Şimdi Ara

N70 aldım ama bazı sorunlarım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün sizinde yardımlarınızla bi n70 sahibi oldum. ilk önce yardımlarınız için teşekkür ederim. Telefon çok hoşuma gitti hatta aylardır videoyu 3gp die çekio biliyodum ama mp4 çekiyomuş.
    Tek bi sorunum var bu cihazda video çekiyorum galeride onu izlemek için tıklıyorum ama telefon biraz donuyo sizce bu neden kaynaklanmaktadır. bide kutudan değişik bi tür kablo çıktı bu neişe yarar.
    Şimdilik sorunlarım bunlar yardımlarınızı bekliyorum.

• galeri donuklugu oldugunu duymustum ve bu sorunu firmeare ni guncelliyerek giderebilirsin.
    bu islemi garanti dahilinde olan cihazini, kvk teknik servislerinde veya club nokia service noktalarinda ucretsiz yaptirabilirsin.
    ayrica icerisinde cikan aparat ise, telefonuna uyumlu olmayan sarj aletlerini uyumlu hale getirmek icin yapilmsi bir aparat
  • Teşekkür ederim.
  • ilk once hayırlı olsun bende yeni aldım 2 hfta önce bende bi sorun yok . şimdi sen ilk önce kvk ya götür versiyon yüklet sonra tel kendine gelir veryon yüklettiyinde veryon enson cıkan olsun dikkat et yüklettinden sonra buraya nasıl yapıldıgını ve kaç saatte yapıldını yazarsan seviniriz
    eyer başka yapdırmak isteyen arkadaşlar varsa senin sayende bilgileri olur tşk .

o çıkan aparatta telin giiş yereküçük oldugu için telin altına takıyodun apartada diyer noki sarj aletini takıyosun bukardar .
  • quote:

Orjinalden alıntı: kad_kad

ilk once hayırlı olsun bende yeni aldım 2 hfta önce bende bi sorun yok . şimdi sen ilk önce kvk ya götür versiyon yüklet sonra tel kendine gelir veryon yüklettiyinde veryon enson cıkan olsun dikkat et yüklettinden sonra buraya nasıl yapıldıgını ve kaç saatte yapıldını yazarsan seviniriz
    eyer başka yapdırmak isteyen arkadaşlar varsa senin sayende bilgileri olur tşk .

o çıkan aparatta telin giiş yereküçük oldugu için telin altına takıyodun apartada diyer noki sarj aletini takıyosun bukardar .

kad kad pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_sniper
    Teşekkür ederim.

rica ederim arkadasim, iyi gunlerde kullanman dilekleriyle.
  • n70 n serisinin ilk cikanlarindan oldugu icin bu tarz problemler yasaman normal bendede war bayadir kullaniyorum nerdeyse 8-9 ay kadar oldu ilk aldigim n70 im ciddi problemler yasatti bana sonra 2. bi tane ilek takasladim aldigim yerden simdiki sorunsuz calisiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende aldım dım 20 gün once sole bı sorun var vıdeo kaydederken bırden kendılınden ana ekrana gecıyo foto da da aynı durum var bazen oluyo bu olay ama can sıkıcı versıyonu v5.06.16.2.0.3 *#0000# den versiyonuna bakabilirsiniz sizin ki nedir merak ettim daha ust bi versiyonu varmıdır yani yükletelim
  • benimde versyon bu arkadaşım v5.06.16.2.0.3 bende maşalla bi sorun yok arada bir donuyo 3-4 saniye sonra devam ama i sorn oldunu tahmin atmiyorum ama son versyon yükletecem hata yoksa kullananlar anlatsa bi versyon daha var unuttum ama yardımcı olan arkadaşlar söler işallah n70 -n72 topiyine gel ordan bak .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.