Şimdi Ara

n73 acemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar n73 aldim, pc suite ile bağlantisini gerçekleştirdim buraya kadar sorunum yok simdi msn icin agile messengeri kuracagim ama pc suite ile bunu cep telefonunun hangi dosyasına atmaliyim?Ayrica kurulum cd'sinden çok güzel temalar çıktı bunlarıda yüklemek için hangi klasöre göndermem gerekir
    cevap verecek arkadaslara simdiden tesekkürler
    sencori

• bi kere agile paralı oldu kuramazsın bu birrrrrrrrrrrrr

eğer flash bellek aldıysan herşeyi ona yüükle ve ona yedekle çünkü telefonun kendi ram'i böylece zorlanamdan çalışır...

ben diğer ( other) klasörüne atıoyorum herşeyi.

sonrada dosya yöneticisinden gidip açıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chino -- 10 Ekim 2006; 22:15:56 >
  • trial versiyonu buldum onu kuracağım 1.1
  • hadi ya bende agile kuruluydu sildim
  • 7 gün gider....... soora patlar.......

mig33 var alternatif onunda kurulumu sırasında merkezine sms atıyo kendi... imei klonlamaya birebir...

ben bi symbianları msn için çok seven biri olarak 10 gündür cebime bişi kuramadım bakalım nolcak bu iş...
  • saol dostum tavsiye oyun&program var mı gerçekten değecek seyler ama öyle full screen caller tarzi ivir zivir değil
  • war war üst konuya bak... oda güzel oyunlar var son 3 sayfada hepsini yükeldim tavsiye ederim...
  • n73 icin en iyi msn programı su an icin hiermsn free olarak kullanılabiliyor
  • sms yada waptan bağlanıp kurulumda bilgi gönderme var mı?

nerden indilir bu program?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.