Şimdi Ara

N73 mü N91 mi tavsiye edersiniz??Yorumlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar tel alıcam kararsız kaldım...sizceee??

• Ben n91 dıcem herkez dıyecek manyakmısın sen valla ben kullanıyorum super telefon bence n91 heryonuyle kamerası kotu dıyorlar bence cok guzel foto cekıyor muzık calar ı desen ustune yok dıyorum

BENİM DÜŞÜNCEM HAKKINDA YORUM YAPMAYIN VARSA BAŞKA FİKİR İ OLAN YAZSIN AMA BENİM FİKRİM HAKKINDA YORUM YAPMAYIN LÜTFEN!!!!!
  • bence al 1 gb hafıza kartını al n 73 unu birde ad 15 bu alet sana fazlasıyla yeter yanında ozellik olarak n 91 in esamesi okunmazz o kadarda degil valla ikiside gusel tel ama sanki biraz segmentleri farklı ben n 73 kullandıgım icin sana onerebilirim gayet memnunum
  • n73 al bence çok başarılı foto kalitesi ama sırf müzik diyorsan n91 al
  • N73 rullaz ama kulaklıkla hergün mp3 dinlerim diyorsan N73 alma çünkü N91'in ses kalitesinin yanından dahi geçemez
  • Amacin müzik dinlemekse kesinlikle N91
  • n73 kamera özelliği olarak kesinlikle n73
  • kesinlikle n73...
  • bende n73 diyorum hem kibarda n91 den şık.
  • bncede 73
  • Ben Nokia N91'i tavsiye ederim. Çünkü N91 kaliteli bir MP3 player kadar iyi müzik performansı sunabilir ancak N73 kaliteli bir dijital kamera kadar iyi fotoğraf performansı sunamaz.

Ayrıca 4 GB harddisk, WI-FI, tasarım ve malzeme kalitesi gibi avantajları da bulunuyor. N73'e göre önemli tek dezavantajı kamera ve ekrandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 28 Ekim 2006; 10:35:29 >
  • Ben n73 derim bu benim şahsi düşüncem cünkü ben kapaklı telefonları sevmiyorum n73 ün tipi ve karizması n91 den daha güzel ve daha kullanıslı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.