Şimdi Ara

N70 me yoksa W810i mi alınır sizce (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1100 da dünya nın en çok satan cep telefonuymuş.yanılmıyorsam 100 milyondan fazla satılmış.bu da çok büyük bir rekor.ama ben bugüne kadar sadece kuzenimde ve dolmuşta bir kişinin elinde gördüm.benim ne gördüğüm önemli değil.bunlar spekülatif veriler.bir doğruluk payı yok.
  • Nokianın pazar payı büyük diyoruzya hani, işte nokianın en çok satan ve pazar payını şişkin gösteren cihazlarıda 11xx serisi...
  • N70 ME kamerada ve müzikte vasat kalıyor.
  • sakın w810i alma.
    çünkü kıskanırım ben daha alamadım ve bir an önce benim de olsun istiyorum...
  • Küçük bir karşılaştırma :

Kamera = Sony Ericsson W810i
    Video = Nokia N70
    Ses Çıkışı = Nokia N70
    Ses Kalitesi = Sony Ericsson W810i
    Hız = Sony Ericsson W810i
    Küçük Özelliklerin Fazla Olduğu Tel = Sony Ericsson W810i

Karar sana kalmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayfa-140

Küçük bir karşılaştırma :

Kamera = Sony Ericsson W810i
    Video = Nokia N70
    Ses Çıkışı = Nokia N70
    Ses Kalitesi = Sony Ericsson W810i
    Hız = Sony Ericsson W810i
    Küçük Özelliklerin Fazla Olduğu Tel = Sony Ericsson W810i

Karar sana kalmış...

pardon orada ses çıkışıda :w810i olacaktı

• sakın n70 mi almak gibi bir gaflet düşme....
    geçen eylulde teknosadan içeri girdim dedimki w810 alım nekadar 769ytl...
    eleman:nokialar indirimde n70 de 769 dedi
    ulan dedim n series filan güzel bişedir..aliyim dedim....
    eve geldim kartı takıp açtım daha o beyaz nokıa ekranı geldi...ulen dedim
    ne iğrenç bir ekranı var...6630 bile daha iyidir....sonra kabus dolu günlerim başladı.....
    taaki k750 nin (ozaman 550ytl) kafa kafaya takas edinceye kadar.....
    bırak w810 unu kıyaslamayı k750 bile ondan iyidir...
    emin ol....
  • nokia yı geç kardeşş en iyi müzik sistemi sonyericsoon da
    yani w810i
  • Arkadaşlar herkez neden N70 me yi bu kadar kötülemiş anlamadım doğrusu video olarak daha üstün ekran çözünürlüğü neticede w810ininkide yüksek değilki hemen hemen aynı ses olarakta N70 me yani müzik telefonu diyorlar adamlar boşuna mı neyse siz yinede bir açıklayın neden w810i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGH-66 -- 21 Ağustos 2007; 16:11:19 >
  • Nokia n70 dandiktir müzik telefonu dediğimize bakmayın müzikle alakası yok demez herhalde.Dese çok şaşırırım gerçekten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: efsane2bin6

nokia yı geç kardeşş en iyi müzik sistemi sonyericsoon da
    yani w810i

Senin bu dediğin marka fanatikliğinden başka nedir? Nerden çıkardın en iyi müzik telefonlarının Sony Ericsson'da olduğunu? 5700, N91, E2, E6 gibi telefonlar müzik performansı açısından Walkman serisinden daha üstünler.

Symbian OS işletim sistemi, ekran büyüklüğü (2.1 inch), video kalitesi (CIF-MPEG4) ve 3G desteğine önem veriyorsan N70 almalısın.

Ses kalitesi (Walkman uygulaması, Mega Bass, Ekolayzır), Fotoğraf kalitesi (Auto focus, çift led flaş, makro), pil ömrü (900 mAH li-Ion pil, 350 saat bekleme/8 saat konuşma süresi), malzeme kalitesi, ekran kalitesi (176x220 pixel, parlak ekran), hız ve stabilite gibi özelliklere önem veriyorsan W810i almalısın.

