Şimdi Ara

n73 biri arayinca 5-6 saniye sonra kendi kendine kapaniyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar az once babam aradi 5-6 saniye sora sanki bn kapatiormusum gbi arama kapaniyor cok uyuz oldum beyler yardim edin bunun sebebi nedir? telefonu acip kapadim hala ayni smdi sarja koydum teli dolunca tkrar denicem

• herşeyi hafıza kartına al. hafıza kartını çıkartıp telefonu "fabrika ayarlarına geri dön" yap. olmazsa telefona hard format at.
  • hard format nasildi unuttum soyler misin
  • bende n95 var aynı sorun bendede var
    beni birisi aradığında knuşma sırasında kapanıyor ve bazende telefon açıkken sim kart tak diyor ama zaten takılı
    bataryayı çıkarıp takınca düzeliyor,1 ay bir telefoncuya bıraktım çözemediler,daha sonra 2 ayda başka telefoncuda bıraktım adam kendi kullandı ve dediki biz bu telefonu anlayamadık garip davranıyor dedi geri verdiler
    anlıcağınız sorunu çözen olmadı,sadece teknik servise ver dediler hala sorun aynı

ama ben evdeyken şarjı tükenmesin diye sürekli pirize takılı bırakıyordum,belkide sürekli elektrik fazla geldiği için beynini bozmuş olabilir bilmiyorum bu şekilde kullanıyorum
  • telefonun ömrü dolmuş artık reyiz kalbi teklemeye başlamış baksana
  • bu arada hafıza kartına vede telefona format attım virüs taramasıda yaptım sorun çözülmedi
    ama bendeki sürgülü yani sürgü elektoniğide bozuk olabilir
  • benim bu n73 tam 4 yillik.. ;

telefon iyi dayandi aslinda ben 1 dis kalana kdar takmiyorum sarja son 6 aydir flan .. onceleri taktgim olmustur bataryadan kaynaklanior sanirim az oncede teli kapatip bataryayi flan ckarip taktim babam gne aradi duzelmedi cok ayar oldum gerckten kotu bise ya 5 saniye sora gidior
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bataryadan kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

benim bu n73 tam 4 yillik.. ;

telefon iyi dayandi aslinda ben 1 dis kalana kdar takmiyorum sarja son 6 aydir flan .. onceleri taktgim olmustur bataryadan kaynaklanior sanirim az oncede teli kapatip bataryayi flan ckarip taktim babam gne aradi duzelmedi cok ayar oldum gerckten kotu bise ya 5 saniye sora gidior

2.el bölümünden satsana bırak başkası uğraşsın daha önce alışveriş yaptıkların olarak beni göster derimki iyi çocuktur
  • yok aga sevmem ole seleri
  • Aynısı kaynımda da var . :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

benim bu n73 tam 4 yillik.. ;

2.el bölümünden satsana bırak başkası uğraşsın daha önce alışveriş yaptıkların olarak beni göster derimki iyi çocuktur

Tekerinize çomak sokucam :D
  • Sorun babanda
  • batarya değiş
  • kanki önce telefonu bir darbeye mağruz bırak..şöle 20 cm den felan telefonu bi yere vur bakalım bir kaç kere kapanıyomu.n73 lerin standart batarya konektörlerinde temassızlık oluyo..dediğimi yap kapanacakmı bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: donsuz gezen adam

Sorun babanda

evet tahmn ettgm gbi cocuklardan biri geldi

tel baya saglam ya dedgin dgru ama bataryyla temazszlk flan war..
  • batarya uçlarında pimlerin izi vardır zaten oraları hafif bir şekilde bıçakla kazı..fırça gibi bişeylede temizle...işallah hallolmuştur..
  • Aynı sorun bende var hocam dediğin gibi yaptım Hayırlısı bakalım..
  • beyler sorunu cozdum;

ilk once sarjna bakmstm teli kapayp acinca..sarji 2 disti bnde sarja taktim ve bkledm sarj olmasni sarj tamamen dolunca tkrar baba aradi ve kesntisz ,konsma kapanmadan gorustum pederle

@omer_loopus

tkrar ayni sorun olursa dedgini ypcam eyw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.