Şimdi Ara

N71 ALMAK İSTİYORUM KULLANANLAR VARSA BİLGİLENDİRSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar symbian lı bir telefon almak istiyorum 6280 i beğendim ama onunda işletim sistemi yok 3250 ye baktım onunda tuş takımını kullanmak oldukça zor olacak benim için. N71 hoşuma gitti ama forumda sanki öyle bir telefon yokmuş gibi hiç bir bilgiye tel testine rastlamadım.bu telefonu kullanan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirlerse çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

• n71 bu forumda pek yok ama n70 e bakmanı tavsiye ederim yada n72 ye
  • işte bende N71 tavsiye edilmemesinin nedenini soruyorum tel bir sorun mu var
  • Telde bir sorun yok. Sadece biraz boyut sorunu var. Yoksa geri kalan özellikleriyle gayet tatmin edici bir telefon.
  • Benimde bedendigim bir telefon fakat nedense kimse sevmiyor
  • Arkadaşım ben de N71 kullanıcısıyım. 2 ay oldu. İnanın mal benim diye demiyorum harika. Kullanımı, fotografları, videosu, falan. Açıkcası benim çok hoşuma gidiyor. Boyut deniliyor merak ediyorum N serisinin tüm telefonları hemen hemen aynı boyutta. ARKADAŞIMA öneririm. İsterseniz çektiğim fotoları da gönderirirm.

• aklımda bu telefon var n71 kullanan arkadaşlara bende 1-2 şey sormak istiyorum

1-acaba mesaj yazmak kolaymı.6260 kullananlarlar bilirler mesaj yazmak tam işkenceydi acaba bu telefonda da böylemi
    2-vga kamerası da diğer n series telefonlardaki gibi fotoğraf çekmek için kullanılıyormu
    3-video kaydederken ve oynatırken n70te ki gibi takılmalar oluyormu
    4-bide bu telefonun dahili hafızası diğer n series telefonlara göre az (10mb sanırım) gelecekte sorun çıkartabilirmi
  • gonul rahatlıgıyla al n71 bende cok begenıorum we almak ıstıorum
  • arkadaşlar 6280 i deneme şansım oldu ekran çözünürlüğü kamera ve video kaydı performansı çok çok iyiama symbian olmadığı için tercih etmiyorum merak ettiğim N71 in video kaydı nasıl 3gp ve mp4 destekliyormu video kaydını 640x480 yapıyormu 6280 de öyleydi.
  • Video çekimi yaptım, hemen bilgisayara indirdim. İnanın çok güzel. Görüntü hiç dağılmadı ve aynı netlik tam ekranda da görüldü. Arkdaşlarım inanamadı. Ayrıca radyosu da harika çekiyor.
  • BEnde N71 i şiddetle tavsiye ediyorum.Boyutu da çok büyük değil açıkçası.Symbian'lı nokia modellerinin en iyilerinden.Kötü yorumlara da hiç kulak asma.Pişman olmayacaksın
  • özellikleri ii
  • Peki N71 ile N70'i kıyaslayabilecek bir arkadaş var mı? N71'in aradaki 100 YTL civarındaki farka değecek bir artısı var mı?

Kapaklı oluşunu dezavantaj olarak görüyorum, ekran çözünürlüğü ise mükemmel. O yüzden şu an kafa kafayalar ve de fiyat avantajından dolayı N70 alınır gibi görünüyor.

Fikri olan? :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.