Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar şu an geldim servisten. bana söylenenleri aktarıyorum. Öncelikle şunu belirteyim attığım mailleri almışlar. tümünü hem de. fakat size ulaşılamadı dediler. Bu tamamen saçmalık. Cep telefonum, ev telefonum ve e-mailim olmasına rağmen bana nasıl ulaşılamaz anlayamıyorum. Tahminimce tamamen haklı olduğum için bana söyleyecek laf bulamadılar ve bunu uydurdular. Neyse gelelim gelişmelere.

30 iş günü dolduğu için değişim hakkım var bu konuda onlar da hemfikir. Ama değişim şu şekilde oluyor. kasa, tuş takımı vesairenin sizin telefondan alınması koşulu ile board yeni bir telefondan sökülüp bir araya getirilen bu parçalar sizin yeni telefonunuz oluyor. İlginç değil mi!! bunu biliyordum gerçi ama onaylanmış oldu. her neyse oradaki bayan (KVK kozyatağı) biz talebinizi iletiriz ama genelde ilk defada reddedilir. Sze numara vereyim Nokia Destek hattını arayın dedi. Eve geldim ve hemen aradım. Talebimi sisteme girdiklerini ve en kısa sürede bilgilendirileceğimi söylediler. Bu noktada "siz benim telefona demo muamelesi yaptınız. İki butonun değişmesi 45 günü sizin değiminizle 30 iş gününü kesinlikle bulmaz bulamaz. Bu nedenle de değişim talebim var" dedim.

Şimdi bekleyeceğim. bu noktada aklıma gelen bazı olumsuzluklar da yok değil ama bakalım ne olacak.

Edit: Arkadaşta k750i var adam 3 kere joystick için götürdü. 3. kereden sonra demiş ki "değişim hakkım var." Aynı hata nedeniyle 3 kere giderse servise böyle bir hak var. farklı hatalardan 5 kere giderse de benzer durum söz konusu. Adamlardan cevap "Sony Ericsson bu joystick problemini hep yapıyor bu problem giderilebilir. Değişim olmaz!!" Adam kullanamadıktan sonra ne mecburiyeti var ya! O da tüketici heyetine gidecek şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 17 Kasım 2006; 15:28:41 >

• Kendi paranla rezil olmak diye buna denilir işte
  • Öyle valla SE de aynı Nokia da hepsinde de servise düştün mü ayvayı yedin ya. Benim ne mecburiyetim var. iş güç arasında uğraşayım bu işlerle ya.

Not: Bu dertler beni neredeyse "Binbaşı" yapacak ha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 17 Kasım 2006; 15:33:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

Öyle valla SE de aynı Nokia da hepsinde de servise düştün mü ayvayı yedin ya. Benim ne mecburiyetim var. iş güç arasında uğraşayım bu işlerle ya.

Not: Bu dertler beni neredeyse "Binbaşı" yapacak ha.

Az kaldı az. 1000 e ne kalmış şurda
  • binbaşi olacağima telefonu almam daha iyi değil mi arkadaslar :) bu nasıl bi iştir anlamadım paranı veriyorsun adama akıllı telefon almak için sonra seni rezil ediyorlar bu da cep telefonunda bi dünya devi olan nokianın senin yetkili servisleri yapıyor olacak iş mi bu yaa??? çok tuhaf değil mi? valla ben telefon almaktan vazgeçtim hani eski bi 7210 var ya ondan kullanıyorum bozulunca yenisini almayı düşüneyim şimdilik binbaşi olmaya niyetim yok :D
  • iyi yaparsın valla. biz çektik sen çekme. Adamları da zengin etme dimi ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah
    ........................
    Hafıza Kartı Bilgilerinde de rehber kısmı "0 b" görünüyor. Nokia shop bana tel. hafızasını yedekle
    seçeneğinin sadece resim, müzik, video v.s gibi şeyleri karta attığını rehberi yedeklemek için
    rehbere gidip , tüm listeyi işaretleyip, "kopyala" yı seçip oradan "hafıza kartına " yı seçerek yapıldığını söyledi.
    Böyle bir şey olabilir mi ?
    Rehberim gerçekten uçtu mu ?
    Y-Browser ile baktığımda E:\Backup diye bir dizin ve altında da 3,7 MB büyüklüğünde "backup.arc" isimli bir dosya var. Acaba rehberim bu dosyada olabilir mi ?
    Eğer orada ise (ya da değilse de ) o dosyanın içeriğini nasıl görebilirim ?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    Saygılarımla.

