Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vip_ibo

arkadaşlar bu gerçekten kullanımdan kaynaklanıyor..Bir günümü tüm bayilere giderk araştrmakla harcadım.Zaten yarında alıcam n73.Amca oğlunda var n73..baqtım hüç öle sorunlar yaşanmıyor.indına galeriye 1 dk da 20 kere hızlı hızlı çıkıp çıkp grdm..eğer hafıza 100mb üstnde doluysa bikaçkere takılıyor.joyistc e gelrsek.diikkatlii kullanınca hiç bişi olmuyor.yarın alıorm.inş. dediğiniz sorunlar yaşanmaz..inş.dikkatli kullanırım tel.i

al tabi alma diyen yok. ama dediklerimiz de aklında olsun. ileride servise düşersen koz olarak kullanırsın. ben dikkatli kullandım ama durup dururken tepesi düştü joystickin. şok olmuştum. seninkinde olmayabilir inşallah da olmaz. Hayırlı olsun şimdiden.
  • @thunderbolt
    evet size uzak kaçıyorsa eğer mecburen yakın servise vereceksiniz. hem de izlemesi kolay olur cihazı. Size de bol şans.
  • Network KILLER arkadaşım 4 gün kadar önce bende joystick de sorun yaşadım sola doğru çektiğimde takılı kalıyordu.Ve sorunu şu sekilde aştım şuan
    çok iyi çalışıyor ilkönce teli tuş kilidine aldım. Sonrada saat yönüne doğru sürekli daire çizerken bi yandanda joysticke bastırdım bikaç sefer bunu
    tekrarladım şimdi sorunsuz umarım bidaha takılma yapmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderbolt

Network KILLER arkadaşım 4 gün kadar önce bende joystick de sorun yaşadım sola doğru çektiğimde takılı kalıyordu.Ve sorunu şu sekilde aştım şuan
    çok iyi çalışıyor ilkönce teli tuş kilidine aldım. Sonrada saat yönüne doğru sürekli daire çizerken bi yandanda joysticke bastırdım bikaç sefer bunu
    tekrarladım şimdi sorunsuz umarım bidaha takılma yapmaz.

dikkatli olun. joystick'i kırılıp içeri göçenler de oldu bu forumda. Sırf serviste beklemeye girmemek için servise vermedi arkadaş. onu da uyardım. Boarda zarar veriyor olabilir o joystick dedim. vermiştir inşallah servise. Sakat iş valla.
  • Evet sağolasın Network KILLER. z.burnunda oturduğum için bana daha yakın vede seninde dediğin gibi izlemesi daha kolay olur.
  • önemli değil. inşallah tez zamanda çözülür sorununuz. ama sizi oyalayıp 30 iş gününü tamamlayıp sonra da değişimde bekletmezler umarım. benim problemim iki butondu. değişecek iş bitecekti. ama telefon üst seviye laboratuvarına gitmiş. neden dedim telefonun testi yapılacakmış aynı hata tekrarlamasın diye. yalana bak. yaw butonun nesine bakacaksın. 36000 kere basıp da hah 36001'de sorun çıktı mı diyeceksin. Ben meslek gereği biliyorum biraz yani. Bana bahane üretemediklerinden bunları söylüyorlar. ben de yedim!! Şimdilik. O telefonla ilgili bir problem daha çıkarsa bu sefer iyi niyet göstermeyeceğim. Kullandığımın iki katı kadar süredir serviste neredeyse. Bu herşeyden önce karşındakini enayi yerine koymaktır. hadi biz yemiyoruz. ya işi bilmeyenler ne yapsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 18 Kasım 2006; 23:33:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

önemli değil. inşallah tez zamanda çözülür sorununuz. ama sizi oyalayıp 30 iş gününü tamamlayıp sonra da değişimde bekletmezler umarım. benim problemim iki butondu. değişecek iş bitecekti. ama telefon üst seviye laboratuvarına gitmiş. neden dedim telefonun testi yapılacakmış aynı hata tekrarlamasın diye. yalana bak. yaw butonun nesine bakacaksın. 36000 kere basıp da hah 36001'de sorun çıktı mı diyeceksin. Ben meslek gereği biliyorum biraz yani. Bana bahane üretemediklerinden bunları söylüyorlar. ben de yedim!! Şimdilik. O telefonla ilgili bir problem daha çıkarsa bu sefer iyi niyet göstermeyeceğim. Kullandığımın iki katı kadar süredir serviste neredeyse.

