Orijinalden alıntı: kimbilir_01 inanıyorum ki bizim moderlerimizin vakti geniş olsa PNHT ye taş çıkarırlar baksanıza kısıtlı zamanlarda neler çıkarıyolar aman nazar etmeyelim MAŞALLAH... ;)
evet ülkemiz çok profesyonel değerlere sahip ancak değerlendiremiyoruz onlara gerekli desteği vermiyoruz altını çiziyorum veremiyoruz değil
Nomad üstad v52 hack lıyo galiba bizim konu rafa kalkmış gibi görünüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: kimbilir_01 Nomad üstad v52 hack lıyo galiba bizim konu rafa kalkmış gibi görünüyor.
şşşşşt. Nomad usta sürpriz yapabilir bizlere. Belkide sunrise 2de bu kamera olayıda olacak ne dersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: GsliKahraman
quote:
Orijinalden alıntı: kimbilir_01 Nomad üstad v52 hack lıyo galiba bizim konu rafa kalkmış gibi görünüyor.
şşşşşt. Nomad usta sürpriz yapabilir bizlere. Belkide sunrise 2de bu kamera olayıda olacak ne dersiniz
Ne diyorsun... Essah mı.. Sen görüşüyordun nomadla değil mi.. Hadi hayırlısı..
dört göz yetmez oldu artık beklemeye :D
quote:
Orijinalden alıntı: Haddat
quote:
Orijinalden alıntı: GsliKahraman
quote:
Ne diyorsun... Essah mı.. Sen görüşüyordun nomadla değil mi.. Hadi hayırlısı..
Yok Nomad bişey demedi bu benim düşüncem
Nomad ustanın işleri yoğun galiba kendisine kolaylık diliyorum.
yok be ne yaparsanız yapın yinede bu cihazın kamerası yinede güzel çekmiyor.N73 ün kamerası daha iyi..ama N73 gibi çekmesini istiyorsanız N73 ün sensörünü nazikçe sökün ve 5800 a takın.tabii uydurabilirseniz.:)
quote:
Orijinalden alıntı: wox yok be ne yaparsanız yapın yinede bu cihazın kamerası yinede güzel çekmiyor.N73 ün kamerası daha iyi..ama N73 gibi çekmesini istiyorsanız N73 ün sensörünü nazikçe sökün ve 5800 a takın.tabii uydurabilirseniz.:)
hemen bi n73 bulup sökem :-)
onuda yapar bizim insanımız =)
quote:
Orijinalden alıntı: kimbilir_01
N73 ün cmos u 5800 a olmaz dediler yaptım olacak
quote:
Orijinalden alıntı: wildbest
quote:
Orijinalden alıntı: kimbilir_01
N73 ün cmos u 5800 a olmaz dediler yaptım olacak
konu rayından çıkıyor gibi Nomad ustadanda ses çıkmayınca ne ray kalıcak ne tren burda