Arkadaşlar: Yardımcı olabilecek yok mu ??

• ya böyle bi mantık olabilirmi koca cep telefon devi nokia bi tel çıkartıyor ve hatalı!!!!! bu nasıl birşey yaaa valla çok yadırgıyorum telefon almamazlık olabilirmi bee!!!! ya bunların hepsi oyun artık böyle düşünüyorum insanların cebinden para çalmanın teknolojik olmus hali yanlişmıyım bence doğruyum ;)
  • dostum yedegi geri yukle karttan dediginde rehberde geliyor ben hep oyle yapıyorum.

network sevgili kardesim biliyorsun bende motorola L7 icin 37 iş gunu bekledim sonra heryere mail attım telefon actım olmadı sonra motorola turkey i arayıp konusabilecegin en üst kişiyi istedim telefona telefondaki veremem ben yardımcı olim dedi bende kendisini telefonda bir guzel azarladım artık dayanamadı 1 ustune verdi telefonu onu da azarladım boyle boyle bayag bi tepeye cıktım ama asla resmi ve seviyeli konusmamı bozmadan sakin sakin yaptım bunu gerci ben bunu yaptıgım sırada benim yeni telefon servise gonderilmisti ama benim haberim yoktu. benimde butun maillerimi almıslar fakat dedigin gibi oradan da geri donus olmadı neyse ben servise gidip sıfır telefonumu aldım ama benimki gercekten yeni bi cihazdı ekrandaki jelatini bile ben soktum sadece hafıza kartı yoktu icinde o da bendeydi zaten servise vermemiştim.
    bakalım sende ne olacak biraz daha bastır derim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: polisss

ya böyle bi mantık olabilirmi koca cep telefon devi nokia bi tel çıkartıyor ve hatalı!!!!! bu nasıl birşey yaaa valla çok yadırgıyorum telefon almamazlık olabilirmi bee!!!! ya bunların hepsi oyun artık böyle düşünüyorum insanların cebinden para çalmanın teknolojik olmus hali yanlişmıyım bence doğruyum ;)

kesinlikle katılıyorum. problemli bir ilk parti çıkıyor. alan alıyor, kazığı yiyor. ikinci parti sağlam. adamlara birşey de diyemiyorsun.
  • İlk parti telefonum da sorun yoktu 15 gün önce aldığımda da ... Genelleme yapmak yanlış olur Bir iki kişinin telefonunda sorun çıktı diye ... Bu topiği sevmiyorum çünkü çok iyi hatta piyasanın en iyi telefonunu almaktan vazgeçirecek boyutlara ulaşıyor ...

Her telefonda sorun olur ancak bir iki kişide oldu diye bu kadar büyütmenin manası yok

N73 kullananların kaç tanesi memnun kaç tanesi değil diye topik açalım o zaman gerçekler ortaya çıkar ...

Canavar gibi sağlam ve en sorunsuz tellerden piyasadaki ve öyle kalacak

• topic'i sevmiyorsan mesaj atma arkadaşım. kimse seni zorlamıyor. senin telefonların sorunsuz olabilir. ama bu bizim yaşadığımız sorunların olmayacağı anlamına da gelmez. Almayı düşünenler bunu da göz önüne alıp düşünmeliler bence. sonuçta sorunlu olana rastlama olasılığı var. Alıp da pişman olup sürüneceğine almasın daha iyi. bak 1,5 ayı aşkın süredir telefonumu kullanamıyorum. Bekle bekle dur nereye kadar? Ayrıca bir, iki değil bir sürü problem vardı bir kısmı yazılımla düzeltildi. Ben bu topic'i açarken kendi problemlerimi yazmıştım. Baktım ki millet de sorunlarını yazıyor başlığı "N73 Problemlerim" den "N73 problemleri" olarak değiştirdim. Kim ister aldığı telefon sorun çıkarsın da böyle bir duruma düşsün? Sen istersen aç dediğin gibi bir topic. İlginç olabilir. Sonuçta adım adım başıma gelenleri yazdım. aynı duruma düşen varsa fikir versin diye. ama birkaç sivri çıkıp da böyle söyleyince sinir oluyorum. Ben başkalarında da var mı böyle sorunlar diye yola çıktım konu katlanarak büyüdü. bu benim suçum değil. istemeyen yazmaz, okumaz o, onun bileceği iş. Farklı yorumlara da açık olmak gerek ama söyleyiş tarzı da önemlidir yani. isteyen beni şikayet edebilir. atılırsam ya da uzaklaştırma alırsam bir daha dönmem buralara siz de kurtulursunuz. zaten buraya takılmak benim için zaman kaybı. çok da iyi olur.

