Şimdi Ara

N56VM-VZ Serisinde Atheros WLan Bağlantı Sorunları ve Çözümü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
21.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fernando_S

quote:

Orijinalden alıntı: samettören

quote:

Orijinalden alıntı: NgSharpz

Bi de şu cihazdan gelen "pop", "click" tarzındaki ses sorununu çözebilseler daha güzel olacak

aynen dostum sana katılıyrm bendede n56dp modeli var. hoparlörden senin dediğin tarzda ince sesler geliyor bazen

Bunun da çözümü var. Ben çözdüm.

Konuyu bulursam atarım linki buraya.

valla çok iyi olur ya çok makbule geçer, pek rahatsız eden bi ses yok ortada ama , ortam sessizken arada gelio ince ince sesler gıcık oldum iyice ya hastalık hastası oldum sanırım. bekliyorum çözümünü :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando_S

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NgSharpz

Bi de şu cihazdan gelen "pop", "click" tarzındaki ses sorununu çözebilseler daha güzel olacak

aynen dostum sana katılıyrm bendede n56dp modeli var. hoparlörden senin dediğin tarzda ince sesler geliyor bazen

Bunun da çözümü var. Ben çözdüm.

Konuyu bulursam atarım linki buraya.

valla çok iyi olur ya çok makbule geçer, pek rahatsız eden bi ses yok ortada ama , ortam sessizken arada gelio ince ince sesler gıcık oldum iyice ya hastalık hastası oldum sanırım. bekliyorum çözümünü :)

Buldum...

Bunları aynen yapın sorun çözülecektir.

(Alıntıdır)

Hoparlörden gelen çat sesi, ses devrede değilken ses çıkaracak bir şeye tıkladığımızda sesin gelmesinden hemen önce geliyorsa ona bir çözümüm var.
    Realtek ses (sarı) simgesine sağ tık, ses aygıtları
    Oradan Kayıt sekmesine geçiş oradan mikrofona sağ tık, devre dışı bırakılmış aygıtları ve bağlantısı kesilmiş aygıtları göster seçeneklerine tik koyuyoruz
    Ardından Stereo Karıştırıcısı diye bir alet geliyor kayıt sekmesinin altına, ona sağ tık varsayılan yapıyoruz. Tekrar sağ tık, özellikler
    Dinle sekmesinden bu aygıtı dinleye bir tik atıyoruz, alttaki güç yönetimi kısmında pil gücü kullanılırken çalıştırmaya devam eti seçiyoruz
    Bu aygıttan kayıt yürüt yazan yeri, Realtek digital output (realtek high def. audio) seçiyoruz.
    Gelişmiş sekmesinden, varsayılan biçimi 2 kanalı 16bit 192000HZ Stüdyo kalitesi yapıyoruz, alttaki özel kullanım modu seçeneklerini iptal ediyoruz.
    Uygula dediğimizde çıt pıt salak sesinden kurtuluyoruz. Mikronofumuz da skype, facebook chat vs yerlerde çalışmaya devam ediyor. Ben bu şekilde kurtuldum o sesten. Sanırım Realtek'in güç yönetimi ile ilgili bir şey. Ses kullanımda değilken kapatıyor bir şeyleri sonra o çıt pıt elektrik veriliş sesi gibi bir şey.

• dostum hay allah senden razı olsun :) çözüldü benim sorunum teşekkür ettim bu siteye her girdiğimde seni anıcam :)
  • quote:

dostum hay allah senden razı olsun :) çözüldü benim sorunum teşekkür ettim bu siteye her girdiğimde seni anıcam :)

Allah cümlemizden razı olsun. :)
  • beyler yokmu başka çözüm önerisi olsan driverım güncelledim o verdiğiniz siteden ama internetim hala sorunluu yardım. diğer küçüük laptopum bile 4 diş çekiyor ve hiç bağlantı sorunu olmuyor ama benim pcde net çok gidip gelio bulunduğum aynı noktada bazen tek diş bazen 3 diş çekiyor bazen sarı ünlem işareti geliyo
  • arkadaşlar resimdede gördüğünüz gibi bilgisayarım açılmasına rağmen wireless bi türlü bağlanmıyor yuvarlak dönüyor da dönüyor driverlar güncel bilgisayarım güncel bilgisayarımda virüs yada trojan olma ihitimali çok düşük, bu sorun öncelerde yoktu yeni yeni ortaya çıktı.net gelince bazen net gidip geliyor sarı ünlem çıkıyor.Ayrıca interneti alt kattan alıyorum
    Bilgisayarım AMD A10 işlemci 2 gb ekran kartı var Asus N56DP
    Wireless Driverm Atheros AR9485WB-EG Wireless.
    Bi Yardım Edin lütfen

