Şimdi Ara

### N70--3250--6280### TAVSİYE ZAMANI---3250 HAKKINDA SON SORU?_ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • galiba 3250 ağır basıyo zaten eskiden beridir nokia ya sempatim var
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

w800 eski tel ama tabiki kamerası daha iyi videosu aynı 3250 ile 3250 yeni tel mlazeme kalitesini bilmiyorum ama kesinlikle w800den kalitelidir s.e lerde joystick problemi var

3250 330 mhz islemci+yeni symbian 9.1+bluetooth 2.0+fena sayılmayan bi 2mp kamera+bir cok ses formatını destekliyo ve kesinlikle kailteli muzik caları vardır sana demistim git telciye hangisi aklına ytarsa onu al

SANIRIM HAKLISIN BEN İYİSİMİ BU HAFTA SONU BİR DOLAŞIYIM HANGİİSİNİ BEĞENİRSEM ONA GÖRE BİR KARAR VERİRİM
  • son kezde buraya sorayım symbianı saymazsak 6280 mi yoksa n70 mi? ( foto, video,mp3,hoparlör sesi,sağlamlık ve kullanışlılık vs....)
  • hacım daha önce okumuştum benim fikrim diil yani ama 2si arasında symbianı saymazsan 6280
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibralper

son kezde buraya sorayım symbianı saymazsak 6280 mi yoksa n70 mi? ( foto, video,mp3,hoparlör sesi,sağlamlık ve kullanışlılık vs....)

n70 çok kaba,symbian sorun değilse kesinlikle 6280 dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simply_freedom -- 24 Nisan 2006; 18:03:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

w800 eski tel ama tabiki kamerası daha iyi videosu aynı 3250 ile 3250 yeni tel mlazeme kalitesini bilmiyorum ama kesinlikle w800den kalitelidir s.e lerde joystick problemi var

3250 330 mhz islemci+yeni symbian 9.1+bluetooth 2.0+fena sayılmayan bi 2mp kamera+bir cok ses formatını destekliyo ve kesinlikle kailteli muzik caları vardır sana demistim git telciye hangisi aklına ytarsa onu al

TURİ kardeşim bir topicte aynen "ucus modu var yanında 512mb yada 1gb hafıza kartı veriyolar yerine gore dgsiyo bizim burda 730 ytl grey garantli " ifadesini kullanmışsın.Ya birader ne olur söyle nerdesin sen,,eğer söylediklerin doğruysa hemen geliyorum oraya...
    Hem sana söz birde 3250 İNCELEMESİ YAPACAĞIM....

• aradasım bende seninle aybı durumdayım bir haftadırda piyasayı inceliyorum ve elene lene elimde iki telefon kaldı arasında karar vermekte zorlandığım N73 ve 3250i bu ikisi benim için ideal incele derim (bizim tavsiyelerimiz seni çok etkilemesin neye ihriyacın olduğunu sen bizden daha iyi biliyorsun )
  • symbianda bence en cok kullandığım tel olarak görüyorum nedeni hem fonksiyon genişliği hemde kullanılışı(tabi bu herkes için değişir) çünkü neredeyse tüm düşündüklerimi yapabiliyorum blacklis fexplorer,dosya şifreleme engelleme vs!!ayrıca cevirebildiğim her türlü filmi tele atı canım sıkılınca izleyebiliyorum en cok ve sıklıkla kullandığım diğer ir program ise ve aslada vazgecemiyorum CONTROL FREAK 2 bu program benim için en ideali ve symbianda olmazsa olmazlardan evin hertarafında bluetoothla pc mi yonlendiriyorum winap açıkken istediğim sarkıyı seciyorum,mausu oynatıp dosyaları acıp kapatabiliyorum.su an n70 kullanıcısı olarak sana n70 i tavsiye ederim dostum!!!
  • 3250 yi kesinlikle tavsiye etmiyorum ben aldım çok problemli bi cihaz nokia bu cihazı yanlışlıkla üretmiş tabi eski versiyonundan bahsediyorum yeni beyaz versiyonu hakkında biişey söyleyemem ama ilk versiyonu resmen başbelası
  • bende 6280,3250,n serisi arasında kalmıştım fakat sonra hiç duymadığım bir telefon aldım k790i ama çok araştırdım en çok bunu tavsiye ettiler bana 30 kişiden 20 si k790i dedi..

elime henüz geçmedi aldığım telefon fakat alma sebebim görünüşü, kasa kalitesi, dışarıya verdiği ses, foto kalitesi,videosuda idare eder galiba...ben k790i yi tavsiye ediyorum..özelliğide çok menülerde harika..

kızaklı telefon bir süre sonra kötü oluyor hiç tavsiye etmem altı dönen telefonlarıda yani 3250 öyle 2 parça olan tellerin arası gevşiyor falan kötü..mesaj yazılmıyor vs..

n70 te güzel değil..

k790i kardeşim..
  • Konu ''15 Nisan 2006'' tarihinde açılmış. Büyük olasılıkla konuyu açan arkadaşımız herhangi bir telefonu almıştır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.