Şimdi Ara

### N70--3250--6280### TAVSİYE ZAMANI---3250 HAKKINDA SON SORU?_ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

hicbiri bence biraz daha sbredip parada sorun dglse n80 veya n91e sahip olabilrsin beklemicem diosanda kesinlikle n70

arkadaşa katılıyorum...
  • Mr.Blof

6280 in sesine kötü diyosun başına taş yağar be kullandınmıda kötü diyosun anlamadım. ben 2 haftadır kullanıyorum ve şunu söylüyorum ekranda sayılan bütün modellerden iyi. ayrıca benim zevkime göre müziktede iyi. nedeninide sorarsan se da sesler daha bass tonlarda geliyor ve parçadaki tiz sesler biraz daha nerdeyse hiç duyulmuycak. az bi kalitesi düşük parça açsan zaten tiz tamamen kayboluyor. oysaki kaliteli bi kulaklık bağlayınca hem bass seslerin hemde tiz seslerin ne kadar harika geldiğini görüceksin. ha müzikten beklentiler kişiden kişiye değişir belki ama hiç kimse 6280 in sesine kötü deyip milleti yalnış bilgilendiremez. bu arada ekrana toz kaçıyomuş ama her ne hikmetse bende olmadı. olmasınında beni çok rahatsız ediceni sanmıyorum. ayrıca foto olayında onca çekim modu ve autofocus olmamasına rağmen se un sadece renkleri daha canlı gösterdiğini netlik olayında ise 6280 in daha net olduğunu topiclerdeki resimlerden görebilirsiniz. bilgilendirme amaçlı olduğum için herhangi bi tartışmayada girmicem cevapta yazmıycam. topici açan arkadaş 6280 ile ilgili sorularını pm ile atarsan sevinirim. yada 6280 topicine bak doyurucu bilgiler bulacağına eminim. saygılar..

• pardon aynısı iki defa gelmiş özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karahanli61 -- 14 Nisan 2006; 22:06:06 >
  • kardeş 6280 büyük falan değil bence şekli falan da çok hoş hem sürgülü telefonlarla kıyaslarsak aralarında en incesi 6280 ve sürgülü telefonları genelleyecek olursak şu zamana kadar ki bence en karizma sürgülü telefon ve en incesi hem genişlik olarakta çok güzel kıvamında bir telefon sürgülü olmasına rağmen kalınlığı 21 mm yani k750 ile hemen hemen aynı kalınlıkta k750 20.5 mm anla artık yani o kadar ince bir telefon boyut olarakta 100 mm 10 cm genişliği ise 46 mm yani n70 ile kıyaslarsak n70 7 mm daha geniş w800 ile kıyaslarsak boyutlarını;
    6280;
    100x46x21mm
    w800;
    100x46x20.5 mm gördüğün gibi boyutları birebir aynı zaten telefon etmek dışında sürgüsünü açmana gerek yok telefon çok güzel bence kaçırma
    belki bu resim yardımcı olur doğubanka gittiğimde 6270 ile 6280 yanyanaydı resmini çektim (n70 ile)
    soldaki 6270 sağdaki 6280;
     ### N70--3250--6280### TAVSİYE ZAMANI---3250 HAKKINDA SON SORU?_

quote:

Orjinalden alıntı: simply_freedom
    sağolasın kardeşim

ya şimdi baya bi soru soruyorum ama sende bilirsin bir kere alınıyor bu meret...Valla herşey güzel iyide,sende haklısın büyük şu 6280.Ama ne biliyim n70 te küçük değilki be.Valla neden böyle yapıyorlar bilmem.Arkadaşlar hem dizayn olarak hem özellik olarak tatmin edici bir telefon önerin nolur.
    HİÇ BİRŞEYİDE MÜKEMMEL YAPMAZLAR Kİ

• quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_ReiS

kardeş 6280 büyük falan değil bence şekli falan da çok hoş hem sürgülü telefonlarla kıyaslarsak aralarında en incesi 6280 ve sürgülü telefonları genelleyecek olursak şu zamana kadar ki bence en karizma sürgülü telefon ve en incesi hem genişlik olarakta çok güzel kıvamında bir telefon sürgülü olmasına rağmen kalınlığı 21 mm yani k750 ile hemen hemen aynı kalınlıkta k750 20.5 mm anla artık yani o kadar ince bir telefon boyut olarakta 100 mm 10 cm genişliği ise 46 mm yani n70 ile kıyaslarsak n70 7 mm daha geniş w800 ile kıyaslarsak boyutlarını;
    6280;
    100x46x21mm
    w800;
    100x46x20.5 mm gördüğün gibi boyutları birebir aynı zaten telefon etmek dışında sürgüsünü açmana gerek yok telefon çok güzel bence kaçırma
    belki bu resim yardımcı olur doğubanka gittiğimde 6270 ile 6280 yanyanaydı resmini çektim (n70 ile)
    soldaki 6270 sağdaki 6280;
     ### N70--3250--6280### TAVSİYE ZAMANI---3250 HAKKINDA SON SORU?_

quote:

sağolasın kardeşim

ya şimdi baya bi soru soruyorum ama sende bilirsin bir kere alınıyor bu meret...Valla herşey güzel iyide,sende haklısın büyük şu 6280.Ama ne biliyim n70 te küçük değilki be.Valla neden böyle yapıyorlar bilmem.Arkadaşlar hem dizayn olarak hem özellik olarak tatmin edici bir telefon önerin nolur.
    HİÇ BİRŞEYİDE MÜKEMMEL YAPMAZLAR Kİ

+1

• 6280 sebep tipi
  • doktorlar sağlıklı ve huzurlu bir yaşam için n70 öneriyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

doktorlar sağlıklı ve huzurlu bir yaşam için n70 öneriyorlar

+1 n70
  • ARKADAŞLAR BEN KARARIMI VERDİM 3250 NİN TASRIMI BENİ CEZBETMEYİ BAŞARDI.EN KISA ZAMANDA ALACAĞIM İNŞALLAH.SİZCE NASIL BİR KARAR BU??
    ---BİDE 3250 NİN EN UCUZ OLDUĞU YER NERESİ???
    ---İNTERNET SANIRIM DAHA UCUZ DÜKKAN KİRASI FALAN OLMADIĞI İÇİN FAKAT EN GÜVENİLİR VE UYGUN SİTE HANGİSİ??
    --BU KONUDA LÜTFEN BİR YARDIM ARKADAŞLAR
  • quote:

arkadaşlar yaa bu telefonlar biraz kalas gibi değilmi Ulen benim farkına varamadığım tasarımı iyi hemde özellik artısı bol olan bir telefon varmı?????? n70 mükemmel bir tele benziyo ama ben onu elime alınca bi tuhaf olur.Üstelik cebimde duruşu da bir facia olur.Hadi sen onun telefon olduğunu biliyorsun ya pantolondaki o şişikliği dışarıdan görenler

düşündüğüne bak küçük bir tel al ozaman sende oturdugunda gören de desin aaa ne kadar küçükmüş ...... desinler.. aklın belden aşağıdaysa buyuk diyenler kucuk de der unutma

• YOK BE DOSTUM VUCUDU GÖREN KÜÇÜK OLACAğINA OLASILIK VERMEZDE
    birader onu boşverde şu soruların cevabı varmı sende

---3250 NİN EN UCUZ OLDUĞU YER NERESİ???
    ---İNTERNET SANIRIM DAHA UCUZ DÜKKAN KİRASI FALAN OLMADIĞI İÇİN FAKAT EN GÜVENİLİR VE UYGUN SİTE HANGİSİ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simply_freedom -- 15 Nisan 2006; 15:20:54 >
  • Sakin ol dostum.Ne bu şiddet bu celal.Ben üçünü birbirine göre kıyaslamıştım.Yoksa 6280 kötü sesli bir telefon demedim.3250 müzik dinlemek için yapılmış bir alet.6280'den daha iyi ses vermesi gerek diye düşünüyorum.Yanılıyorsam da kusura bakmayın.
    SE w800 ile ise hiç kıyaslamam.Onun kulaklığı bile 6280'i alt etmeye yeter.
    quote:

