaklarında hiçbir sorun yok alet için ama çok hassas.En yüksek ayarlarda laptopun ve mini subwoferın kalıcı zarar görme durumuda olabilir tabiki .Dikkatli olmak lazım!
  • Son seste hafif bir cızırtı oluşuyor ama sanırım klavyeden dolayı.
  • Bu cızırtı diye tabir ettiğiniz şarkıdaki bass frekansına göre değişir.Hoparlörler bass konusunda çok başarılı çok alt frekanslı basslı bir şarkı dinlerseniz yüksek seste kasayı titretiyor ondan cızırtı gibi geliyor.Tavsiyem sesi %80 e ayarlayın zaten sesi çok yüksek sesden ben çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

Bu cızırtı diye tabir ettiğiniz şarkıdaki bass frekansına göre değişir.Hoparlörler bass konusunda çok başarılı çok alt frekanslı basslı bir şarkı dinlerseniz yüksek seste kasayı titretiyor ondan cızırtı gibi geliyor.Tavsiyem sesi %80 e ayarlayın zaten sesi çok yüksek sesden ben çok memnunum.

Hocam sen SSD takmismiydin notebooka

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazide35

quote:

Bu cızırtı diye tabir ettiğiniz şarkıdaki bass frekansına göre değişir.Hoparlörler bass konusunda çok başarılı çok alt frekanslı basslı bir şarkı dinlerseniz yüksek seste kasayı titretiyor ondan cızırtı gibi geliyor.Tavsiyem sesi %80 e ayarlayın zaten sesi çok yüksek sesden ben çok memnunum.

Hocam sen SSD takmismiydin notebooka

evet ssd takmistim ama ssd de arizalandi suan laptopda ssd de serviste bendeki sans kimsede yoktr herhalde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok gecmis olsun hocam öncelikle.Hangi marka SSD almıştın.bi de SSD takılı mı gönderdin asusa.bi de bisey daha soracam.dvd-hdd degisimi de yaptın mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazide35 -- 26 Temmuz 2012; 19:32:49 >
  • quote:

Cok gecmis olsun hocam öncelikle.Hangi marka SSD almıştın.bi de SSD takılı mı gönderdin asusa.bi de bisey daha soracam.dvd-hdd degisimi de yaptın mi

Sandisk extreme model ssd takmıştım ssd de arıza yaptığı için ssd yi söküp kendi hdd si ile gönderdim.Ayrıca dvd hdd degısımı yapmamıstım.
  • quote:

quote:

Cok gecmis olsun hocam öncelikle.Hangi marka SSD almıştın.bi de SSD takılı mı gönderdin asusa.bi de bisey daha soracam.dvd-hdd degisimi de yaptın mi

Sandisk extreme model ssd takmıştım ssd de arıza yaptığı için ssd yi söküp kendi hdd si ile gönderdim.Ayrıca dvd hdd degısımı yapmamıstım.

Tekrar gecmis olsun.Servis süreci sıkıntılı oluyor Asusta.ben DOA raporu icin gönderdim asuna.6sinda gönderdim 25inde aniden kargodan aradılar evde kimse yok napalim diye.hemen yazlıktan sehre gecmek zorunda kaldım.Bu arada asursun kendi sitesindeki onarım durum sorgusu da işlev görmüyor.cunku bilgi girişi yapmıyorlar oraya.asus müşteri hizmetleri deseniz onlarda haberdar değiller.Sadece Urunun açılıp acilmadigini biliyorlar sonuçlandığında haberleri olmuyo.Ben kargo bana gelmeden önceki gün aradım asusu yarın bı daha arayın dediler.durum bu.bakalim nasıl olacak.hayirlisi

• quote:

quote:

quote:

Tekrar gecmis olsun.Servis süreci sıkıntılı oluyor Asusta.ben DOA raporu icin gönderdim asuna.6sinda gönderdim 25inde aniden kargodan aradılar evde kimse yok napalim diye.hemen yazlıktan sehre gecmek zorunda kaldım.Bu arada asursun kendi sitesindeki onarım durum sorgusu da işlev görmüyor.cunku bilgi girişi yapmıyorlar oraya.asus müşteri hizmetleri deseniz onlarda haberdar değiller.Sadece Urunun açılıp acilmadigini biliyorlar sonuçlandığında haberleri olmuyo.Ben kargo bana gelmeden önceki gün aradım asusu yarın bı daha arayın dediler.durum bu.bakalim nasıl olacak.hayirlisi

Ben vatan aracılığı ile servise verdim şuan için benim muhattabım vatanbilgisayar benim değişim gibi bir takıntımda yok touchpadi sorunsuz hale getirsinler yeter artık tamirmi edicekler yenisinimi takıcaklar onların bileceği iş.Ama bir şansızlıktır gidiyor.

• En iyisini yapıyorsun aga bence.4 tane N56ya dokundum,hepsinde de touchpad sorunluydu.Bakalim onardiklarinda inşallah tamamen çözülür.Sonuclandiginda bizi bilgilendirirsen sevinirim.

• quote:

En iyisini yapıyorsun aga bence.4 tane N56ya dokundum,hepsinde de touchpad sorunluydu.Bakalim onardiklarinda inşallah tamamen çözülür.Sonuclandiginda bizi bilgilendirirsen sevinirim.

pardon bu n56 da touchpad sorunumu var yani bende düşünüyorum almayı ama anlamadım soğudum şimdi kronik sorunmu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakguler59

quote:

En iyisini yapıyorsun aga bence.4 tane N56ya dokundum,hepsinde de touchpad sorunluydu.Bakalim onardiklarinda inşallah tamamen çözülür.Sonuclandiginda bizi bilgilendirirsen sevinirim.

pardon bu n56 da touchpad sorunumu var yani bende düşünüyorum almayı ama anlamadım soğudum şimdi kronik sorunmu acaba

valla kronik mi bilemem ama ben kendi gordogum N56lar icin soyledım.Benim touchpad tamamen arızalıydı zaten geldiğinde.Gönderdim asusa.Degişim verdiler.ÜÜstüne farkı ödeyip N56VZ aldım.Buyuk ihtimalle yarın elime ulaşır.Touchpadi tek parca gibi yapmışlar,bu da tuşlara basarken bi sıkıntı oluşturuyo gibi gördüm.Hayırlısı bakalım artık nasıl gelecek.Ama diğer sayfalarda bu kondua cok daha iyi olan arkadaşlar N56 serisinin kronik bi sorunu olmadığını söylüyorlar. Benimki sadece kendi gözlemlerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.