arkadaşlar N70 telefon suya düştü telefoncuya falan götürdüm dedi geri dönüşü yok falan gercekten öyle mi yaptıramazmıyım ben onu hiç bi şekilde yardımlarınız icin simdiden tesekkürler
Bu tip cihazlarda sıvı teması gerçekleştiği zaman ilk ve zaman kaybetmeden yapılması gereken eylem cihazı güç kaynağından ayırmak, ve ardına kendi kendine kurumasını beklemek (kalorifer üzerine vs koymayın)
Telefonu suya düşürdükten sonra bu adımları takip ettiyseniz cihazınız büyük ihtimalle kurtarılabilir ancak farklı davrandıysanız içinde kısa devre oluşturma şansınız olacağından kesin konuşmam mümkün değil.
quote:
Orjinalden alıntı: qbra1905
arkadaşlar N70 telefon suya düştü telefoncuya falan götürdüm dedi geri dönüşü yok falan gercekten öyle mi yaptıramazmıyım ben onu hiç bi şekilde yardımlarınız icin simdiden tesekkürler
baska bır sevıse gotur tek servıste cevp almakla vaz gecme
gece bekçisi-teşekkürler öncelikle yorumun icin.öyle şeyler yapmadım hiç aldım koydum kenara hiç bir şey yapmadan sonra da hemen telefoncuya götürdüm işte servise yolladıklarnı ancak kurtaramadıklarını söyledi ekranını sat bana falan dedi hatta.
kehanet-teşekkürler kardeş telefonum gelsin de hele bi hala serviste öyle yapacagım.