Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence telefonu kötülemek,almayın demek doru diil.benm telefonda gerçekten sorun yok we şanslı tek ben diilim.sorun yaşamayan bisürü kişi war.ama bazı cihazlarda soru oluyo işte naparsın.ama n73 kesinlikle almayın demekle almayı düşünen arkadaşları böyle bi güzellikten mahrum bırakmayaın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@Y@23

bence telefonu kötülemek,almayın demek doru diil.benm telefonda gerçekten sorun yok we şanslı tek ben diilim.sorun yaşamayan bisürü kişi war.ama bazı cihazlarda soru oluyo işte naparsın.ama n73 kesinlikle almayın demekle almayı düşünen arkadaşları böyle bi güzellikten mahrum bırakmayaın...

Bende katılıyorum ...

Her telefonda sorunlar var Sorunsuz telefon yok

Ne kadar komplike olursa o kadar sorunlu oluyor cihazlar SE'dan Nokia'sına Samsung'una bu böyle

Ben ikinci N73'ümü kullanıyorum

Birincisi Türkiye'de Genpa'ya gelen ilk seridendi.

Son aldığım en son gelenlerden ... Ufak-tefek takılmalar dışında halledilemeyecek hiçbir sorun çıkarmadı

Bugün alacak olsam gene N73 alırım

• quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: K@Y@23

bence telefonu kötülemek,almayın demek doru diil.benm telefonda gerçekten sorun yok we şanslı tek ben diilim.sorun yaşamayan bisürü kişi war.ama bazı cihazlarda soru oluyo işte naparsın.ama n73 kesinlikle almayın demekle almayı düşünen arkadaşları böyle bi güzellikten mahrum bırakmayaın...

Bende katılıyorum ...

Her telefonda sorunlar var Sorunsuz telefon yok

Ne kadar komplike olursa o kadar sorunlu oluyor cihazlar SE'dan Nokia'sına Samsung'una bu böyle

Ben ikinci N73'ümü kullanıyorum

Birincisi Türkiye'de Genpa'ya gelen ilk seridendi.

Son aldığım en son gelenlerden ... Ufak-tefek takılmalar dışında halledilemeyecek hiçbir sorun çıkarmadı

Bugün alacak olsam gene N73 alırım

kesinlikle bende bgh tel alcak olsam n73 alırdım.en kullanışlı telefon bence piyasadaki..her telefonun sorunları wardır..

• arkadaşlar ben tlf. 3gün önce vatan bilgisayardan aldım ve telin içinde antivirüs vardı ve şablon mesajları değiştirilmişti. bu konuda yardımcı olun ve önceki vga kamera çok bulaqnık hiç net değil kıpkırmızı sizde de böyle mi ve arama geldiğinde arayanın ismini söyle moduna aldığım tel donuyor sonra kapanıyor sonra kendi kendine açılıyor. ve kamera bazen resmi çekerken ortam ışığı yeterli iken flaşlı veya flaşsız kapkaranlık bir şey çekiyor anlaşılmıyor zaten ekran kara oluyor. herşey tamam da gittim güzel bir yerden aldım sorun çıkarsa yardımcı olsunlar diye onlar satana kadarmış demekki yardım edin bari siz arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: porcelain85

arkadaşlar ben tlf. 3gün önce vatan bilgisayardan aldım ve telin içinde antivirüs vardı ve şablon mesajları değiştirilmişti. bu konuda yardımcı olun ve önceki vga kamera çok bulaqnık hiç net değil kıpkırmızı sizde de böyle mi ve arama geldiğinde arayanın ismini söyle moduna aldığım tel donuyor sonra kapanıyor sonra kendi kendine açılıyor. ve kamera bazen resmi çekerken ortam ışığı yeterli iken flaşlı veya flaşsız kapkaranlık bir şey çekiyor anlaşılmıyor zaten ekran kara oluyor. herşey tamam da gittim güzel bir yerden aldım sorun çıkarsa yardımcı olsunlar diye onlar satana kadarmış demekki yardım edin bari siz arkadaşlar

Zaten hepsinde aktive edilmeyi bekleyen antivirüs oluyor

Eğer şablon mesajları değiştirilmişse bu telefon ikinci el olabilir T.C.'de hiçbirşey imkansız değildir.

Bak dostum telefonuna kısaca şu kodu gir

*#92702689# orada life timer çıkacak bak bakalım senin yaptığın görüşmelerden ekstra görüşme var mı orada birde baka progam yüklü müydü telefonda Office v.b zaten olması gerekenler dışında ?