Bence W810i daha iyi bir seçim olacaktır.

quote:

Arkadaşlar herkez neden N70 me yi bu kadar kötülemiş anlamadım doğrusu video olarak daha üstün ekran çözünürlüğü neticede w810ininkide yüksek değilki hemen hemen aynı ses olarakta N70 me yani müzik telefonu diyorlar adamlar boşuna mı neyse siz yinede bir açıklayın neden w810i

1) Yukarıda açıklamasını yazdım.
    2) N70 ME, müzik telefonu olarak nitelendirmek çok da doğru dağil. Düz N70 ve N70 ME arasında sadece kasa rengi, yazılım ve kutu içeriği farkı var. Yani donanımsal hiçbir farklılık söz konusu değil. Seste dahil olmak üzere herşey aynı.
    3) ME (Music Edition) yazılımı ses kalitesinde hiçbir değişiklik yaratmıyor, sadece müzik çalar uygulaması değişiyor. Sonuç olarak ses aynı berbatlıkta kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Kg21Kco.. -- 21 Ağustos 2007; 18:38:59 >

• Bu ay Mobimag dergisinde Motorola E6, Nokia 5700, Samsung F300 Ultra Music ve Sony Ericsson W880i modellerinin karşılaştırması verilmişti.

Uygulama arayüzü açısından Sony Ericsson W880i rakipsiz görünüyor denilmişti ve gerçektende öyle. (W880i 5 yıldız, 5700 4 yıldız ...)

Müzik çalar performansı açısından Nokia 5700 modelinin hoperlör sesi çok başarılı ancak kulaklık sesi W880i modeline nazaran düşük.

Kalite(üstünlük) olarak;

1.Nokia 5700
    2.Ericsson W880i
    3.Motorola E6
    4.Samsung F300

Olarak seçildi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Bu ay Mobimag dergisinde Motorola E6, Nokia 5700, Samsung F300 Ultra Music ve Sony Ericsson W880i modellerinin karşılaştırması verilmişti.

Uygulama arayüzü açısından Sony Ericsson W880i rakipsiz görünüyor denilmişti ve gerçektende öyle. (W880i 5 yıldız, 5700 4 yıldız ...)

Müzik çalar performansı açısından Nokia 5700 modelinin hoperlör sesi çok başarılı ancak kulaklık sesi W880i modeline nazaran düşük.

Kalite(üstünlük) olarak;

1.Nokia 5700
    2.Ericsson W880i
    3.Motorola E6
    4.Samsung F300

Olarak seçildi.

O sayıyı ben de aldım. Sanırım yanlış okumuşsun. Bass ve arayüz (uygulama)olarak W880i üstün olduğu, ses kalitesi ve ses çıkışı olarak 5700'ın üstün olduğu yazıyor.

Yani müzik performansı değerlendirmesine göre sıralaması;

1) Nokia 5700
    2) Motorola E6
    3) SE W880i
    4) Samsung F300
    şeklindeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Kg21Kco.. -- 21 Ağustos 2007; 20:19:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: thehspeed

sakın n70 mi almak gibi bir gaflet düşme....
    ne iğrenç bir ekranı var...6630 bile daha iyidir....sonra kabus dolu günlerim başladı.....
    emin ol....

bunu yazarken ciddi olmadığını düşünüorum.. k750 w810i kesinlikle n70e rakip olamazlar ki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: avan_gard

quote:

Orjinalden alıntı: thehspeed

sakın n70 mi almak gibi bir gaflet düşme....
    emin ol....

bunu yazarken ciddi olmadığını düşünüorum.. k750 w810i kesinlikle n70e rakip olamazlar ki..

yorum yok. N70 kötü telefon. Hiçbir işe yaramaz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.