Şimdi Ara

### N70--3250--6280### TAVSİYE ZAMANI---3250 HAKKINDA SON SORU?_ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

512 çıkıoyr kutudan.

Nerede gördüysem telefonu almak niyetli sorduğum için kutuyu açıyorlardı ve 512 kart çıkıyordu içinden..

van kardeşim emin misin bak çok mutlu oldum pek mutlu oldum
    şimdi genpadan da mı 512 çıkar diyorsunuz??????????
  • Genpaya bi mail atmak lazım bende hafta içi bakıcam yine piyasada normal fiyata bulsam alıcam ama hepsi uçuyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: simply_freedom

quote:

512 çıkıoyr kutudan.

Nerede gördüysem telefonu almak niyetli sorduğum için kutuyu açıyorlardı ve 512 kart çıkıyordu içinden..

van kardeşim emin misin bak çok mutlu oldum pek mutlu oldum
    şimdi genpadan da mı 512 çıkar diyorsunuz??????????

dostum bu telin en guzel yanı ztn yanında yuksek kapasiteli hafıza kartının cıkmasıdır ben 1gb diye bilyodum 512 iymis

• bu kart meselesini bir türlü anlamadım. bu adamlar yanında 512mb kart veriyorlarsa neden nokia'nın sitesinde paket içeriği kısmında yazmıyor. yani sonuçta bu kötü birşey değil ki? hatta çekici birşey. benim mantığım almıyor
  • BU KARTLA İLGİLİ GENPAYA BİR MAİL YOLLADIM DAHA CEVABI GELMEDİ İNŞALLAH HAFIZA KARTI ÇIKAR ÇÜNKÜ BİRDE HAFIZA KARTINA PARA VERMEYE KALKARSAK OOOOO İŞİMİZ VAR.
    NE KADARDIR İKİ KART FİYATLARI YAW
  • Ben beklemeyecem V3i alıyorum yarın..
  • 3250
    330mhz işlemci
  • quote:

Ben beklemeyecem V3i alıyorum yarın..

VAN KARDEŞİM V3İ Mİ???NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ BU KARAR.HANİ 3250 ARIYORDUN.NEDİR V3İ DE SENİ ÇEKEN İLGİNÇ ŞEY ÖĞRENMEK İSTERİM DOĞRUSU.BAKARSIN BENİMDE FİKRİM DEĞİŞİR HAZIR DAHA SİPARİŞ VERMEMİŞKEN??
    BEKLİYORUM CEVABINI VAN_...
  • Pm atıyorum..
  • BİR KAÇ GÜN İÇİNDE 3250 SİPARİŞİMİ VERİYORUM YALNIZ AKLIMDA KALAN SON SORU

W800İ Mİ 3250 Mİ???
    ÇÜNKÜ TAM SİPARİŞ VERECEĞİM SIRADA BİR ARKADAŞIMIN TEPKİSİYLE KARŞILAŞTIM BANA W800İ NİN + LARINI SAYDI VE HAKSIZDA DEĞİLDİ (FOTO ÇEKİM,HAFIZA KARTI,İNFRARED,5+1 HOPERLÖRE BAĞLAMA).BU HOPERLÖRE BAĞLAMA OLAYI 3250 DE DE MEVCUT MU BİLMİYORUM MEVCUTSA NOLUR BİR SÖYLEYİN,

EN NİHAYETİNDE ARKADAŞLAR EĞER SİZE GÖRE W800İ YERİNE 3250 ALMAM BİR HATAYSA LÜTFEN UYARIN,ÇÜNKÜ BU BENİM İÇİN SON BU TELEFONU UZUN BİR SÜRE KULLANMAK İSTİYORUM...

DESTEĞİNİZE İHTİYACIM VAR KARDEŞLER........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simply_freedom -- 18 Nisan 2006; 22:24:56 >

• quote:

BİR KAÇ GÜN İÇİNDE 3250 SİPARİŞİMİ VERİYORUM YALNIZ AKLIMDA KALAN SON SORU

W800İ Mİ 3250 Mİ???
    ÇÜNKÜ TAM SİPARİŞ VERECEĞİM SIRADA BİR ARKADAŞIMIN TEPKİSİYLE KARŞILAŞTIM BANA W800İ NİN + LARINI SAYDI VE HAKSIZDA DEĞİLDİ (FOTO ÇEKİM,HAFIZA KARTI,İNFRARED,5+1 HOPERLÖRE BAĞLAMA).BU HOPERLÖRE BAĞLAMA OLAYI 3250 DE DE MEVCUT MU BİLMİYORUM MEVCUTSA NOLUR BİR SÖYLEYİN,