Arayanın ismini söyle modunda sorun olması çok garip geldi çoğu kişi bunu kullanmaz aslında ama ....

Kamera olayına gelince kameranın ayarı otomatikte durduğu için ortamın ışığına göre kendini ayarlıyor ... Kamera ayarlarından gece, portre,manzara v.b seçimi kendin yapabilir flaşı açıp-kapatabilirsin

• bende telefonu pazar aldim izmitte bi dukkandan pazartesi kilitlenme sorunu nedeniyle geri getirdim telefonu degistiremeyeceklerini ancak kvk servisine yollayabileceklerini telefonun kartimi takip kullandigim icin 2. el olarak gorulecegini falan bir suru hikaye anlattilar bole bisey nasil oluyor anlayamiyorum 1 hafta icinde geri verme die bisey yok mu tuketici haklarina gore gercekten cok sinir bozucu ertesi gun getirdigin telefonu geri almiyolar onu birak degistirmiyolar bile ...dukkandan dukkana degisiyor mu bu yoksa heryerde bole mi bilen var mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BBB

Mevzu bilip bilmeme konusu değil...N73 problemleri diye konu açılmış demekki oldukça hatası olan bir telefon gibi bir kanıya varıyor insan.Başka hangi tel. için böle bir konu açılmışki.Bende bu problemlerin hiç biri yok ki problem denilen mevzularında çoğu komik şeyler.Kapak her telde gıcırdar teknik hatalar her telde olabilir.Misal k790 aldım ekranda yeşil bir çizgi çıktı,kamera kapağı çok hassas donma yapıyor vbz. e900 ün yazılımı kulanıcı dostu değil bence vs. şimdi bu tel. ler çokmu problemli teller.Ben zaten almışım n73 bir daha da değiştirmeyi düşünmüyorum ama çok problemli bir tel. gibi yansıtılması alıcaklara iyilikmi? kötülükmü acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

quote:

Orjinalden alıntı: BBB

Telefon almamış olsam bu dediklerinizi okuyup nefret ederdim tel.den.Sölediklerinizin hiç biri olmuyor bende.İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz....

yalan mı söylüyoruz yani??bunca insan bilmiyor sen biliyorsun öyle mi?

Ben onlarca tlfn kullandım , neredeyse yeni cıkan tüm nokia ve se ları kullanırım.Bu kadar sorunlusuna hic rastlamadım.

Hepsinde sorun yok demişsin , 3 adet aldık 3 ude birbirinden sorunlu.

Ben bu topige girip tlfn sorunlu demişim cok mu ? Az bile , götürüp kafalarına atacaksın tlfunu.

Zaten aldıgım gün yarım metre mesafeden yere düştü ve ekranı kırıldı.Böyle 1telefondan ne bekleyebilirsin ki.Kim ne derse desin benim hayatımda ki en sorunlu cihazdı.Pazar günü kurtuluyorum.

Hea kamerası cok ii ( takılmadan cekerse tabi) Ekranı cok canlı ve net. Yinede yeterli olmuyor bu 2si.

• Arayani soylemede Turkce karakter olan kelimeleri soylemeye calisirken kitlenebiliyomus, 1cok kisi sikayet ediyodu, en akillicasi karakterleri Turkceden arindir. Hos komik 1okuyusu var, ama gene de zil sesini herkese ayri ayri yapmadiysan arayani uzaktan anlamana yardim edio tabii...

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: porcelain85

arkadaşlar ben tlf. 3gün önce vatan bilgisayardan aldım ve telin içinde antivirüs vardı ve şablon mesajları değiştirilmişti. bu konuda yardımcı olun ve önceki vga kamera çok bulaqnık hiç net değil kıpkırmızı sizde de böyle mi ve arama geldiğinde arayanın ismini söyle moduna aldığım tel donuyor sonra kapanıyor sonra kendi kendine açılıyor. ve kamera bazen resmi çekerken ortam ışığı yeterli iken flaşlı veya flaşsız kapkaranlık bir şey çekiyor anlaşılmıyor zaten ekran kara oluyor. herşey tamam da gittim güzel bir yerden aldım sorun çıkarsa yardımcı olsunlar diye onlar satana kadarmış demekki yardım edin bari siz arkadaşlar

Zaten hepsinde aktive edilmeyi bekleyen antivirüs oluyor

Eğer şablon mesajları değiştirilmişse bu telefon ikinci el olabilir T.C.'de hiçbirşey imkansız değildir.

