Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar "tekel" telefon bozulunca ya da ufak bir hata olunca MECBUREN oraya veriyorsun. Yani burası ISTANBUL. Başka şehirlerde böyle değil ya. Çark öyle güzel işliyor ki yani nereden vursak bu adamları bilemiyorum. Şikayet etmiş bir arkadaş. "yasal haklarınızı kullanın" demişler. Bu ne terbiyesizliktir. Ayıp yani insanlar o kadar para verip bir de rezil oluyorlar. Yazık yani hiçbir işimiz düzgün değil. Bu ülke adam olmaz!!

Bu arada yeni firmware'ın hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 15 Kasım 2006; 12:22:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gargi®

Network KILLER

Bence değişim iste para iade de bir sürü şey çıkarırlar..

bncede
  • ben olsam telefonu taksi ile gönderseler bile artık kullanmam.Kimbilir serviste kucaktan kucağa kurcalamışlardır.Hatta eğitim görmüşlerdir.Nede olsa yeni cihaz.
    Senin yerinde olsam artık servisi falan aramam .Beklerim.YENİ CİHAZI ALIRIM.aMA AÇILMAMIŞ KUTULU OLANINI.
    quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

Az önce kvk'yı aradım 16'sında 30 iş günü doluyor dedim. Adımı duyunca oradaki bayan, "şu an mailinizi okuyordum. Şikayetlerinizde çok haklısınız." dedi. Dedim ki yani serviste yoğunluk olabilir. 2 ekimde verdim ben 15'ine kadar işlem görmedi telefon. Bu servis yoğunluğundan olabilir dedim. Ama ayın 15'inden bu ayın 14'üne kadar nasıl oluyor da iki buton değiştirilemiyor dedim. "Telefonunuz bir üst serviste" dediler. Neden dedim. İki buton için ne gerek var bir üst servise. "Telefonun testlerinin yapılması için, aynı hatayı tekrar etmemesi için üst servise yollanır dedi. Bir de bizim servisi aşan hatalar için yollarız dedi" Çok sinirliydim konuşurken ama karşıda bir bayan sesi duyunca insan yumuşuyor. zaten bu nedenle de müşteri temsilcileri bayan oluyor sanırım. Her neyse dedim ki 30 gün dolacak ve ben para iadesi ya da değişim hakkına sahip olacağım. ne yapmam lazım. "Gelip bize talebinizi iletirsiniz. (değişim ya da iade) biz de bir üst servise iletiriz talebinizi. onlar da nokia ile ortak karar sonucunda talebinizi değerlendirirler." dedi. Dedim ki o da en az bir 15 gün sürer heralde. Bayan da doğruladı. Yani anlayacağınız ufak da bir hata olsa Istanbul'da servise düştünüz mü işiniz zor. 30 iş günü dolar dolmaz para iademi isteyeceğim. 15 gün sonra da paramı alır mıyım bilmiyorum yoksa o da 1-1.5 ayı bulur mu? Kararsız kaldım değişim mi istesem acaba? Bir akıl verin arkadaşlar.

• açılmamış almak isteğindeyim zaten. değişim isteğinde bulunduğumda bunu ifade edeceğim. açmayın diyeceğim. kutuyu gözümün önünde açmazsanız almam diyeceğim. Merak etme dostum.
  • SİZCE almalımıyım n73 ?? (telefonu çok titiz kullanırım , kullanmadığım zaman kabında durur) ??
  • bence orta sınıf ve çok güzel bir telefon. ama ilk partide çok hatalı çıktı sanırım. ben yine de alırdım.
  • teknosadan alan varmı arkadaslar sorun çıkıyorumu teknosa nasıl bi mağaza daha önceden farklı ürünler almıstım bi sorun çıkmadı ama telefonda sorun çıkar diye korkuyorum sonuçta bi sürü para verecem kötü mal almak istemiyorm
  • quote:

biraz önce n73 ümü firmware uptade ettim

V3.0638.0.0.1
    30-10-2006
    RM-133
    NOKİA N73(02) telefona modem diye birşey geldi eskiden yoktu NSU ile bide arkadaşlar hani n73ün resimlerinde katoloğunda falan media klasörü vardı ya benimkinde yok sizde varmı?

