Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • --The BLacK HawK-- Tarih 6 Kasım 2006; 23:23:38
    Benim de elimden hiç düşmüyor ama ben çarşamba akşamı şarj etmiştim.Bugün 1 çubuk daha var.

hadi ya ee ozaman benim ne yapmam gerekiyor,telefonu hergün şarz etmekten bıktım acaba pilmi sahte ama telefon kvk garantili sahte olduğunu nasıl anlayabilirim
  • Welat kardeş, eğer her gün şarj ediyorsan (etmen gerekiyorsa) bir sorun var demektir. Ben geçen pazartesi akşam şarj etmiştim. Bu akşam bitti. (7 güne çok yaklaştı yani).

K@Y@23 kardeş: Allah aşkına şu CM 6 nın açılımını yazar mısın ? Nedir CM 6 ? Benim için yazdığın şey "santimetre 6" anlamında ! Belki bilmeyip de arayıp bulmak isteyenler olabilir onlar için cm6 nın açılmını da yaz lütfen. Bunu için topic bile açmışsın ama açıklayıcı bilgi orada da yok.

Saygılarımla
  • Arkadaşlar bugün telefonumda enteresan bir şey oldu:
    Akşam saat 18:00 civarında şarja başladım. saat 02:00 gibi baktığımda ekranda şöyle bir yazı vardı ve telefonun aydınlatması açıktı :
    "Telefon Açılması Hatalı. Lütfen Satıcınızla Görüşün"
    Bu yazının altında seçim tuşlarının olduğu yerde ne sağda ne de solda hiçbir seçenek yoktu.
    Ayrıca hiçbir tuş da komutlara cevap vermiyordu.telefonu tepedeki düğmesine basıp kapattım. Tekrar açtığımda telefon açıldı ama şarj göstergesi de 3 çizgiye düşmüştü. Oysa ki 8 saat şarjda kalmıştı.
    Ne olduğu konusunda fikri olan veya daha önce telefonunda böyle bir uyarı ile karşılaşan var mı ?

Saygılarımla.
  • işletim sisteminde bir problem olmuş ve o kadar saat ekran aydınlatması ve LCD ekran açık kalmış sanırım. bu da şarjın verimini düşürmüş yani tam anlamıyla şarj olamamış telefon ve gösterge 3 çizgide kalmış. Aldığın mesaj da bayağı ilginç geldi bana. Microsoft'un mavi ekranları gibi.
  • bazen benim 6670 de oluyodu telfonun açılması hatalı uyarısı kapatıp açınca geçiyr
  • Vay be ne problemli bi telmiş!!!
  • Gargi® ve netork KILLER: Yorumlarınız için teşekkürler.

Melantis: Yazdığımdan başka bir problemim olmadı

Saygılarımla.
  • Bugun 2 n73 u cıkardık elden.

Birinin yerine 700 ytl lik n72 ile takasa verdik kafa kafaya.

Digerini de pazar gunu n9 ile takas edicez , tabi ben alacam n93 u

Bu arada 20 gunluk tlfna en fazla 700 verdiler o da tanıdık.

Tlfncular 400-550 arası veriyor bilginize.
  • n73 n80 den daha iyi.. n80 berbat.. almayın n80
  • niye ki bence bu kadar problemi varken n80 daha iyi n73'ten
  • quote:

Orjinalden alıntı: rokobatu

niye ki bence bu kadar problemi varken n80 daha iyi n73'ten

yok yok n73 daha iyi.. n80 de joystick tusu bile yok.. n73 n73.. bi kere kamerası 3 mega piksel..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rokobatu

niye ki bence bu kadar problemi varken n80 daha iyi n73'ten

Forumda 5-10 kişi sorun yaşadı diye N73 kesinlikle kötü telefon olmuyor... Yaşanan sorunların çoğu zaten telefondaki yüklenmeden kaynaklanan yavaşlıklar, veya özensiz kullanım sonucu joystiğin arıza yapması v.b. çözümsüz olmayan sorunlar...

Her telefonda sorunlar var .... K790'ından tutun D90'üne .... hangi telefon sorunsuz olur ki Allah Allah ...

En pahalı ve en özellikli Nokia N93'ü alın bakın sağına soluna .... Hafıza kartını örten kapaktan, kamera kapağına bir dandiklik hissedeceksiniz ... N73 bu bakımdan çok daha derli toplu duruyor...

N93'de de kilitlenmeler oluyor ... Kamera-video geçişlerinden galeriye geçişlerine dek çok mu farklı sanıyorsunuz ... bırakın reseti pili çıkarıp tekrar takmanız gerekli düzeltebilmek için

N73'ümü sattım N93 aldım Sattım tekrar N73 aldım ve çok mutluyum .... Telefonumu hırpalamadan kabında ve gereken özeni vererek kullanıyorum. Ne biryerinde gıcırtı var ne de oynama ... Bu şekilde kullanmaya devam ettikçe olmayacakta...

N73'ü herkese gözüm kapalı tavsiye ederim çünkü şu andaki telefonlar içerisinde kullanıcısını çoğu açıdan tatmin eden tek telefon N73 ...