EN NİHAYETİNDE ARKADAŞLAR EĞER SİZE GÖRE W800İ YERİNE 3250 ALMAM BİR HATAYSA LÜTFEN UYARIN,ÇÜNKÜ BU BENİM İÇİN SON BU TELEFONU UZUN BİR SÜRE KULLANMAK İSTİYORUM...

nedn sdc ikisi arasındasın n80 n91 niye dgl bence 3250 al alırsan onemli olan senin dusuncen 7-8 ay once cıkmıs biri yeni tel

• quote:

BİR KAÇ GÜN İÇİNDE 3250 SİPARİŞİMİ VERİYORUM YALNIZ AKLIMDA KALAN SON SORU

W800İ Mİ 3250 Mİ???

bana sorarsan w800i al

• senin için symbian önemliyse 3250 önemli değil ise w800i bence
  • w800veya w810 al bencede
    ikinci tercihin 6280 olsun
  • ARKADAŞLAR BANA TEKNİK ÖZELLİKLERE GÖRE BİR KIYASLAMA YAPARMISINIZ?

BEN TİP OLARAK 3250 YE BAYILDIM.W800 KİBRİT KUTUSU GİBİ GELİYO BANA

BİR ÖZELLİK KARŞILAŞTIRMASI İSTİYORUM,SYMBİAN A ÇOK GEREKSİNİM DUYARMIYIM???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simply_freedom -- 20 Nisan 2006; 15:59:03 >
  • harbidenyaa w800i ve 3250 arasında kalanlardanım ben de kıyaslama yaparsanız sewinirim..bide 3250 için foto ve videosu ii değil diolar 2mp kamera bişi kazandırmıyo mu bu telefona merak ediom teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgrcnbz

harbidenyaa w800i ve 3250 arasında kalanlardanım ben de kıyaslama yaparsanız sewinirim..bide 3250 için foto ve videosu ii değil diolar 2mp kamera bişi kazandırmıyo mu bu telefona merak ediom teşekkürler...

MİLLET BAKIN SEVABINIZ ARTACAK 2 KİŞİ OLDUK....HADİ ALLAH RIZASI İÇİN BİR EL ATIN HANGİSİ VE NEDEN?
  • quote:

quote:

harbidenyaa w800i ve 3250 arasında kalanlardanım ben de kıyaslama yaparsanız sewinirim..bide 3250 için foto ve videosu ii değil diolar 2mp kamera bişi kazandırmıyo mu bu telefona merak ediom teşekkürler...

MİLLET BAKIN SEVABINIZ ARTACAK 2 KİŞİ OLDUK....HADİ ALLAH RIZASI İÇİN BİR EL ATIN HANGİSİ VE NEDEN?

biraz daha beklersen n80 veya n91 alcan bu gidisle foto w800 kadar olamaz ama video aynı baska biseyde yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

quote:

quote:

biraz daha beklersen n80 veya n91 alcan bu gidisle foto w800 kadar olamaz ama video aynı baska biseyde yok

YOK BE DOSTUM TELEFONA DA O KADAR PARA VERİLMEZ KİM BİLİR KAÇ PARAYLA ÇIKARLAR...
    BENİM EN KISA SÜREDE BİR TEL ALMAM LAZIM Kİ MAX. FİYAT 800 OLMALI YANİ 801 LİRAYA VAR DESENİZ O BİLE HAYIR

ŞAKA BİR YANA BELİRTTİĞİM TELEFONLAR ARASINDAN BİR SEÇİM YAPACAĞIM FAKAT SONRADAN BÖYLE OLMAK İSTEMİYORUM,,BU NEDENLE YARDIM DOSTLAR HELPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!

• w800 eski tel ama tabiki kamerası daha iyi videosu aynı 3250 ile 3250 yeni tel mlazeme kalitesini bilmiyorum ama kesinlikle w800den kalitelidir s.e lerde joystick problemi var

3250 330 mhz islemci+yeni symbian 9.1+bluetooth 2.0+fena sayılmayan bi 2mp kamera+bir cok ses formatını destekliyo ve kesinlikle kailteli muzik caları vardır sana demistim git telciye hangisi aklına ytarsa onu al
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.