dostum şu firmware adresini verirmisin...ben bir türlü bulamadım...ayrıca media klasörü update den önce varmıydı?benim telefonda yok ta ondan sordum..ben kendim oluşturdum klasörü...
  • orta sinifmi network bana ust sinif bir telefon soyleyebilirmisin
  • bende telefoncu gecinirim daha n73 ü h,iç görmedim iyimi. bide sorunlarını blecem yaw. maşallah ne şanslı insanlar var
  • Teknosadan alan arkadaşım sorun yaşamıştı.(üst gövdede çatlak vardı)
    geride almadılar.servise yönlendirdiler.
    bence TURKCELL bayiden KVK yada GENPA garantilinin dışında alma.
    Açılmamış kutulu iste.
    Kutunun üzerinde bandrol ve firma isim etiketlerine dikkat et!
    quote:

Orjinalden alıntı: polisss

teknosadan alan varmı arkadaslar sorun çıkıyorumu teknosa nasıl bi mağaza daha önceden farklı ürünler almıstım bi sorun çıkmadı ama telefonda sorun çıkar diye korkuyorum sonuçta bi sürü para verecem kötü mal almak istemiyorm
  • Bendede uptade den önce yoktu dostum sadece kataloglarda gördüm merak ettim sordm adres:http://europe.nokia.com/A4176089[
    quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

quote:

biraz önce n73 ümü firmware uptade ettim

V3.0638.0.0.1
    30-10-2006
    RM-133
    NOKİA N73(02) telefona modem diye birşey geldi eskiden yoktu NSU ile bide arkadaşlar hani n73ün resimlerinde katoloğunda falan media klasörü vardı ya benimkinde yok sizde varmı?

dostum şu firmware adresini verirmisin...ben bir türlü bulamadım...ayrıca media klasörü update den önce varmıydı?benim telefonda yok ta ondan sordum..ben kendim oluşturdum klasörü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi »gαяgi»· -- 15 Kasım 2006; 9:51:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: klebinho

orta sinifmi network bana ust sinif bir telefon soyleyebilirmisin

N93, N95(daha çıkmadı biliyorum) filan dedim yani fiyatına bakarak bir de video çözünürlüğüne ve multimedia özelliklerine. bu telefon orta sınıf sayılır bence. yani ses kalitesi güzel ama video çekimi o kadar da iyi değil. Resim kalitesi olabileceği kadar iyi. inciğini cincigini incelesen o kadar da iyi değil ama telefon ve teknolojisi için şu an iyi. tabi telefondan uzun süre uzak kalınca insan ne neydi unutuyor ama neyse. yani güzel telefon ya. ama bence hala orta sınıf. wi-fi yok. diyeceksin ki adam gibi tüm özellikleri barındıran telefon var mı ki? yok olmaz da olsada çok pahalı olur. çünkü bunlar satış stratejisi gereği böyle. 15fps video kayıt bence yetersiz. en az 25fps olmalı ama yok bu telefonda. olsun bana yetiyor zaten bu telefon resim özellikleri ile ön planda. Resim çekmek daha önemli benim için. yani yeni çıkacak telefonlar düşünülürse orta sınıf bence. 6131 var onun fiyatı da 900 civarı sanırım. bu telefon şu anda 1053YTL civarı. çok fark yok fiyat olarak özelliklerini incelemedim 6131'in. yani bana orta sınıf gibi geliyor. Dersen ki tatmin etmedi mi seni. etti kardeşim ama telefonun yüzünü gören cennetlik durumdayım. zevkini alamadan servise verdik ne yapalım.

• ya artık vazgeçiyorum bu telefonu almaktan o kadar para verip içime batacağina almam öyle sıkıntı çekerim param cebimde kalmıs olur ne sorunu telefonmus yaaa millet de bakıp bakıp imreniyor
  • ya kötülemiş gibi olmayayım telefon hakikaten çok güzel. ama iyisine denk gelirsen.
  • N73 bana tipyile pek güven vermedi her an dağılacak gibi geliyor dayanıklı bir tele benzemiyor.N73 alıcaktım vazgeçtim.
  • 1m'den taşa düşürdüm iki kere de sekti. çizilmedi kasası. ilginçtir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: apollo34

Benim N73'de sorun yok.Çok güzel bir telefon N73.Bazı telefonlarda sorun olması hepsinin sorunlu olduğunu göstermez.

Aynen katılıyorum.Ayrıca sorunlar telefondan değil.Versiyondan kaynaklanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: klavyeci

quote:

Orjinalden alıntı: apollo34

Benim N73'de sorun yok.Çok güzel bir telefon N73.Bazı telefonlarda sorun olması hepsinin sorunlu olduğunu göstermez.

Aynen katılıyorum.Ayrıca sorunlar telefondan değil.Versiyondan kaynaklanıyor.

bazı sorunlar versiyondan değil telefondan kaynaklanıyor malesef. Anladığım kadarıyla bazı arkadaşların telefonları problemli.
  • network beklenen gün geldi gelişmeleri bekliyoruz!!!
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.