Şimdi Ara

..........n70.......... N70 SERgİSİ ..........n70.......... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: noxco

Evet mp4. çekiyor. Ama arkadaşın yüklediği 3gp.

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

.mp4 çekmiyor muydu N70 de 90 gibi

evet ve bu biraz kötü yaw
  • Paylaştığın için teşekkürler..

Bir Nokia Klasiği sadece.. Lensteki bu kırmızı hassasiyetini biraz düşürmeleri lazım. Gündüz çekimleri E-Ten e rahmet okutur derecede pembeleşmiş..
  • beyler N70 in max hafıza kartı desteği hakkında bilgisi olan varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

beyler N70 in max hafıza kartı desteği hakkında bilgisi olan varmı??

1gb yılbaşından sonra gelecek. Onu destekliyor muhakkak; ancak daha üstünü bilemem
  • teşekkürler revolver
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

teşekkürler revolver

• ya n90 da n70 de hemen hemen aynı çekio ama n90 da adamlar çok hassas bi lens koymuş bu yüzden titreşim bile koymamışlar lens bozulmasın die siz o telefonu bi yere düşürseniz lens gider yani bu yüzden n70 alın daha ii ama kesin birşey war oda w800i fln kesinlikle nokianın bu telefonlarından daha ii fotoğraf çekio
  • N90 ile w800'ün foto kalitesi arasında fazla fark yok
    ancak videolar arasında dağlar kadar fark var
  • n serisinin videosuna laf yok

• Evet video olayı güzel N serisinde.
    Bakalım P.tesi N90 gelsin, k750'yi de daha ocakta verecem bir karşılaştırma yapacaz
    multimedia özellikerini
  • arkadaslar mp4 formatında cekıo ama onların uzantısı neden 3gp anlamadım ben media clasicte ve winampta izleyebiliyorum illaha real olcak dşye bir sart kafam karıstı simdi bak
  • ya bu arada n70 i olan arkadaşlara soruorm ben n70 i garantili aldım ama pc suite yi yükliince telefona bağlıorm ama uygulama fln direk pc suiteden yükliemiorm işte n70 in içeriği fln gösterilemez die bişiler çıkıo yedekleyemiorm bi yardım lütfen
  • şimdi yukarda gonderdıım videoda nokia multimedia player dosyası diyor arkadaslar yani uzantısı hala neden 3gp anlayamadıgım birde assagıda gonderdıgım yenı bir cekım var ondada winamp media file diyor ve ikisi arasında bariz bir goruntu ve ses farkı var neyse bide buna bakın bakalım

http://rapidshare.de/files/9736240/24122005008.mp4.html
  • quote:

şimdi yukarda gonderdıım videoda nokia multimedia player dosyası diyor arkadaslar yani uzantısı hala neden 3gp anlayamadıgım birde assagıda gonderdıgım yenı bir cekım var ondada winamp media file diyor ve ikisi arasında bariz bir goruntu ve ses farkı var neyse bide buna bakın bakalım

mp4 oynatan decode eden player bu farkı yaratabilir... mp4 le için Qucktime kullanmak en iyisi ...

çektiğin videoya kaliteli orta kalite derken formatı o belirliyor .. 3g

yüksek kaliiteyi mp4 olarak kayıt ediyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 24 Aralık 2005 10:55:57 >
  • Evet işte budur

quote:

Orjinalden alıntı: tuyo

şimdi yukarda gonderdıım videoda nokia multimedia player dosyası diyor arkadaslar yani uzantısı hala neden 3gp anlayamadıgım birde assagıda gonderdıgım yenı bir cekım var ondada winamp media file diyor ve ikisi arasında bariz bir goruntu ve ses farkı var neyse bide buna bakın bakalım

http://rapidshare.de/files/9736240/24122005008.mp4.html

• quote:

Orjinalden alıntı: internetboy

quote:

mp4 oynatan decode eden player bu farkı yaratabilir... mp4 le için Qucktime kullanmak en iyisi ...

evet yenı farkettım dostum gece cekımlerı 3gp gunduz ise mp4 kesın degıl ama bir de aksam cekıcem bakalım

• Anladığım kadarıyla, bunun için akşamı beklemene gerek yok, ayarlarla ilgili birsey

quote:

Orjinalden alıntı: tuyo

quote:

Orjinalden alıntı: internetboy

quote:

evet yenı farkettım dostum gece cekımlerı 3gp gunduz ise mp4 kesın degıl ama bir de aksam cekıcem bakalım

• arkadaşım video çekimini mp4 olarak çekmek istiyorsan ayarlarını en yükseğine getirmen lazım ozaman mp4 olarak video çekiyor.
  • Aynen oyle ancak en yuksek kaliteyle dusuk kalite secimlerinde cekilen videolarin hafizada tuttugu yerde degisiklik gosteriyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: s.karahisar

arkadaşım video çekimini mp4 olarak çekmek istiyorsan ayarlarını en yükseğine getirmen lazım ozaman mp4 olarak video çekiyor.
  • Mükemmel video.. Hem ses hem de görüntü kalitesi ve akıcılık olarak.. Mükemmel diyemeyiz belki ama çok iyi..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.