Orjinalden alıntı: LAZUSAGI_61

Mr.Blof

6280 in sesine kötü diyosun başına taş yağar be kullandınmıda kötü diyosun anlamadım. ben 2 haftadır kullanıyorum ve şunu söylüyorum ekranda sayılan bütün modellerden iyi. ayrıca benim zevkime göre müziktede iyi. nedeninide sorarsan se da sesler daha bass tonlarda geliyor ve parçadaki tiz sesler biraz daha nerdeyse hiç duyulmuycak. az bi kalitesi düşük parça açsan zaten tiz tamamen kayboluyor. oysaki kaliteli bi kulaklık bağlayınca hem bass seslerin hemde tiz seslerin ne kadar harika geldiğini görüceksin. ha müzikten beklentiler kişiden kişiye değişir belki ama hiç kimse 6280 in sesine kötü deyip milleti yalnış bilgilendiremez. bu arada ekrana toz kaçıyomuş ama her ne hikmetse bende olmadı. olmasınında beni çok rahatsız ediceni sanmıyorum. ayrıca foto olayında onca çekim modu ve autofocus olmamasına rağmen se un sadece renkleri daha canlı gösterdiğini netlik olayında ise 6280 in daha net olduğunu topiclerdeki resimlerden görebilirsiniz. bilgilendirme amaçlı olduğum için herhangi bi tartışmayada girmicem cevapta yazmıycam. topici açan arkadaş 6280 ile ilgili sorularını pm ile atarsan sevinirim. yada 6280 topicine bak doyurucu bilgiler bulacağına eminim. saygılar..

• quote:

ARKADAŞLAR BEN KARARIMI VERDİM 3250 NİN TASRIMI BENİ CEZBETMEYİ BAŞARDI.EN KISA ZAMANDA ALACAĞIM İNŞALLAH.SİZCE NASIL BİR KARAR BU??
    ---BİDE 3250 NİN EN UCUZ OLDUĞU YER NERESİ???

AMA ARKADAŞLAR BİR EL ATIN ARTIK DEĞİLMİ ,LÜTFEN BE DOSTLAR
    YANLIŞ BİR KARAR ALMAMAMI SAĞLAYIN

• genpatechten al iste en guvenilir orası
  • sağolasın [ TÛRÍ ] kardeş
    ARKADAŞLAR BİLİYORUM BENİ YALNIZ BIRAKMAYACAKSINIZ.
    www.ereyon.com da çok daha ucuza satılıyor: Havale: 736,32 YTL.DİĞER YERLERE GÖRE ÇOK UCUZ SİZCE NASIL BİR SİTE GÜVENEBİLİRMİYİM???
    HEE DOSTLAR SÖYLEYİN NE YAPMALIYIM
  • quote:

sağolasın [ TÛRÍ ] kardeş
    www.ereyon.com da çok daha ucuza satılıyor: Havale: 736,32 YTL.DİĞER YERLERE GÖRE ÇOK UCUZ SİZCE NASIL BİR SİTE GÜVENEBİLİRMİYİM???

o greyi ama guzel kardesim genpatechde de 750 ytl 5 gun sbretmen gerek sdc hmde genpa garantili
  • Yukarıda bir arkadaş 6280 in video kalitesinin N70 ten iki misli fazla olduğunu söylemiş.
    Boyutu büyük diye daha kaliteli anlamına gelmesin arkadaşlar. Biri .mp4 diğeri .3gp
    boyut olarak 6280 büyük çekiyor;ancak mesela bir telefona 192 kbps ile çevrilmiş bir
    .3gp bir de .mp4 klip atıp deneyin (aynı klip olsun) .3gp deki kaliteli olmasına rağmen ani
    hareketlerde kareleniyor; fakat mp4 te böyle bir sorun yok. Lütfen bunları göz ardı etmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

quote:

sağolasın [ TÛRÍ ] kardeş

o greyi ama guzel kardesim genpatechde de 750 ytl 5 gun sbretmen gerek sdc hmde genpa garantili

[ TÛRÍ ] KARDEŞİM HAKLISIN BİDE BU 10 MB HAFIZA İŞİ NASIL ÇÖZÜLCEK Bİ FORUMDA 512MB KART İÇİNDEN ÇIKTI DİYE YAZILMIŞ GENPA DA BU YOK SANIRIM.BU SORUNU SADECE SATIN ALARAK MI ÇÖZECEĞİM

• genpayı ara sor bence olmadı hepsi burada.com
  • 512 çıkıoyr kutudan.

Nerede gördüysem telefonu almak niyetli sorduğum için kutuyu açıyorlardı ve 512 kart çıkıyordu içinden..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.