Bak dostum telefonuna kısaca şu kodu gir

*#92702689# orada life timer çıkacak bak bakalım senin yaptığın görüşmelerden ekstra görüşme var mı orada birde baka progam yüklü müydü telefonda Office v.b zaten olması gerekenler dışında ?

Arayanın ismini söyle modunda sorun olması çok garip geldi çoğu kişi bunu kullanmaz aslında ama ....

Kamera olayına gelince kameranın ayarı otomatikte durduğu için ortamın ışığına göre kendini ayarlıyor ... Kamera ayarlarından gece, portre,manzara v.b seçimi kendin yapabilir flaşı açıp-kapatabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: semihtigli

bende telefonu pazar aldim izmitte bi dukkandan pazartesi kilitlenme sorunu nedeniyle geri getirdim telefonu degistiremeyeceklerini ancak kvk servisine yollayabileceklerini telefonun kartimi takip kullandigim icin 2. el olarak gorulecegini falan bir suru hikaye anlattilar bole bisey nasil oluyor anlayamiyorum 1 hafta icinde geri verme die bisey yok mu tuketici haklarina gore gercekten cok sinir bozucu ertesi gun getirdigin telefonu geri almiyolar onu birak degistirmiyolar bile ...dukkandan dukkana degisiyor mu bu yoksa heryerde bole mi bilen var mi?

Hakkınızı aramayı bilmiyorsunuz ! Tüketici haklarını siz bilmedikten sonra onların ekmeğine en güzel yağı sürmüş oluyorsunuz

• quote:

bende telefonu pazar aldim izmitte bi dukkandan pazartesi kilitlenme sorunu nedeniyle geri getirdim telefonu degistiremeyeceklerini ancak kvk servisine yollayabileceklerini telefonun kartimi takip kullandigim icin 2. el olarak gorulecegini falan bir suru hikaye anlattilar bole bisey nasil oluyor anlayamiyorum 1 hafta icinde geri verme die bisey yok mu tuketici haklarina gore gercekten cok sinir bozucu ertesi gun getirdigin telefonu geri almiyolar onu birak degistirmiyolar bile ...dukkandan dukkana degisiyor mu bu yoksa heryerde bole mi bilen var mi?

Malesef KVK garantili olduğu için servise gidecek telefon. İade yapmazlar tamir ederler her yerde böyledir. Telefon sağlam olsaydı belki para iadeni alabilirdin. ben servise vereli 1 ayı geçti. 2 ekimde KVK Kozyatağı İST servisine vermiştim. Telefonun ciddi bir sorunu varsa bile gelmesi bayağı bir zaman alacak tahminimce. Geçmiş olsun diyeyim. Az çok bu işler böyle yürüyor malesef.

Edit: Özür diliyorum kilitlenme sorunu demişsin. telefon bozulmamış yani. Bu durum çoğu N73'te oluyor. Symbianlarda da çok olan bir durum. Firmware update ile çözüme gitmeye çalışacaklardır. Ama sorunlar sürekli ise o zaman değişim iste. Buna hakkın var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 10 Kasım 2006; 17:00:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

geceleri açık olması kaydıyla günde en az 1 saat telefon görüşmesi yapıyordum ve şarjı en fazla 24 saatti..yani her akşam şarja bağlıyordum...ayrıca n80 de örneğin şarj tam dolu iken gece açık bıraktım diyelim..ertesi gün sabahtan hiç ellemedim..öğlene doğru 5 dk lık bir görüşme yaptım...şarj yarıya indi..denemek için 30 dk mp3 dinledim ve şarj bitti..n80 in bataryasında bir problem var...benim tespitim bu yönde...

İşte N73 ü bu yüzden çok seviyorum. P.tesi akşam şarj ettim. C.tesi gecesi oldu ve şarj göstergesinde hala 4 çizik var ! Üstelik MP3 dinleme, bluetooth ile doya alışverişi, tel.i modem olarak kullanıp pc yi internete bağlama gibi bir sürü pil yiyici iş yaptım. Bana mısın demiyor.
    I LOVE N73 !
    Saygılarımla.

Arkadaşlar bu tür telefonların şarjını,arka planda açık olan veya gizli olarak çalışan programlar azaltır.Bunu unutmayın.Çünkü ben denedim.Programsız olarak telefonu 1 hafta kullandım ve sarj hemen hemen 4 gün gitti.Şu anda programlar yüklü olarak telefonu kullanıyorum ve sarjı en fazla 2 gün gidiyor.Bunlara her iki durumda da Mp3 dinleme v.s gibi işlemler dahil.Bilginiz olsun.

