Şimdi Ara

n70 suya düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar N70 telefon suya düştü telefoncuya falan götürdüm dedi geri dönüşü yok falan gercekten öyle mi yaptıramazmıyım ben onu hiç bi şekilde yardımlarınız icin simdiden tesekkürler

• Bu tip cihazlarda sıvı teması gerçekleştiği zaman ilk ve zaman kaybetmeden yapılması gereken eylem cihazı güç kaynağından ayırmak, ve ardına kendi kendine kurumasını beklemek (kalorifer üzerine vs koymayın)

Telefonu suya düşürdükten sonra bu adımları takip ettiyseniz cihazınız büyük ihtimalle kurtarılabilir ancak farklı davrandıysanız içinde kısa devre oluşturma şansınız olacağından kesin konuşmam mümkün değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qbra1905

arkadaşlar N70 telefon suya düştü telefoncuya falan götürdüm dedi geri dönüşü yok falan gercekten öyle mi yaptıramazmıyım ben onu hiç bi şekilde yardımlarınız icin simdiden tesekkürler

baska bır sevıse gotur tek servıste cevp almakla vaz gecme
  • gece bekçisi-teşekkürler öncelikle yorumun icin.öyle şeyler yapmadım hiç aldım koydum kenara hiç bir şey yapmadan sonra da hemen telefoncuya götürdüm işte servise yolladıklarnı ancak kurtaramadıklarını söyledi ekranını sat bana falan dedi hatta.

kehanet-teşekkürler kardeş telefonum gelsin de hele bi hala serviste öyle yapacagım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefonumun Ekranına Su Kaçtı!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.