• bence su an bana gore piyasada alinacilecek en ii telefon bu arada benim sarj full kullanimda en az 3 4 gun gidio ve en az 2 3 saat mp 3 dinliom oyun oynuom yani az gidenlerde bir problem var pilinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Forumda 5-10 kişi sorun yaşadı diye N73 kesinlikle kötü telefon olmuyor... Yaşanan sorunların çoğu zaten telefondaki yüklenmeden kaynaklanan yavaşlıklar, veya özensiz kullanım sonucu joystiğin arıza yapması v.b. çözümsüz olmayan sorunlar...

Her telefonda sorunlar var .... K790'ından tutun D90'üne .... hangi telefon sorunsuz olur ki Allah Allah ...

En pahalı ve en özellikli Nokia N93'ü alın bakın sağına soluna .... Hafıza kartını örten kapaktan, kamera kapağına bir dandiklik hissedeceksiniz ... N73 bu bakımdan çok daha derli toplu duruyor...

N93'de de kilitlenmeler oluyor ... Kamera-video geçişlerinden galeriye geçişlerine dek çok mu farklı sanıyorsunuz ... bırakın reseti pili çıkarıp tekrar takmanız gerekli düzeltebilmek için

N73'ümü sattım N93 aldım Sattım tekrar N73 aldım ve çok mutluyum .... Telefonumu hırpalamadan kabında ve gereken özeni vererek kullanıyorum. Ne biryerinde gıcırtı var ne de oynama ... Bu şekilde kullanmaya devam ettikçe olmayacakta...

N73'ü herkese gözüm kapalı tavsiye ederim çünkü şu andaki telefonlar içerisinde kullanıcısını çoğu açıdan tatmin eden tek telefon N73 ...

Arkadasım n93 de ucuzlasın onun da açılmaya baslar problem topicleri ! Ben de Allah kısmet ederse n73 sahibi olacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doobeyy -- 7 Kasım 2006; 20:07:17 >

• over and under:
    quote:

Telefonumu hırpalamadan kabında ve gereken özeni vererek kullanıyorum

demişsin. Kabı nereden aldığını sorabilir miyim?? izmirde bulabilir miyim? bir de fiyatı ne kadar? Ekranı çizilecek diye çok korkuyorum
  • 1000 ytl para öde .ekranı çizilecek diye kork.
    bu telefon bu kadar dandikmi?
    bu nasıl mantık ya.
    Biri bana anlatsın.
    quote:

Orjinalden alıntı: --The BLacK HawK--

over and under:
    quote:

demişsin. Kabı nereden aldığını sorabilir miyim?? izmirde bulabilir miyim? bir de fiyatı ne kadar? Ekranı çizilecek diye çok korkuyorum
  • quote:

arkadasım kırtasiyeye git streç (yazılışının doğru olup olmadıgını bilmiyorum) alabilirmiyim de onlar çıkarır verir. streç böle şeffaf, parlak yapışkan(kendisinden yapıskan tekrar cıkarılabilecek yapışkanlıkta) bişey onu ekrana uygun kes yapıştır. ben n73 alınca öle yapacağım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayden

1000 ytl para öde .ekranı çizilecek diye kork.
    bu nasıl mantık ya.
    Biri bana anlatsın.
    quote:

over and under:
    quote:

kardesim yalnızca 8800 ın ekranı safir ! tüm telefonalrın ekranı çizilir!

• quote:

bu nasıl mantık ya.
    Biri bana anlatsın.
    quote:

over and under:
    quote:

Telefonun ekranı çizilecek diye neden korkmayayım ???

Sendeki ne biçim mantık esas ?

Ne değişik mantık yürüten insanlar var şu forumda Allah Allah ??? Ben N90, N91, N93 dışında sahip olduğum telefonların hepsinde hatta E61'de bile telefonu kılıf içerisinde kullandım ...

Telefonu neden korumayayım ? Anahtarlıkların yanında sürterek mi kullanayım ???

O kadar zengin değilim

• quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

bu nasıl mantık ya.
    Biri bana anlatsın.
    quote:

over and under:
    quote:

Telefonun ekranı çizilecek diye neden korkmayayım ???

Sendeki ne biçim mantık esas ?

Ne değişik mantık yürüten insanlar var şu forumda Allah Allah ??? Ben N90, N91, N93 dışında sahip olduğum telefonların hepsinde hatta E61'de bile telefonu kılıf içerisinde kullandım ...

Telefonu neden korumayayım ? Anahtarlıkların yanında sürterek mi kullanayım ???

O kadar zengin değilim

Kesinlikle katiliyorum Over & Under.
    Ekrani cizilmesin die ne yapacagimi sasirdim belli 1 sure (1ay kadar N93'umu alana kadar ), sirf kapakli die bile N93'umu daha da cok seviyorum, tabii ben N93'umu daha cok seviyorum o ayri ama, kullanim kolayliginda kapak buyuk +, ben N93'un kilifina N73'umu koyuyorum, daha cok kullandigim hattimi da N93'e taktim, kiliftan gerekmedikce pek cikarmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbr178 -- 7 Kasım 2006; 22:35:44 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.