Şimdi Ara

N56VM-VZ Serisinde Atheros WLan Bağlantı Sorunları ve Çözümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
21.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi de şu cihazdan gelen "pop", "click" tarzındaki ses sorununu çözebilseler daha güzel olacak
  • valla su anlık bu kadar zaten herhangi bir sorun olmuyo o driver la güncellediten sonra ben hiç sorun yasamadım ;))
  • ben bilgisayarı aldığımda bu sorun vardı. ASUS Live Update güncellemelerini yaptım ve sorun kalmadı. bu ekstralara ne gerek varki?
  • bende wireless e bağlanamama sorunu var. ilk aldığım gün iş yerinde denedim orada bağlanmıştı. eve geldim açtım wireless bağlanmadı.tüm güncellemeleri yaptım ama yok ağ görünüyor ama bağlanmıyor. kablo ile bağlanıyor, wireless e geçirip kabloyu çıkarınca ancak bir wireless bağlantım oluyor. modemden kaynaklanırmı bu sorun ? baya eski bir modem kullanıyorum. us robotics 9110. kullandığım diğer 2 notebook ta bu sorun yok bu arada. açtığım anda wireless e bağlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pritt

bende wireless e bağlanamama sorunu var. ilk aldığım gün iş yerinde denedim orada bağlanmıştı. eve geldim açtım wireless bağlanmadı.tüm güncellemeleri yaptım ama yok ağ görünüyor ama bağlanmıyor. kablo ile bağlanıyor, wireless e geçirip kabloyu çıkarınca ancak bir wireless bağlantım oluyor. modemden kaynaklanırmı bu sorun ? baya eski bir modem kullanıyorum. us robotics 9110. kullandığım diğer 2 notebook ta bu sorun yok bu arada. açtığım anda wireless e bağlanıyor.

İş yerimde denedim bugun çat diye bağlandı, sorun benim modemde sanırım. modem firmware update vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam, o çözerse ne ala yoksa modem alıcam. eh buda ttnete elveda demek için bahane olur. sırf modem masrafı var diye uydunete geçmiyordum.

• http://forum.donanimhaber.com/m_63343397/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63475169 burayı inceleyin arkadaşlar makinede bir prblem yok.
  • bilgisayarı alalı 4-5 gün oluyor ve 4 gündür bu problemi araştırıyorum yabancı forumlarda meğer çözüm buradaymış.. şöyle ki dediğiniz gibi 6-7 metre uzaklıkta 2-3. seviyede çekiyor ki bu resmen saçmalık olarak gözükmüştü gözüme, eşimde sony vpceb3z1s var, denemek için iki laptopı yan yana koydum ve bariz bir şekilde sony 2 katı sinyal gücüne sahipti, benim modemde mi sorun var diye düşündüm ancak çevredeki wireless bağnaltıların çekim güclerine baktım, hepsi sony de iki katı sinyal gücü ile çekiyordu. şimdi bu driver ı deneyeceğim sonucu buraya ayrıca paylaşırım..

edit: maalesef sinyal gücünde değişiklik olmadı, umarım bu sorun için yakın zamanda birşeyler yaparlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qualius -- 9 Ağustos 2012; 0:00:32 >
  • driver kaldırdım ve senin gösterdiğin siteden indirdiğim sürücüyle değiştirdim sinyal seviyesinde artış oldu , teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pininfarina

Başka bir konuda da yazdim. Asus N56 serisinde kullanilan Atheros Wlan chip'ine sahip modellerde sik sik modem/router'a bağlantı sıkıntısı çekiyor, bağlandığınız halde net'e erişemiyor, sarı ünlem işareti vs görüyorsanız atheros wlan driver'ini unoffical bir siteden modlanmiş olarak güncelleyerek bu problemlerden kurtulabilirsiniz.

Sorun atheros chip'inin iyi kodlanmamiş driver'indan kaynaklaniyor.

Çözüm:
    Driver'i atheros veya asus'un kendi sitesinden indirmeyin. Daha iyisi optimize edilmiş, modlanmiş driverlar yayinlayan çek'lerden geliyor

Siteye girin ve son versiyon olan "10.0.0.45 - Win 7 - 2012-03-12" isimli driver'i indirin: http://www.atheros.cz/

Sıkıştırılmış dosyadan x86 ve x64 driverlari birlikte geliyor. Device manager'dan Atheros wireless bağlantı kartına tıklayın ve sürücünün yerini gösterip yükleyin.

Update ettikten sonra kartın artık "Qualcomm Atheros" ismiyle gözüktüğünü ve 2012 tarihli güncel sürücüyü göreceksiniz.

