Bildirim
n73 mü lg leokg 920 mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar lütfen acele cevap
İşte özelliklerine ve resimlerine bakabileceğiniz adresler
LG LEO KG920 Modeli için ; http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryID=16049&ProductID=telceplgleo#tablnk
Nokia N73 için ; http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=16002&productid=telcepnokn73#tablnk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktugkayis -- 14 Mart 2007; 19:03:54 >
-
Bence lg nin modeli çok tipsiz kesinlikle n73 al. -
Lg leonun kamerası çok başarılı.Ama şarj yineaz gidiyor.kamera için tercih edilebilecek en iyi cihaz diyebilirim. -
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin__58
Lg leonun kamerası çok başarılı.Ama şarj yineaz gidiyor.kamera için tercih edilebilecek en iyi cihaz diyebilirim.
Lg'nin kamerası N73 ve K790'a göre başarısızdır
Gsmarena'dan alıntıdır...
What stops us from highly recommending it is the really slow performance and the yellowish tint on auto white balance outdoors. As for the Sony Ericsson K800 and Nokia N73 - they are equally good photo devices, but tuned differently. It's just a matter of preference - if you like your photos with more "wow" factor and never plan to edit them later, then your safe bet is Nokia N73. Otherwise, if you want your photos as accurate as possible and preserving as much detail for further editing, then you should go with Sony Ericsson K800.
Bu yorumda Lg'nin kamera performansının yavaşlığından ve çektiği fotoğraflarda (nasıl N95'in çektiği fotoğraflarda morluk varsa buna benzer şekilde) normalde olmaması gereken sarı renk aberasyonu olduğundan (otomatik beyaz ayarının bozukluğundan kaynaklanan) bahsediliyor...
N73 ve K800 tavsiye ediliyor ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 14 Mart 2007; 21:17:05 >
-
Ben oraya bakmadım.Kusura bakmayın -
KG920 NİN TİPİ FALAN ÇOK HOŞUMA GİTTİ bnde almayı düşünüyorum ama hayatımda hiç lg kulanmadım tedirgimnim yani -
quote:
Orjinalden alıntı: Turkish Samurai
KG920 NİN TİPİ FALAN ÇOK HOŞUMA GİTTİ bnde almayı düşünüyorum ama hayatımda hiç lg kulanmadım tedirgimnim yani
ama denemeden bilinmez. -
Arkadaşım bence n73 al ve bildiğim kadarıyla bazı k.v.k bayilerinde kampanya varmış.Almak istiyorsan en uygun fırsat sakın bu fırsatı kaçırma ....Bence lg nokia n73 ün yanında hiçbirşey... -
Bence n73 aLmaLısn -
LG LEO KG920'de batarya problemi de bulunuyor. -
5 Mega Pikseli gördüğümde bende etkilenmiştim, biraz araştırdım ve n73 almaya karar verdim, gayet memnunum...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung a15 alınır mı
- pttavm telefon alınır mı
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- kapalı kutu telefon satmak
- device health services nedir
- play protect nedir
- telefon önerileri 2024
- telegramda video nasıl izlenir
- xiaomi whatsapp sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X