Bildirim
n73 e oyun program tema nasıl yüklerim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok mu yardım edecek biri
-
YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM -
YOK MU BİRİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ -
Önce PC Suite'ye bağlı olsun telefonun,sonra kendi bilgisayarında kurduğun oyunu/temayı Uygulama Yükle menüsünden bilgisayardan bulacaksın ve sağ ok şeklinde bulunan butona basacaksın..Bu kadar,yardımcı olabildiysem ne mutlu bana -
N73'le ilgili aklına takılan bütün soruların cevabı bu konuda
http://forum.donanimhaber.com/m_9597862/tm.htm -
ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER CEVAP VE YARDIMLARINIZI ESİRGEMEDİĞİNİZ İÇİ
arkadaşlar bu arada n73 için yeni nesil ngage oyunlarını nerden bulabilirim? asphalt 3 3d, call of duty falan yada 2d oyunlar farketmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaBaJoE -- 19 Temmuz 2008; 2:25:23 > -
Tabi ki internetten kısa bir aramayla bulabilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: Feel Me
Önce PC Suite'ye bağlı olsun telefonun,sonra kendi bilgisayarında kurduğun oyunu/temayı Uygulama Yükle menüsünden bilgisayardan bulacaksın ve sağ ok şeklinde bulunan butona basacaksın..Bu kadar,yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
telefona attıktan sonra nerde bulcam onu kurcam mı dırek mı acılcak -
Telefonda nereye attıysan oradadır..Zaten temaysa Temalar bölümündedir,oyunsa telefonda olan 4 klasörden birindedir -
tşk
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X