• quote:

topic'i sevmiyorsan mesaj atma arkadaşım. kimse seni zorlamıyor. senin telefonların sorunsuz olabilir. ama bu bizim yaşadığımız sorunların olmayacağı anlamına da gelmez. Almayı düşünenler bunu da göz önüne alıp düşünmeliler bence. sonuçta sorunlu olana rastlama olasılığı var. Alıp da pişman olup sürüneceğine almasın daha iyi. bak 1,5 ayı aşkın süredir telefonumu kullanamıyorum. Bekle bekle dur nereye kadar? Ayrıca bir, iki değil bir sürü problem vardı bir kısmı yazılımla düzeltildi. Ben bu topic'i açarken kendi problemlerimi yazmıştım. Baktım ki millet de sorunlarını yazıyor başlığı "N73 Problemlerim" den "N73 problemleri" olarak değiştirdim. Kim ister aldığı telefon sorun çıkarsın da böyle bir duruma düşsün? Sen istersen aç dediğin gibi bir topic. İlginç olabilir. Sonuçta adım adım başıma gelenleri yazdım. aynı duruma düşen varsa fikir versin diye. ama birkaç sivri çıkıp da böyle söyleyince sinir oluyorum. Ben başkalarında da var mı böyle sorunlar diye yola çıktım konu katlanarak büyüdü. bu benim suçum değil. istemeyen yazmaz, okumaz o, onun bileceği iş. Farklı yorumlara da açık olmak gerek ama söyleyiş tarzı da önemlidir yani. isteyen beni şikayet edebilir. atılırsam ya da uzaklaştırma alırsam bir daha dönmem buralara siz de kurtulursunuz. zaten buraya takılmak benim için zaman kaybı. çok da iyi olur.

Almışsın bir N73 sorunlu çıkmış. Senin gibi kaç kişi joystick mağduru oldu koca forumda.... ???

Bu her telefonda olabilecek bir sorun K750'de olur başkasında da bu telefonun joystiğinin sorunlu olduğuna dair genelleme yaptıramaz

Benim N93'ümü sattığım kişi aldıktan 1 gün sonra ölü piksel farketti ? Şimdi bende N93 sorunları diye ölü piksel var diye ortalığı birbirine mi katayım ???

Çevremde de birsürü N73 kullanan arkadaşım var hiçbirinde de bu sorunlar yok

Benim aldığım ne ilk parti ne de 15 gün önce aldığımda da sorun yok

Lafı uzatmayayım

N73'ün hakkını yedirmem .... Piyasadaki en iyi telefon bence ve alacaklar gözü kapalı alsın + en sorunsuzlardan biri benim gözümde

• quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Almışsın bir N73 sorunlu çıkmış. Senin gibi kaç kişi joystick mağduru oldu koca forumda.... ???
    Bu her telefonda olabilecek bir sorun K750'de olur başkasında da bu telefonun joystiğinin sorunlu olduğuna dair genelleme yaptıramaz
    Benim N93'ümü sattığım kişi aldıktan 1 gün sonra ölü piksel farketti ? Şimdi bende N93 sorunları diye ölü piksel var diye ortalığı birbirine mi katayım ???
    Lafı uzatmayayım
    N73'ün hakkını yedirmem .... Piyasadaki en iyi telefon bence ve alacaklar gözü kapalı alsın + en sorunsuzlardan biri benim gözümde

iyi yedirme hakkını n73'ün. nokia sana para mı veriyor reklamını yapıyorsun? ortalığı birbirine katan kim acaba? durup dururken gelip mesaj atıyorsun yok sevmiyorum da vs vs. Cevap hakkım var tabii ki bu durumda. Benim sadece joystick problemim olmadı. daha topic'i okumadan laf ediyorsun baba sen. en az 3-4 kişide daha aynı problem var. uzatmayalım tamam cevap vermiyorum bu saatten sonra ne yazarsan yaz. sonuçta kişisel kapışma mekanı değil burası. konuşmalarında da "almışsın bir n73 problemli çıkmış" diyorsun aşağılar gibi. kendine gel bence sen biraz. birgün seni de böyle uğraştırırlar inşallah. görürsün o zaman. selametle...

