Şimdi Ara

N73 için 2gb Mini SD ne alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N73 için 2gb kart almak istiyorum. Acaba okuma/yazma hızı olarak en iyi marka hangisidir(Türkiye'de temin edebileceğim). Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Carlos_Ortega

N73 için 2gb kart almak istiyorum. Acaba okuma/yazma hızı olarak en iyi marka hangisidir(Türkiye'de temin edebileceğim). Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

bende düşünüyorum.aklıma gelen toshibanın 2gb minisd 32ytlye.ama ultra falan gibi özellikleri olanlar varmış.ultra ne işe yarar hangi markalarda bu özellik olur??
  • N73 ümde 16 aydır 2 GB Kingston kullanıyorum.
    Sorun yaşamadım.
    Saygılarımla.

Edit :Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 19 Ocak 2008; 1:57:33 >
  • vatan bilg. toshiba 2gb al
    benım kardesım aldı memnunuz

fıyat performans olarak cok qusel

yada daha fazla fıyat vererek kingston al veye sandisc
    ömür boyu garantılı
    ama bence toshiba
  • N73 Me Orjinal Nokia MiniSD 2 GB Satılır Eski Telefonumun Hafıza Kartıdır 1Aylık Kullanılmışdır
  • kingston kullanıyorum ben.
  • ankarada vatanbilgisayar mağazasından toplamda 32 ytl'ye toshiba marka aldım tavsiye ederim
    kingston ve sandisk markalarında 10-15 ytl fark ödüyorsunuz. o fiyatada 1gb kart daha alınabilir
    toshiba gayet süper
  • valla hafiza karti denilince kingston ve sandisk bir numaradir ozellikle kingston omur boyu garanti veren ilk ve tek markadir fiyatlarda son drece uygun
  • kingston veya sandisk önerebilirim iki markada da 1 sorun yasamadım simdiye kadar .
  • toshiba kullanıyorum
    tavsiye edebilirim
  • Kingston'dan şaşma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.