Şimdi Ara

n73 HAKKINDAKİ KAMPANYALAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu an hepsiburada.com da n73 indirimde ve fiyatı 900.00 ytl ve ayrıca 2gb hafıza kartı hediyeli sizce almalımıyım yoksa biraz daha bekleyeyim mi daha düşer mi?

CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.....

• quote:

Orjinalden alıntı: goktugkayis

arkadaşlar şu an hepsiburada.com da n73 indirimde ve fiyatı 900.00 ytl ve ayrıca 2gb hafıza kartı hediyeli sizce almalımıyım yoksa biraz daha bekleyeyim mi daha düşer mi?

N95 iyice yayılınca piyasaya ki bu kaç ay sürer artık orası meçhul biraz daha iner fiyatı.Ama inse inse 800'ün altına inmez yaz sonuna kadar.Tabi bu fiyat hepsiburada için.

Ereyonda çok daha makul ama hafıza kartı mevcut değil.

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=17914

• quote:

Orjinalden alıntı: devilish_

quote:

Orjinalden alıntı: goktugkayis

arkadaşlar şu an hepsiburada.com da n73 indirimde ve fiyatı 900.00 ytl ve ayrıca 2gb hafıza kartı hediyeli sizce almalımıyım yoksa biraz daha bekleyeyim mi daha düşer mi?

N95 iyice yayılınca piyasaya ki bu kaç ay sürer artık orası meçhul biraz daha iner fiyatı.Ama inse inse 800'ün altına inmez yaz sonuna kadar.Tabi bu fiyat hepsiburada için.

Ereyonda çok daha makul ama hafıza kartı mevcut değil.

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=17914

WAY BEEEEEEEEEE

826 YTL YAZIYO

ALINABİLİR BU FİYATA

• Fiyat çok iyi.. Ben ilk çıktığında 1250 ye almıştım.. Hayla da değiştmeye değecek bi model göremiyorum.

Alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Söylev -- 22 Nisan 2007; 15:09:47 >
  • arkadaşlar ereyon'un sitesini bende biliyorum fakat güvenilir bir site olduğundan emin değilim eğer önceden bu siteden alış-veriş yapan varsa beni bilgilendirmesini rica ederim....
  • az önce tv de gördüm n73 alana 2gb hafıza kartı hediye
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

az önce tv de gördüm n73 alana 2gb hafıza kartı hediye

arkadaşım bu n73me değil herhalde bide tv de nerde nasıl gordun nereden alıcakmışız bilgi verseydı ndaha makbul olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.