Ayrıca benim ağzımdan "bu telefonu almayın" diye bir söz çıkmadı hatta "ben olsam yine de alırdım" dedim. okumadığın forumu buradan belli. Diğer üyelere saygımdan dolayı ve topic kirlenmesin diye sana hiçbir şekilde cevap vermeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 18 Kasım 2006; 18:36:07 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Lafı uzatmayayım

nokia sana para mı veriyor reklamını yapıyorsun? ortalığı birbirine katan kim acaba? durup dururken gelip mesaj atıyorsun yok sevmiyorum da vs vs. Cevap hakkım var tabii ki bu durumda. Benim sadece joystick problemim olmadı. daha topic'i okumadan laf ediyorsun baba sen. en az 3-4 kişide daha aynı problem var. uzatmayalım tamam cevap vermiyorum bu saatten sonra ne yazarsan yaz. sonuçta kişisel kapışma mekanı değil burası. konuşmalarında da "almışsın bir n73 problemli çıkmış" diyorsun aşağılar gibi. kendine gel bence sen biraz. birgün seni de böyle uğraştırırlar inşallah. görürsün o zaman. selametle...

Kimseden para almıyorum. Yüzlerce N73 sahibi içinden 2-3 tanesinde telefonun joystiği bozuk çıktı diye telefonu yerin dibine sokmanın alemi yok . Sen kötü tecrübe yaşamışsın ama istisanalar kaideyi bozmaz. Her telefonda böyle sorunlar olabilir geride kalan herkes mutlu sonuçta

Kişisel kapışan veya ortalığı birbirine katan kim yahu ? Fikrimi belirtiyorum

Ben seni hiçbir lafımda aşağılamadım ... sende kompleks varsa bilemem ama ben kimseyi küçük görmem ... Görmedim de hayatım boyunca .... Ama sen öyle anladıysan anlayışına bravo

O zaman birsürü topik açalım her telefonun şikayet bölümü olsun ayrı ayrı daha yapıcı olur

• bende kompleks yok. bu forumda kimi kıracak gibi olsam hemen özür diledim. Senin yazdığın mesajda söylediklerin direk bana dokunuyor çünkü bu topic'i sevmiyorum demek açana laf atmaktır. Hakkını yedirmem filan ne demek ya. buraya giren adamlar salak mı ki "kötü bu telefon almayın" desek direk almayacaklar mı? ki bunu diyen de hiç olmadı. dediğim gibi forumu okumadan yazmışsın mesajı. her neyse kapatıyorum konuyu mahsuru var mı?
  • sans isi sansssssssssssssssssssssssssss bende hic sorun cikmadi ama sorunsuz gunu olmaya arkadaslarda var ama cogunluk cok memnun gibi gorunuyor seninde allah yardiimcin olsun network durumunu anlayabiliyorum
  • quote:

buraya giren adamlar salak mı ki "kötü bu telefon almayın" desek direk almayacaklar mı? ki bunu diyen de hiç olmadı. dediğim gibi forumu okumadan yazmışsın mesajı. her neyse kapatıyorum konuyu mahsuru var mı?

Burada insanlar direkt kötülemeyle karşılaşınca doğal olarak kararlarını değiştirebiliyor.

Esas sen forumu düzgünce takip etsen 'Aslında N73 alacağım ama çok sorunlu olduğu söyleniyor acaba gerçekten öyle mi ? ' şeklinde sorular sorup yanıt arayan üyelerle karşılaşırsın...

Yüzlerce kişiden 2-3 tanesinin joystiği bozuldu diye bu telefonun kötülenmesi insanların bu zevkten mahrum edilmesi doğru değildir...

• yuuuuppiiiiiiii artık benim de n73üm var!!!! hiçbir sorun yok insallah da olmazz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIESTO_DP

yuuuuppiiiiiiii artık benim de n73üm var!!!! hiçbir sorun yok insallah da olmazz...

Hayırlı olsun dostum ... Multimedya canavarını güle güle kullan
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.