Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: welat.

ya arkadaşlar bişey diyecem acaba kimsenin başına geldimi,dün n73 telefonumun şarzı bitti,şarza taktım dolduktan sonra telefonu şarzdan çıkarıp açtıktan sonra,farkettim ki mesajlarımın hepsi silinmiş (gelen,gönderilşmiş,klasördekiler komle kendi kendine yok olmuş)ilk başta önceden mesajlar hafıza kartında saklanıyordu,açılıp kapandıktan sonra tel hafızasına mı dönmüş diye baktım öylede olmamış.aklım bi türlü almıyor ya mesajlar nasıl kendiliğinden silinir,çok önemli notlar falan vardı ben ona yanıyorum,herhealde mesajları geri getirebilme ihtimalide yok.

Telefonu kapat.Hafıza kartını çıkart.Telefonu Hafıza kartını takmadan aç.Sonra mesajlara gir.Yazı çıkınca tamam seçenegini seç.Telefonu kapat.Hafıza kartını tak.Telefonu aç.Mesajlara gir ve diger seçeneginden Hafıza Kartını seç.Eger silinmiş dedigin mesajlar Hafıza kartında ise bu şekilde çıkması lazım.Bir an için telefon Hafıza kartını okumamış olabilir.Eger olmazsa senin Hafıza Kartında bir sorun var.Cevap bekliyorum.Ayrıca bişey daha söyleyeceğim.Tamam mı?

• yaw hala n73 problemleriyle uğraşacağınıa alın bir k790 benim gibi kurtulun
  • bu kadar pahalı telde bu kadar sorun hayret doğrusu ...
  • Eh 8. sayfamız hayırlı olsun. Hayret bişey yani. Bu kadar artacağını hiç ummazdım sorunların.
  • ZATEN 8 SAYFANIN 4 Ü NE KADAR SORUNLU BİR TEL MSJLARIYLA DOLU.
  • arkadaslar n73 ıcın yenı versıyon cıktı yenı versıyonu yuletın sorunlar cozulmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkerse

arkadaslar n73 ıcın yenı versıyon cıktı yenı versıyonu yuletın sorunlar cozulmus

hangi sorunlar çözülmüş?link verebilirmisin..
    inşallah kapak gıcırdaması sorunu da çözülmüştür yeni versiyonla
  • n73 almak istiyordum ama bu sorunlar caydırdı beni alacak baska telefonda bulamıyorum 6630 la devam galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

quote:

Orjinalden alıntı: turkerse

arkadaslar n73 ıcın yenı versıyon cıktı yenı versıyonu yuletın sorunlar cozulmus

hangi sorunlar çözülmüş?link verebilirmisin..
    inşallah kapak gıcırdaması sorunu da çözülmüştür yeni versiyonla

• ben hiç bi sorun yasamıyorum valla. bu kadar kusurlu bi cihaz deil bu yaw
  • Son olarak şu saatte aşağıdaki linkten şu mesajı attım bakalım ne olacak.

Link:
    http://plusservice.kvk.com/asp/bcimcustomeradd.asp

El insaftır ya. İnsanları bezdirene kadar uğraşıyorsunuz. Ama bu işin sonu sizin
    için hiç iyi olmayacak. 30 iş günü dolana kadar bekliyorsunuz. Bir gerekçe bile
    gösterme gereği duymadan telefonumu 2 ekimden beri alıkoyuyorsunuz. illa oraya
    gelip kavga mı edelim. bu hoşunuza mı gidiyor. benim telefonumun öyle aham şaham
    bir problemi yok. bu kadar da olmaz yani. 15 ekimden beri onarılyor. ne bitmez
    onarım bu! 30 gün dolsun görüşeceğiz emin olun. Bu kadar sert mesaj atmak
    istemezdim ama buna beni siz zorladınız. Paranızı bizim sayemizde alıyorsunuz.
    müşteri olmazsa ekmeğinizi nasıl kazanacaksınız merak ediyorum. Bir de şunu
    söyleyeyim telefonumda tek bir kusur bulayım sorumlusu sizsiniz. nasıl verdiğimi
    biliyorum ben telefonumu oraya. elektronikçiyim ben kusur varsa çok kötü olacak
    ona göre. 1.5 aydır bekliyorum sinirlerim bozuk zaten. Gerekirse yargıya kadar
    yolu var çok kararlıyım bu konuda. Bu ne ya. iyice azıttınız. Birileri buna dur
    demeli. Hemen telefonum hakkında bilgi istiyorum. mailime "detaylı olarak" bilgi
    veriniz. işimiz var uğrayamıyoruz servise diye unuttuk sanmayın.

