Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkeze hayırlı akşamlar,N73 alalı nerdeyse ikibuçuk ay oluyor.Ama halen şu kameraki kitlenmenin önüne geçebilmiş değilim! İki sefer son vesiyonu yükledim (NSU) ama maalesef telefon mutlaka kitlleniyor,bazen 5-6 resimden sonra bazen 10 yada 15 resimden sonra bazen de kapağı açıp resim çektiğim anda....Ama şunu belirtmek istiyorum ki mutlaka telefon kitleniyor.Benim diğer N73 kullanan arkadaşlara sormak istediğim yeni versiyonu yükleyipde telefonu resim çekerken kitlenen varmı.?Ben teli bu kitlenmeden dolayı yarın servise vermeyi düşünüyorum acaba bayrama kadar
    sırf bu sorunu hallolup teli KVK dan alabilirmiyim..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 17 Kasım 2006; 22:50:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

en son 3.0638.0.0.1 çıktı işte. kulaklık sesi artmış en bariz düzelme bu. telefonum olsaydı dener söylerdim ama yok malesef. daha düzelen birşeyler vardı ama bilmiyorum. Bilen varsa yazabilir tabi...

quote:

sagolun arkadaslar problemi çözdüm . Klavyedeki usb portundan yapmaya calısıyordum bi de kasanın usb portunu deniyeyim dedim ve oldu...

Allah iyiliğini versin iyi mi? Ben de dedim daha alır almaz mı yoksa problem.

yok yaw benden kaynaklanan bir poblemdi

network versiyon yükseltirken telefon hafızası siliniyor dimi ayrıca sarjında dolu olması gerekiyor dimi ?

• quote:

Herkeze hayırlı akşamlar,N73 alalı nerdeyse ikibuçuk ay oluyor.Ama halen şu kameraki kitlenmenin önüne geçebilmiş değilim! İki sefer son vesiyonu yükledim (NSU) ama maalesef telefon mutlaka kitlleniyor,bazen 5-6 resimden sonra bazen 10 yada 15 resimden sonra bazen de kapağı açıp resim çektiğim anda....Ama şunu belirtmek istiyorum ki mutlaka telefon kitleniyor.Beni diğer N73 kullanan arkadaşlara sormak istediğim yeni versiyonu yükleyipde telefonu resim çekerken kitlenen varmı.?Ben teli bu kitlenmeden dolayı yarın servise vermeyi düşünüyorum acaba bayrama kadar

hiç sanmam alabileceğini dostum. Kilitlenmeler hafıza kartından da olabilir. hızı yetmiyordur belki. olmadı telefon hafızasını kullanıyorsan eğer dahili bellekte sorun olabilir. Servise ver ama yani benim duruma düşmezsin umarım.

• quote:

Orjinalden alıntı: thunderbolt

Herkeze hayırlı akşamlar,N73 alalı nerdeyse ikibuçuk ay oluyor.Ama halen şu kameraki kitlenmenin önüne geçebilmiş değilim! İki sefer son vesiyonu yükledim (NSU) ama maalesef telefon mutlaka kitlleniyor,bazen 5-6 resimden sonra bazen 10 yada 15 resimden sonra bazen de kapağı açıp resim çektiğim anda....Ama şunu belirtmek istiyorum ki mutlaka telefon kitleniyor.Benim diğer N73 kullanan arkadaşlara sormak istediğim yeni versiyonu yükleyipde telefonu resim çekerken kitlenen varmı.?Ben teli bu kitlenmeden dolayı yarın servise vermeyi düşünüyorum acaba bayrama kadar

valla bende de oldu kilitlenme (yeni tema yüklemiştim onu kullanırken kilitlenme oldu sonra orjinal temalardan birini kullanmaya tekrar basladım ve orjinal temada hiç takılma olmadı daha) . henüz versiyon yükleyemedim çünkü alalı 5 saat oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

bu konudaki son yorumum şu olacaktır..
    joystick ve kapak problemlerini bir tarafa bırakırsak yazılımdan kaynaklanan problemler için yazılım versiyonunun bilinmesinde fayda var..
    sorunsuz diyen over and under...telefonunun yazılımının versiyonunu yazarmısın?