N56VM-VZ Serisinde Atheros WLan Bağlantı Sorunları ve Çözümü

• sorunum hala devam etmekte yardım lütfen konu güncel
  • Atheros AR9285 kullanan var mı Asus laptopunda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi sürücü sürümünü kullanıyorsun? Aygıt yöneticisinden SS atar mısın? Laptop mu?
  • Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter sürücüsünü kullanıyorum . evet laptop
    ne yaptıysam bi türlü çözemedim bu sorunu çok geç bağlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samettören -- 27 Eylül 2013; 21:03:45 >
  • Arkadaşlar en son 27.05.2013 tarihli sürümü yayınlanmış.

win7
    http://www.atheros.cz/atheros-wireless-download.php?chipset=60&system=5

win8
    http://www.atheros.cz/atheros-wireless-download.php?chipset=60&system=7

Bunun ile beraber modemin arayüzüne girip KABLOSUZ-KABLOSUZ AYARLARI-Kanal bölümünü 11 veya 12 olarak ayarlayın. Ben bu şekilde sürekli kopma sorunundan kurtuldum.

edit; Ne yazık ki kurtulamamışım. Yukarıdaki ayarları yaptıktan sonra koca bir gün kopma sorunu yaşamadım. Bugün ise aynı sıkıntı kendini tekrar gösterdi. İyice sıkıldım bu işten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Freedos -- 30 Eylül 2013; 21:38:11 >

• N56vz var daha bir kopma gormedim ama pc yi acik birakip iceri gittigimde sonra yaklasik 30 dk sonra geri gelince ! Cikmisti fakat onun disinda bi kopma fln olmadi allah nazardan korusun. :) + bence o unlem uyku modu tarzi birseyden dolayi geldi

• arkadaşlar yokmu çözüm öneriniz ya benim wireless hala çok geç bağlanıyor. format attım, driverleri sildim yeniden yükledim, virüs taraması yaptım defalarca, wireless driverını güncelledim başka yerlerden indirdim güncelledim yine olmadı, başka bi wirelessten bağlantı kurdum yine bağlanmadı 5-6 dakka boyunca. sistem yapılandırmasından başlangıçta açılan bütün programları kapattım normalde tak diye bağlanması lazım sorunum bilgisayarın parçasıyla alakalı olabilr mi ?

pcyi açıyorum wireless aşagıda görüldüğü gibi bağlanmıyor 5 dakka boyunca kasıyor bilgisayarı

• beyler uyumlu olan güncellemeyi indirdim ama nasıl yükleyeceğimi anlamadım. yardımcı olabilir misiniz?
  • Ben yaklasik 1-2 ay once aldim pc yi asus update den butun updateleri yaptim ve hic birbsorun yok artik zaten hic yasamadim alir almaz update yapmistim. + sadece direk ekrani indirip yaklasik 1-2 saat uykuda kalinca uyandirip wifi ye baglanmasi zor olabiliyyor .

• millet bende asus K56CB var aynı sorunu yaşadım. forumu okumadan önce kendim bişeyler yaparak çözdüm. eğer driver update ederek çözemediyseniz dediklerimi yapın büyük ihtimal düzelir:
    masaüstü/ağ/ağ ve paylaşım merkezi/bağdaştırıcı ayarlarını değiştir/bağlı olduğun wifi ye sağ tıkla/özellikler/yapılandır/gelişmiş/

açılan pencereden ilk sıradaki 802.11b Preamble yi seçin ve seçtikten sonra sağ tarafta değer kısmından Long and Short'u seçin.

