Şimdi Ara

N73 KAMERA YAZILIMI 5800 A UYGULANSA OLURMU(ustalar bakabilirmi buna hertürlü aynı cünkü kameraları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki telefonunda kamera özellikleri aynı olduğu halde N73 çok güzel resim çekerken 5800 o kadar kaliteli değil çekimleri.ustadlar N73un yazılımıyla 5800 in kamera yazılımına bi göz atabilirmi acaba?

• 5800 la çektim şimdi o kadarda kötü sayılmaz

N73 KAMERA YAZILIMI 5800 A UYGULANSA OLURMU(ustalar bakabilirmi buna hertürlü aynı cünkü kameraları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 28 Kasım 2010; 22:10:04 >

• Uydursalar bile N73 kadar iyi çekemezsin çünkü N73'ün sensörü daha büyük.

N73--- 1/3.2
    5800---1/6 ( olması lazım )

Gece çekimi için şunu önerebilirim
    http://forum.donanimhaber.com/m_38325014/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • mehmet184 Dediğin olsa olurdu.
    Birde N73'de renkler çok canlı sizde çekerken bir takım ayarlar yaparak canlı resimler çekerbilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_22445509/tm.htm
  • arkadaşlar görüşleriniz ve tavsiyeleriniz için gerçekten tsk ederim su bizim FW ustalarımız bi bakarmı bu konuya acaba olur yada olmaz onlar bi alaka gösterirse gerçekten tam bi bilgi sahibi oluruz diye düşünmekteyim.
  • Merhaba.

N73'ün kamea yazılımı belki 5800'a uyarlanabilir sanırım biraz uğraşarak böyle bir şey yapılabilir ama asıl sorun ikisinde de aynı sensörün olmaması.Ben uyarlasam bile 5800'ın sensörü daha küçük kalacağından n73 kadar güzel çekemezsiniz.

Ha bu arada birşey belirteyim 5800 video çekim kalitesi olarak daha iyi ama fotoda da aynı şeyi göstermesi gerekirken yazılımsal hatalar yüzünden aynı performansı gösteremiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 29 Kasım 2010; 6:20:35 >
  • NomadCRY ustad bi el atsan belki işe yarar böylece tüm 5800 kullananlar size minnettar oluruz ki zaten çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim kendi adıma tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbilir_01
    NomadCRY ustad bi el atsan belki işe yarar böylece tüm 5800 kullananlar size minnettar oluruz ki zaten çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim kendi adıma tabi :)

Bir bakayım bugün.

Bu konu altından haber edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

NomadCRY ustad bi el atsan belki işe yarar böylece tüm 5800 kullananlar size minnettar oluruz ki zaten çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim kendi adıma tabi :)

Bir bakayım bugün.

Bu konu altından haber edeceğim

Bizde bekleyeceğiz bu konu altında
  • eyvallah üstad... ilgilendiğin için şimdiden teşekkür ederim sonuç kadar ilginde önemli sağolasın...
  • bekliyoruz emin abi
  • Arkadaşlar kamera yazılımını 5800'a port ettim ama yarım yamalak oldu tabi.N73'te olup ta 5800 da olmayanlar ve 5800da olupta N73te olmayanlar çakışınca kamera yazılımı garip bir hale geldi.Ama daha kaliteli çektiğini gözlemeledim gerçekten.Durum bu yani.Birbirine uymuyor.
  • quote:

Arkadaşlar kamera yazılımını 5800'a port ettim ama yarım yamalak oldu tabi.N73'te olup ta 5800 da olmayanlar ve 5800da olupta N73te olmayanlar çakışınca kamera yazılımı garip bir hale geldi.Ama daha kaliteli çektiğini gözlemeledim gerçekten.Durum bu yani.Birbirine uymuyor.

Sağlık olsun hocam.
  • ne yapcaz peki üstad yarım derken ne gibi pek anlamadım her yerde verilen bi .txt dosyası var onun gibi telin hafızasına atarak denememiz mümkünmüdür yoksa flaş lamı yüklenecek.daha ii olduysa deneme şansımız varmı acaba?
  • quote:

Arkadaşlar kamera yazılımını 5800'a port ettim ama yarım yamalak oldu tabi.N73'te olup ta 5800 da olmayanlar ve 5800da olupta N73te olmayanlar çakışınca kamera yazılımı garip bir hale geldi.Ama daha kaliteli çektiğini gözlemeledim gerçekten.Durum bu yani.Birbirine uymuyor.

Çektiğin bir resmi ve screensnapla yazılımın fotoğrafını çeker misin? Merak ettim
  • @NomadCRY hocam senin bu işin üstesinden geleceğini bliyorum; lütfen yapma da N73'ümüzün N73 yapan bir özelliği kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

@NomadCRY hocam senin bu işin üstesinden geleceğini bliyorum; lütfen yapma da N73'ümüzün N73 yapan bir özelliği kalsın.

NomadCRY yazılımın sadece kamerayı kullanan bölümü alınsa o seçenekler menü özellikleri filan 5800 ın ki olsa yani c6 fw gibi 5800 n73 karışımı olacak
    Sen o yazılımı port etmeyi başarabildiysen bence bunuda yaparsın hemde ileride güzel port edilmiş yazılımlar bekliyoruz

• sanırım güzel bi konu açmışım
  • quote:

sanırım güzel bi konu açmışım

evet konu güzel Emin abiden güzel bir sonuç bekliyoruz.
    Umarım olur :)
  • inanıyorum ki bizim moderlerimizin vakti geniş olsa PNHT ye taş çıkarırlar baksanıza kısıtlı zamanlarda neler çıkarıyolar aman nazar etmeyelim MAŞALLAH... ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.