Bildirim
N70 için TaM eKrAN ReSiM ÇekmE ProGrAmı
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ah aahhhh bende arıyorum artık imzama yazdım
bulan olursa sevinirim banada haber verin tşk -
boyle bir yazilim oldugunu gordunuz mu veya duydunuzmu. soruyorum cunku boyle birsey hic yoksa aramak mantiksiz olur ama olsa tum symbian surumleri icin guzel olur. -
Ben eski rahmetli Nokia 7610 telefonuma yüklemiştim güzel olmuştu ama nereden bulduğumu unutmuşum -
demekki kimse bilmiyor...
2501inci üye inşallah...
ama böle bi program var demeki ki kullanan var -
Arkadaşlar camera x pro diye bir program var ama N70'te çalışmıyor.Ancak unutulmamalıdır ki N70 de symbian özellikli.Ve N70'te yan tarafta denklaşör tuşu var.O yüzden de tam ekran resim çeken bir program olması lazım. -
Tüm arkadaşlardan özellikle mod arkadaşlardan destek bekliyoruz -
yaw alakasız olcak ama bu forumun toplamında 2500'den daha fazla üye war
quote:
Toplam 267485 üye kayıt olup, 224 forumda, 12115757 mesaj attı. Şu anda toplam 1153103 konu bulunmakta. -
bncede neredyse 27000 kullanıcı olucak yani -
quote:
bncede neredyse 27000 kullanıcı olucak yani
-
Arkadaşlar konu sitenin ne kadar üyesi olduğu değil.N70 için yatay poziztonda tam ekran resim çekme programı arıyoruz.27000 kullanıcı olsa ne yazar?Çözüm var mı?Yok!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 7 Şubat 2007; 16:36:23 > -
bu konunun 24 saat önce açılmasına rağmen henüz ses yok.Ne değerli bir programmış bu!Özellikle adminlerden destek bekliyoruz -
arkadaşlar bu denklasçör tuşunu boşa koymamışlardır vardır böle program ya petro24 dostum ben nerdeyse 2 aydır arıyorrum bulamadım ama
mod arkadaşlarımız emınım bu konuya el atarlar bekliyoruz -
ben indirdim ama pc hala görmüyor telefonumu sinir oluyorum deneyemedim bir türlü umarım deneyen arkadaş vardır ve çalışıyordur program,ben de artık kendi pcme geçince yüklerim napayım -
Arkadaşlar Camera Xpro N70'te çalışmıyor.6600,6630,6680 gibi telefonlarda çalışıyor.Bu programı daha önceden biliyorum ama dediğim gibi maalesef N70'te çalışmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 8 Şubat 2007; 12:58:09 > -
n72de denedim... çalışmadı....
üstelik yerli yapım gibi duruyordu proğram kurulum aşamasında -
Acaba Camera Xpro'nun N70 için uyumlusu yok mu?Mod arkadaşlar neden bu konuya bir el atmıyor acaba? -
tühbeeeeeee kurdum açmadı
offff bunun n70 göre olanı lazım yaaaa -
Evet arkadaşlar bir program daha buldum birazdan deneyip sonucu buraya yazarım.Mod arkadaşlar yardım ederse daha çabuk bulabiliriz.. -
quote:
Orjinalden alıntı: petro24
Evet arkadaşlar bir program daha buldum birazdan deneyip sonucu buraya yazarım.Mod arkadaşlar yardım ederse daha çabuk bulabiliriz..
bekliyoruz.....
Benzer içerikler
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- stereo ses nedir
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- telefondan hesap makinesi silindi
- snapdragon 8 elite
- secure folder nedir
- bimcell numara taşıma
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon yönlendirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X