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.Bende beni oyalamalarından korkuyordum zaten.Çünkü zamanında N70 kullanmış biri olarak bi versiyon yükletmek için vermiştim KVK ya bir hafta sonra tel için ÜST SEVİYE LABROTUVARINDA işlem görüyor demişti.Sinir olmuştum bi versiyon içinde üst seviye labrotuvarmı olur diye.Hemen gittim Bakırköy KVK ya teli geri istedim.Tabii bu arada kavga gürültü cingan çıkardım yani.Biraz bekleyin dediler,yarım saate yakın bi zamandada tel geldi! Halbuki Sitesinde ÜST SEVİYE LABROTUVARDA işlem görüyor diyordu.Bunlar insanı ayakda uyutur Göya bunlar versiyon yükleyemiyormuşda N70 için KOZYATAĞI şubesine gidecekmiş bende gittim Doğubankdan 10 ytl karşılığı 15 dakikada işimi gördüm geldim

• benimki de kozyatağında işte. lanet olsun ya valla bıktım. değişim istedim bekliyorum bakalım. bir çizik olsun kasamda oyacam kararlıyım yani.
  • quote:

benimki de kozyatağında işte. lanet olsun ya valla bıktım. değişim istedim bekliyorum bakalım. bir çizik olsun kasamda oyacam kararlıyım yani.

İnşaallah olmaz arkadaşım hayırlısıyle alırsın telini.Yanlış anlaşılmasın yazdıklarım ama teli alırken iyicene bi kontrol et sağını solunu.
  • emin olabilirsin dostum. yanımda büyüteç götüreceğim. yeter ki bir gelsin önce.
  • Benim sorunum için ise kesin versiyon yükleyeceğiz diycekler,peki acaba sorunum düzelecekmi? Ben onu merak ediyorum tek kitlenme kamerayla resim
    çekerken onun dışında hiçbir problem yaşamadım N73 de..Bakalım kaç gün bekleyecez..?
  • düzeleceğini sanmıyorum malesef. En azından şu anki firmware ile düzelmediğini söyleyenler var. Sürekli kilitlenme aynı şekilde oluyorsa mesela kapağı açar açmaz o zaman donanımsalmış gibi geliyor bana. ama kapağı açtıktan 1s sonra ya da anında kilitlenme oluyorsa yani farklı şekillerde o zaman yazılımsal olabilir. ama bence donanımsal. çünkü bu hatadan muzdarip birçok kişi vardı. yani aynı firmware'ı kullanan telefonların neden bağzılarında bu problem yok da bazılarında var? bence donanımsal ama inşallah değildir.
  • quote:

düzeleceğini sanmıyorum malesef. En azından şu anki firmware ile düzelmediğini söyleyenler var. Sürekli kilitlenme aynı şekilde oluyorsa mesela kapağı açar açmaz o zaman donanımsalmış gibi geliyor bana. ama kapağı açtıktan 1s sonra ya da anında kilitlenme oluyorsa yani farklı şekillerde o zaman yazılımsal olabilir. ama bence donanımsal. çünkü bu hatadan muzdarip birçok kişi vardı. yani aynı firmware'ı kullanan telefonların neden bağzılarında bu problem yok da bazılarında var? bence donanımsal ama inşallah değildir.

Aslında bende senin gibi düşünüyorum donanımsal olabileceği hakkında.Ama sürekli ilk resim çekerken değil dediğim gibi bazen 5-6 bazen 10-15
    çok nadirende olsa kapağı açıp resim çektiğim anda,yakın bi arkadaşımda aldı N73 o gerçi benim kadar çok resim çekmiyor ama, teli ilk aldığı gün
    kitlenmiş ve ondan sonrada bidaha kitlenmediğini söylüyor hemde ilk versiyonda olmasına rağmen! Hayret edilecek bi durum ya