• klavyeci dostum dediklerini aynı şekilde yaptım ama maalesef msajlar geri gelmedi.
  • abi bu mesajı bana atsaydın walla gider sana yeni tel alırdım. senn yerinde olsam gider olay çıkarırım başka çare yok.biz üstüne gitmedikçe hiç bi sorunun halletmez bunlar..
    quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

Son olarak şu saatte aşağıdaki linkten şu mesajı attım bakalım ne olacak.

Link:
    http://plusservice.kvk.com/asp/bcimcustomeradd.asp

El insaftır ya. İnsanları bezdirene kadar uğraşıyorsunuz. Ama bu işin sonu sizin
    için hiç iyi olmayacak. 30 iş günü dolana kadar bekliyorsunuz. Bir gerekçe bile
    gösterme gereği duymadan telefonumu 2 ekimden beri alıkoyuyorsunuz. illa oraya
    gelip kavga mı edelim. bu hoşunuza mı gidiyor. benim telefonumun öyle aham şaham
    bir problemi yok. bu kadar da olmaz yani. 15 ekimden beri onarılyor. ne bitmez
    onarım bu! 30 gün dolsun görüşeceğiz emin olun. Bu kadar sert mesaj atmak
    istemezdim ama buna beni siz zorladınız. Paranızı bizim sayemizde alıyorsunuz.
    müşteri olmazsa ekmeğinizi nasıl kazanacaksınız merak ediyorum. Bir de şunu
    söyleyeyim telefonumda tek bir kusur bulayım sorumlusu sizsiniz. nasıl verdiğimi
    biliyorum ben telefonumu oraya. elektronikçiyim ben kusur varsa çok kötü olacak
    ona göre. 1.5 aydır bekliyorum sinirlerim bozuk zaten. Gerekirse yargıya kadar
    yolu var çok kararlıyım bu konuda. Bu ne ya. iyice azıttınız. Birileri buna dur
    demeli. Hemen telefonum hakkında bilgi istiyorum. mailime "detaylı olarak" bilgi
    veriniz. işimiz var uğrayamıyoruz servise diye unuttuk sanmayın.

• evet de 30 iş günü dolmadı bir. ikincisi ben yüksek lisans yapıyorum vaktim olmuyor ama ayarlayacam bir ara gidicem oraya! Bu aralar tek tesellim garantiye verdiğim 160GB Seagate SATA disk yerine 160GB Seagate SATA 2 NCQ'lu disk verdiler. Onu da sattım hehe.

Cevap gelirse yine burada yayınlarım sonucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 13 Kasım 2006; 14:24:03 >
  • asık oldugum 6600 dan sonra tek tel n73 dü madem oda sorunlu görünüyoo baksanıza nerdeyse aman bisey olmasın diye okuyup üflicez 6600 a dewam gene of nokia biseyi adam gibi yap yaa
  • yeni wersiyon için nereye gitmemiz lazım we ne kadar para alıyolar?yükletmeye değermi?NELER DÜZELMİŞ?????
  • ekranna dikkat!!! ekrani inanilmaz hassas
    bende n73 vardi ekrani cebimde kirildii
    hic bir darbe izi ne kasada ne cam da var ama ekran gitti malesef
    yurtdisinda ekranina 280euro dedilerr telefon midemi bulandirdi turkiyede yaptirip satmayi dusunuyorum
    turkiyede ekrani kaca bulabilir?bi fikriniz var mi?
  • vay be sorunlar 8 sayfa olmuş ve hala bu telefonu alın diyenler varmı acaba bence yanlış çok kötü bir makina kabul etmek lasım
  • bence ekranin bu kadar hassas olmasi bitiyor zaten olayi
    yoksa cok memnun dum bazen takiliyordu fln ama calisiyordu normall
    ekrana uflesen gidecek tarz da
  • quote:

Orjinalden alıntı: welat.

klavyeci dostum dediklerini aynı şekilde yaptım ama maalesef msajlar geri gelmedi.

Dedigim gibi büyük ihtimal Hafıza kartında bir problem var.Bir kere bende de olmuştu bu olay.Tabiki başka model bir Nokia telefonda.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.