hem driver update hem de bunu yapıp düzelmezse yollayın servise.
  • quote:

arkadaşlar yokmu çözüm öneriniz ya benim wireless hala çok geç bağlanıyor. format attım, driverleri sildim yeniden yükledim, virüs taraması yaptım defalarca, wireless driverını güncelledim başka yerlerden indirdim güncelledim yine olmadı, başka bi wirelessten bağlantı kurdum yine bağlanmadı 5-6 dakka boyunca. sistem yapılandırmasından başlangıçta açılan bütün programları kapattım normalde tak diye bağlanması lazım sorunum bilgisayarın parçasıyla alakalı olabilr mi ?

pcyi açıyorum wireless aşagıda görüldüğü gibi bağlanmıyor 5 dakka boyunca kasıyor bilgisayarı

Benim lenovo z500 de sendeki wifi kartindan var. Her nekadar qualcomm chipseti olsada maalesef cok adi bir kartmis bu. (Yabanci forumlarda yazilmis) atheros.cz deki surucuyu kurdum ama yine baglanti sorunu var. yapilacak en iyi is, biosu editlemek ve sonradinda baska marka wifi karti satin almak ve onu kullanmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

quote:

arkadaşlar yokmu çözüm öneriniz ya benim wireless hala çok geç bağlanıyor. format attım, driverleri sildim yeniden yükledim, virüs taraması yaptım defalarca, wireless driverını güncelledim başka yerlerden indirdim güncelledim yine olmadı, başka bi wirelessten bağlantı kurdum yine bağlanmadı 5-6 dakka boyunca. sistem yapılandırmasından başlangıçta açılan bütün programları kapattım normalde tak diye bağlanması lazım sorunum bilgisayarın parçasıyla alakalı olabilr mi ?

Benim lenovo z500 de sendeki wifi kartindan var. Her nekadar qualcomm chipseti olsada maalesef cok adi bir kartmis bu. (Yabanci forumlarda yazilmis) atheros.cz deki surucuyu kurdum ama yine baglanti sorunu var. yapilacak en iyi is, biosu editlemek ve sonradinda baska marka wifi karti satin almak ve onu kullanmak.

aynen dostum dediğin gibi çok adi bi kartmış bu ya bir kaç aradaşımda dedi aynı şeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozalp23

millet bende asus K56CB var aynı sorunu yaşadım. forumu okumadan önce kendim bişeyler yaparak çözdüm. eğer driver update ederek çözemediyseniz dediklerimi yapın büyük ihtimal düzelir:
    masaüstü/ağ/ağ ve paylaşım merkezi/bağdaştırıcı ayarlarını değiştir/bağlı olduğun wifi ye sağ tıkla/özellikler/yapılandır/gelişmiş/

açılan pencereden ilk sıradaki 802.11b Preamble yi seçin ve seçtikten sonra sağ tarafta değer kısmından Long and Short'u seçin.

hem driver update hem de bunu yapıp düzelmezse yollayın servise.

Dostum bu yöntem çözüm değil, çunku aylardır aynı sorunla bende baş ediyorum, "log and short" oldugu halde.
    K56cb serisi. AR9485WB

Aslında bende şunu eklemek istiyorum, bu konunun açıldıgını gördükten sonra . atheros.cz'den denemelere başladım, sanıyordumki bi bende var , nyse sorun yine çözülmedi. yeni kurmak istediğimde varolan sürüm 'ü güncelle / var olan sürümü kaldır diye soruyor,
    ben kaldır dedim en son denemem'de kaldırdıktan sonra kurmadım bir daha, reset attım pc'ye sonra aygıt yöeticisine baktıgımda 3.0.0.130 sürüm yuklenmiş gibi görünüyordu (bu kısmı bende anlamadım,zannedersem driver'sız hali :S ) şuan 2-3 gündür bu şekilde kulllanıyorum. bi sıkıntı yaşamadım,
    1 kaç hafta daha gözlemleyecem yazıcam buraya.

Edit:: Söylediğim gibi sistem'deki tüm atheros sürücülerini kaldırdım. Şuan sorunsuz kullanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssschutzstaffel_ss -- 16 Şubat 2014; 2:17:27 >

• Beyler verilen linkdekini indirdim ama olmadı sanırım yanlış indirdim yardımcı olabilicek biri varmı? Gözünüzü sevim internetim yok

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.