Şimdi Ara

N70 PAKET VERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar n serisinde veritaşıyıcı gprs değil...paket veri die bişe....bağlantı yapmak istediğiniz zaman 2-3 saniye sonra paket veri bağlantısı yok diyor... bende ki hat telsim ve bütün wap ayarları tamam...müşteri hizmetlerini aradım ve oradan öğrendim gprs olmadığını...paket veri üyeliği ise 750 kontör karşılığı yapılıyor.1 ay bedava oluyormuş(750 kontörü sanki babam veeriyor)...allah rızası için şu paket veri hakkında daha bilgisi olanlar bizi aydınlatsın.yoksa kafayı yiyecem yada duvara vuracam telefonu

• aşağıdaki yazı nokia nın resmi sitesinden alıntıdır

Veri Transferi
    Eş zamanlı ses ve veri paketi destekli WCDMA 2100 (PS maksimum sürati UL/DL = 128/384kbps, CS maksimum sürati 64 kbps)
    EGPRS, sınıf B, multi-slot sınıf 10 (UL/DL = 118.4/236.8 kbps )*
    GPRS, Sınıf B, çoklu slot sınıf 10
    Konuşma kodekleri: FR, EFR, WCDMA ve GSM AMR
    Bir S60 cep telefonundan diğerine veri aktarın

ben n70 kullanıcısı değilim ancak sorunununa tecrübelerime dayanarak şöyle cevap verebilirim

telsim kontörlü hatlarda gprs hizmeti sadece 750 kontör yüklemekle olmaktadır

ayrıca

eğer bir telsim kullanıcısı isen sık sık data şebekesi yokluğuyla karşılaşırsın yani o yazdığın hata mesajının kastettiği şey bu olmalı

ayrıca sakın telsim e aldanıpta 750 kontör yükleme çünkü sonuçta o kontöre verilen hizmet yine bir gprs hizmetidir

sonuç olarak illede 750 kontör yüklemeden gprs kullanmak istiyorsan en yakın cepshop a gidip beleş olarak ve numaran değişmeden faturalıya geçmelisin

bunlara ek olarak data sorunu yaşamak istemiyorsan turkcell e geçmelisin

sorun olursa sor cevaplarım

• ben türkcel hat kullanıorm bendede aynı sorun war
  • arkadaşlar yazdıklarım n70 ve n72 için geçerlidir. Söylüyorum eğer telefonla birlikte gelen security programını yüklediyseniz firewall'u kapatın yine olmasa otomatik korumayı kapatın. Telsimlede çalışıyor 750 kontör yüklemenize gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkan33 -- 1 Eylül 2006; 17:08:13 >
  • GPRS ile paket veri aynı anlama gelmektedir.
    Genel Paket radyo servisleri gibi bir anlamı var gprs'in tabi İngilizcesinin baş harfleri olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.