v 2.0628.0.0.1
    10-07-2006
    rm-133

oldu mu

Türkiye'ye ilk gelen seridekilerden de kullanmıştım Bu ikinci N73'üm

senin telefonunun versiyonunda v 1 ile başlayan versiyondaki çözülmüş olan tek problem menü içerisine bağlantı klasörüne bir tek modem kısa yolu eklenmiş olması..(eğer bu çözülmüş bir problem olarak sayılıyorsa tabii)o versiyonda da aynı ilk versiyondaki hatalar mevcut..ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linki incele..

http://forum.donanimhaber.com/m_8833096/tm.htm

son çıkan v 3 ile başlayan versiyonda ise ben hiçbir fark göremedim..bu arada ben v1 den v3 e yükselttim telefonu..garanti kapsamı dışında kalmayı göze alarak..tüm problemler aynen devam ediyor..eğer o versiyona rağmen senin telefon bu topicteki problemlerin hiçbirini yaşatmıyorsa özel bir üretim olmalı...

• quote:

Orjinalden alıntı: TIESTO_DP

quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

en son 3.0638.0.0.1 çıktı işte. kulaklık sesi artmış en bariz düzelme bu. telefonum olsaydı dener söylerdim ama yok malesef. daha düzelen birşeyler vardı ama bilmiyorum. Bilen varsa yazabilir tabi...

quote:

sagolun arkadaslar problemi çözdüm . Klavyedeki usb portundan yapmaya calısıyordum bi de kasanın usb portunu deniyeyim dedim ve oldu...

Allah iyiliğini versin iyi mi? Ben de dedim daha alır almaz mı yoksa problem.

yok yaw benden kaynaklanan bir poblemdi

network versiyon yükseltirken telefon hafızası siliniyor dimi ayrıca sarjında dolu olması gerekiyor dimi ?

ne varsa gider dostum. telefonun ROM'u, senin verilerin vs vs. ROM'a yeni OS yazılır. işlem yaparken şarj cihazını takılı bırakın diyenler bile var. ama bence tam dolu pil yeterli olur. SIM takılı kalacaktı sanırım. Profili de genel'e alın diyorlar ama ben kendi tercihimde bırakmıştım. İşlemleri phoenix ile yapmıştım bu arada.

• Dostum öncelikle teşekkür ederim cevabın için.Ayrıca Allah sana sabır versin.Umarım en kısa zamanda teline kavuşur ve sorunsuz kullanırsın.Benim sorunuma gelince,hertürlü şeyi denedim hafıza kartınıda değiştirdim ama fayda etmedi tel hafızasını da kesinlikle kullanmıyorum.Tek çözüm Yarın Bakırköy KVK gibi gözüküyor.Artık ben bu kitlenmenin donanımsal olasılığı üzerinde yoğunlaşmaya başladım.İki sefer yazılım yüklememe rağmen değişmediğine göre.
  • quote:

quote:

quote:

joystick ve kapak problemlerini bir tarafa bırakırsak yazılımdan kaynaklanan problemler için yazılım versiyonunun bilinmesinde fayda var..

v 2.0628.0.0.1
    10-07-2006
    rm-133

oldu mu

senin telefonunun versiyonunda v 1 ile başlayan versiyondaki çözülmüş olan tek problem menü içerisine bağlantı klasörüne bir tek modem kısa yolu eklenmiş olması..(eğer bu çözülmüş bir problem olarak sayılıyorsa tabii)o versiyonda da aynı ilk versiyondaki hatalar mevcut..ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linki incele..

son çıkan v 3 ile başlayan versiyonda ise ben hiçbir fark göremedim..bu arada ben v1 den v3 e yükselttim telefonu..garanti kapsamı dışında kalmayı göze alarak..tüm problemler aynen devam ediyor..eğer o versiyona rağmen senin telefon bu topicteki problemlerin hiçbirini yaşatmıyorsa özel bir üretim olmalı...