Saat gibi çalişan, daha hizli ve kolay kolay kopmayan wlan'ininizi güle güle kullanın

merhaba
    şu driver güncellemesini tekrar anlatabilir misiniz device control olmadan nasıl yapacağız birde şimdiden teşekkürler cevabınız için ...

• arkadaşlar yapabilen kardeşler en güncel sürücüleri turbobit vs yükleyebilirmi?. aynı odadayım modemle gözüken sinyal 2 cizgi eksik baglantı kopup duruyor ünlem işareti çıkıyr..
  • Söylenenleri yaptım ama sürücü bulunamadı diyor, gösterdiğim klasörün de resmini ekledim sorun ne hala? Kablosuzdan giriyorum internete ama kablolu giremiyorum.

N56VM-VZ Serisinde Atheros WLan Bağlantı Sorunları ve Çözümü

• quote:

Orijinalden alıntı: slayer_amy

Söylenenleri yaptım ama sürücü bulunamadı diyor, gösterdiğim klasörün de resmini ekledim sorun ne hala? Kablosuzdan giriyorum internete ama kablolu giremiyorum.

Çünkü kablolu ağ için sürücü gösteriyorsun kardeşim! İndirdiğin sürücü kablosuz ağ için bilmem farkında mısın?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slayer_amy

Söylenenleri yaptım ama sürücü bulunamadı diyor, gösterdiğim klasörün de resmini ekledim sorun ne hala? Kablosuzdan giriyorum internete ama kablolu giremiyorum.

Çünkü kablolu ağ için sürücü gösteriyorsun kardeşim! İndirdiğin sürücü kablosuz ağ için bilmem farkında mısın?

Yok işte farkında değilim. Ethernet yazıyo kablolu olmuyor mu o? Kablosuz ise kabloluyu nerden yüklicem bir altındaki mi?

• beni ne kadar büyük dertten kuratardığınızı bilmiyorsuzun.
    teşekkürelr....
  • arkadaşlar samsung NP300E5C-S0BTR win8 kurulu laptopum var ve qualcomm atheros ar9485wb-eg kartli.kablosuz modeme yakin olmama ragmen 3 yildiz cekiyor verdiginiz siteden hangi driveri kurmaliyim yardim edermisiniz tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir5523

arkadaşlar samsung NP300E5C-S0BTR win8 kurulu laptopum var ve qualcomm atheros ar9485wb-eg kartli.kablosuz modeme yakin olmama ragmen 3 yildiz cekiyor verdiginiz siteden hangi driveri kurmaliyim yardim edermisiniz tesekkurler

burdan sistemine uygun sürücüyü indir. 32bit yada 64bit.

• quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

quote:

Orijinalden alıntı: kadir5523

arkadaşlar samsung NP300E5C-S0BTR win8 kurulu laptopum var ve qualcomm atheros ar9485wb-eg kartli.kablosuz modeme yakin olmama ragmen 3 yildiz cekiyor verdiginiz siteden hangi driveri kurmaliyim yardim edermisiniz tesekkurler

burdan sistemine uygun sürücüyü indir. 32bit yada 64bit.

cok tesekkurler artik tam hizda giriyorum :D

• quote:

Tamam şimdi anladım. Kafa iyi bu saatte jeton geç düşüyor

Win7 Atheros AR9485 ve diğer birçok model için uygun olan son driver'i buradan indir;

Sayfada sadece 9485 serisi için değil, desteklenen diğer birçok modelleri de görebilirsin ...

kardeşim benim wirelesle seninkisi aynı ama ben bi türlü kuramadım verdiğin linkten indiriyorum winrar dosyası şeklinde iniyo içinde değişik dosyalar var ne yapacam ben onları şimdi bi açıklayıversene

• quote:

Orijinalden alıntı: NgSharpz

Bi de şu cihazdan gelen "pop", "click" tarzındaki ses sorununu çözebilseler daha güzel olacak

aynen dostum sana katılıyrm bendede n56dp modeli var. hoparlörden senin dediğin tarzda ince sesler geliyor bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: samettören

quote:

Orijinalden alıntı: NgSharpz

Bi de şu cihazdan gelen "pop", "click" tarzındaki ses sorununu çözebilseler daha güzel olacak

aynen dostum sana katılıyrm bendede n56dp modeli var. hoparlörden senin dediğin tarzda ince sesler geliyor bazen

Bunun da çözümü var. Ben çözdüm.

Konuyu bulursam atarım linki buraya.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.