• Bende katılıyorum arkadasıma kullandıgınız uygulamaları mutlaka kapatın arka planda calısan uygulamalar hem telefonu yavaslatır hemde şarjdan yer telefon hakkındaki eleştirileri biraz yersiz buldum bundan önceki telefonum k750 ve 6280 di symbian olmadıkları halde kilitlenme sorunu yasıyodum bu kadar program ve software yuklenmiş cihazların kilitlenmesi bi yere kadar normal

telefon 1 ayda 3-4 kere kilitlendi buda normal bence

hız sorunu bende yok 512 full dolu kart kullanıyorum menuler arasında geçisler ms düzeyinde oluyo galeri açılmasıda maksimum 1.5 sn herhangi bi yavaşlık sorunuyla karşılaşmadım ve genelde hep 1gb kart kullananların hız sorunu yasadıgını goruyorum acaba nokia hediye ettiği memory cartları fason ürettirmiş olabilirmi?

birde ekrana gore oyun bi türlü bulamadım bütün oyunlar ufak geldi bu dana ekrana göre oyun nerden bulurum bi yardımcı 9olursanız cok sevinirim

• Şu arka kapaktaki gıcırtı çok sinir bozucu, kağıt filan koyucamda en son 5110 da kağıt koymuştum batarya oynamasın diye. Bu kadar para verip aldığım bir tele kağıt koymak istemiyorum

Servise götürsem çok abes kaçmaz değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaN®

Şu arka kapaktaki gıcırtı çok sinir bozucu, kağıt filan koyucamda en son 5110 da kağıt koymuştum batarya oynamasın diye. Bu kadar para verip aldığım bir tele kağıt koymak istemiyorum

Şansını dene ama işe yarayacağını sanmam. Yani eğer değştirebilirsen iyi. ama çoğu kişide kasa gıcırdaması var. herkes değiştirecem derse adamlar batar. kıllık yapabilirler. haberin olsun ama götür şansını dene.
  • quote:

kardeş ben aldığımda kapakta gacur gucur sesler geliyodu 2 gün sora aldığım yere gittim turkcell extraydı.derdimi anlattım hiç sorun çıkarmadn kutusundan yeni bi cihaz çıkarıp değiştirdiler.ama benm cihazıda onun yerine koycaklar büyük ihtimalle.o cihazı başkası alcak..

• quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

quote:

Orjinalden alıntı: CaN®

Şu arka kapaktaki gıcırtı çok sinir bozucu, kağıt filan koyucamda en son 5110 da kağıt koymuştum batarya oynamasın diye. Bu kadar para verip aldığım bir tele kağıt koymak istemiyorum

Şansını dene ama işe yarayacağını sanmam. Yani eğer değştirebilirsen iyi. ama çoğu kişide kasa gıcırdaması var. herkes değiştirecem derse adamlar batar. kıllık yapabilirler. haberin olsun ama götür şansını dene.

Şansımı deneyeceğim. Gidiceğim yer izmirin göbeğinde heran 20 müşterinin olduğu bi kvk servisi, olay çıkartırsam değiştirebilirler

• hehehhee iyi fikir. olay çıkarmak valla
  • @Networkkiller
    Mrb.Nokia ya attığın maile cevap alabildinmi?Bu topic sayesinde n73 hakkında bayağı birşey öğrendik.Onun için almaktan vazgeçtim.Emektar 7610 ile yola devam
  • Alamadım. 30 iş gününün bitmesine az kaldı. 16 Kasımda bitiyor süre. Para iademi alacağım süre geçerse. Ama sanmam garanti çıkarırlar 29. gün. bakalım ne olacak. Bekliyorum valla. Telefondan da internetten de kontrol ettim. Telefon ileri seviye onarım laboratuvarındaymış. İki buton için orada ne işi var bilmiyorum. Ama eğer işlerini ciddi yapıyorlarsa ki öyle olmalı o zaman orada olması muhtemel. Çünkü tamamen topraklanmış bir yerde açılıyor telefon. elinizde özel eldivenler falan var vs vs
  • Arkadaşım umarım paranı alırsın yahut tlf.yenisiyle değiştirilir. Nokia tr.dekiler maaşlarını bizim sayemizde aldıklarını unutup cevap bile vermiyorlar,bende yaşamıştım.Belki sırf bu yüzden birdaha Nokia almayacağım.İşin komik tarafı birde mail adresi vermişler.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.