• olabiliyor. donanımsal hatalar da içerideki yarı iletkenlerin durumuna göre zaman değişimi gösterebiliyor. Elektronikte açma kapama zamanı denen bir süre vardır. yarı iletkenin cevap verme süresidir bunlar. duruma göre başka bir bileşeni tetikleyen bir anahtar görevi görüyorsa yarı iletken o zaman olabilir. ya da ısınmaya tepki olarak kilitlenme olabilir. yani tasarımı yapanların düşünmüş olmaları gereken bir durum bu. Eğer N73'ün diğer versiyonu "music edition" sanırım sorunsuz olursa iyice şüpheleneceğim bu durumdan.
  • Evet bu konuda sana katılıyorum Yakında N73 Music Edition da çıkacak bekleyip göreceğiz inşaallah.N70 inki çıkmış.Eğer N73 Müsic Edition sorunsuz olursa bizde eğer yükleyebilirsek onun firmware ini yükleriz.Tabii nokia buna bi firmware kısıtlaması koymazsa...
  • garanti koyacaktır. attı ya kazığı bize. yükleme uyumsuzluk doğurabilir. Bakalım ileriki günler ne getirecek. Heyecanla bekliyorum valla işi gücü bıraktım bir telefon sevdasıdır gidiyor. ben bu telefonu yaklaşık 6 ay bekledim. telefonum yoktu. satmıştım. arkadaştan aldığım telefonla idare ediyordum. Ona da ayıp oldu. gelince Türkiye'ye hemen aldım N73'ü. Ama şu an çok pişmanım. 2-3 ay daha bekleyebilseydim iyi olacaktı ama olmadı. kısmet işte.
  • Aynı pişmanlığı bende yaşıyorum.Aslında bende bekliyebilirdim acele ettim Genpatech den aldım.Şimdi ise bi yandan da düşünüyorum yarın teli KVK ya verirsem yedek telde yok! Bekle dur haber gelecek diye.İlk defa bir Nokia teli acele edip aldığıma piman oldum.Umarım bu pişmanlıkların sonu senin ve benim için hayırlı olur.Belkide diyorum kendi kendime acaba diğer çıkacak versiyonumu beklesem diye ama kimbilir nezaman çıkacak sonuçda çıksa bile belki oda benim tele yarayacakmı? garantisi yok ben en azından işi garantiye alıp servise vereyim.Sorun donanımsalda olabilir yol yakınken herşeyi yapmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 18 Kasım 2006; 0:36:06 >
  • başka seçeneğin yok zaten. 15 iş günü sonra telefon temini iste servisten. Böyle bir hakkın var. ama iş günü olacak. resmi tatiller ve hafta sonu hariç yani. Ama ellerinde düşük modeller oluyor. idare edeceksin artık. Bol şanslar. Bu arada daldık gitti konu kişisel tartışmaya döndü. PM'den devam edelim gerekliyse. Ban yiyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 19 Kasım 2006; 0:39:13 >
  • quote:

bilmiyorum yeni topic açmak ne kadar gerekliydi ama bu topic kapansa da önemli değil yine de yazacağım.

1. İlk problem telefon kapalı iken alarmın çalmamasıydı. buna yüklediğim bir programın neden olmuş olması muhtemel dediler. Ama tel hafızasını yeniden elle girmek zor geldiği için her formattan sonra yedekten geri dönüyorum. bu hata da her zaman oluyor. yani deneyemiyorum formattan sonra. bazen çalıyor bazen çalmıyor ama genellikle çalmıyor alarm telefon kapalıyken. Firmware de güncelledim ama yine de düzelmedi.
    2. Geçen gün durup duruken joystick'in tepesi düştü. bunun için servise gidip sürünmeyeyim dedim. az miktarda japon yapıştırıcısı ile yapıştırdım. sağlam oldu ama şimdi eskisi kadar iyi basmıyor. sanırım az da olsa alta kaçtı uhu.
    3. Son darbe de dün gece oldu. Galeri tuşu basmıyor artık (dektanşör'ün yanındaki tuş). nedendir bilinmez. Artık pazartesi'ye KVK Kozyatağı'na gideceğim. inşallah kıllık yapmazlar zira bayağı bir şikayet geliyor oradan.

Umarım kimsenin başına gelmez böyle bir olay.

Edit: Benden başkalarının da problemleri olduğundan başlığı değiştirdim. Umarım çok fazla sorun birikmez burada.

görmez olaydım..ama bn çoq dikkatli kullancm..ynede alcam..

• Hayırlısı bakalım.İnşaallah senin sorunlarında hallolurda biran önce teline kavuşursun.Şimdilik Hayırlı geceler,görüşmek üzere zaten gelişmeleri burada sizlerle paylaşırım...
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.