Üfff ya ben sorunsuz demiyorum telefona

Sadece alınmayı haketmeyecek kadar kötü değil hepsi bu

• quote:

Dostum öncelikle teşekkür ederim cevabın için.Ayrıca Allah sana sabır versin.Umarım en kısa zamanda teline kavuşur ve sorunsuz kullanırsın.Benim sorunuma gelince,hertürlü şeyi denedim hafıza kartınıda değiştirdim ama fayda etmedi tel hafızasını da kesinlikle kullanmıyorum.Tek çözüm Yarın Bakırköy KVK gibi gözüküyor.Artık ben bu kitlenmenin donanımsal olasılığı üzerinde yoğunlaşmaya başladım.İki sefer yazılım yüklememe rağmen değişmediğine göre.

Allah sana da sabır versin o zaman dostum. Ama eğer verebiliyorsan Genpa'nın servisini dene. KVK garantili telefonlara bakıyor diye biliyordum ama bakmıyormuş sanırım. İnşallah işin değişime kalmaz. kalırsa eğer orada da kıllık yapıyorlar emin ol.
  • update için sim kartın takılı ve sarjın tam dolu olması yeterli..rehberinizi yedeklemenizi öneririm..hafıza kartını da çıkarın update yaparken...hatta hafıza kartını çıkardıktan sonra telefonu kapatıp açın...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

v 2.0628.0.0.1
    10-07-2006
    rm-133

oldu mu

Üfff ya ben sorunsuz demiyorum telefona

Sadece alınmayı haketmeyecek kadar kötü değil hepsi bu

ben zaten kimseye bu telefonu almayın demedim ki....sadece olası ve benim başıma gelen problemleri anlatmaya çalışıyorum..forumun amacı da bu zaten...

• Sağol Network KILLER.Anlaşılan teli genpaya vericez yani.Hayırlısı bakalım ne diycekler yarın kesin veriyorum teli.Bu böyle gitmez ya sinir bi durum.
    Tam bi anı yakalarken pat diye kitlen.Ahhh Nokia Ahh
  • KVK garantili ise almayabilirler. Önce bir araştırırsanız iyi olur. yanlış anlaşılma olmasın. Mesela bende hiç kilitlemedi bu durumda. ilginç ilginç hatalar işte. daha ne diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 18 Kasım 2006; 23:09:01 >
  • nokia com garantili benim bildiğim KVK da bakıyordu.Bana en yakını KVK bakırköye çok yakınım ama alırlarmı acaba..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 17 Kasım 2006; 23:10:42 >
  • iyi o zaman. keşke ben de vereydim genpa'ya. gerçi ist-avrupa yakasında sanırım servisi. uzak bana.
  • Aslında ben teli KVK ya vermeyi düşünüyordum ama.Nezaman oraya gitsem kesin kavga ediyorum.Allah kimseyi bunların eline düşürmesin.
  • http://www.genpa.com.tr/_teknik_servis_soru2

Etiler ve Kadıköy tarafında bana bunlar ters düşüyor.KVK ya mı versek acaba yine..? Yine siper alıp gitmek lazım
  • arkadaşlar bu gerçekten kullanımdan kaynaklanıyor..Bir günümü tüm bayilere giderk araştrmakla harcadım.Zaten yarında alıcam n73.Amca oğlunda var n73..baqtım hüç öle sorunlar yaşanmıyor.indına galeriye 1 dk da 20 kere hızlı hızlı çıkıp çıkp grdm..eğer hafıza 100mb üstnde doluysa bikaçkere takılıyor.joyistc e gelrsek.diikkatlii kullanınca hiç bişi olmuyor.yarın alıorm.inş. dediğiniz sorunlar yaşanmaz..inş.dikkatli kullanırım tel.i
  • quote:

Aslında ben teli KVK ya vermeyi düşünüyordum ama.Nezaman oraya gitsem kesin kavga ediyorum.Allah kimseyi bunların eline düşürmesin.

amiiiiin.
  • Bol şans dostum umarım bizim gibi sorunlar yaşamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.