Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben telefonu alalı 2 gün oluyor..burada bahsettiğiniz tüm problemleri okudum ve tek tek denedim...benim cihaz hiç kilitlenmedi şimdiye kadar..hem de versiyonu eski sanırım...
    v2.0628.0.0.1 10-07-2006 RM-133

benim tek problemim özellikle * ve c tuşuna basarken arka kapağın gacır gucur etmesi..umarım tek problemim bu olur....
  • inş arkadaşım inş
  • quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

arkadaşlar ben telefonu alalı 2 gün oluyor..burada bahsettiğiniz tüm problemleri okudum ve tek tek denedim...benim cihaz hiç kilitlenmedi şimdiye kadar..hem de versiyonu eski sanırım...
    v2.0628.0.0.1 10-07-2006 RM-133

benim tek problemim özellikle * ve c tuşuna basarken arka kapağın gacır gucur etmesi..umarım tek problemim bu olur....

Öncelikle hayırlı olsun. Umarım hep iyi haberler alıp verirsin.
    "Maşşallah" de, "şeytan kulağına kurşun" de, tahtalara vur, v.s... Nazar değmesin.
    Saygılarımla.
  • daha önce n80 kullanıyordum..kayar mekanizmanın sağa sola oynamasından dolayı satıp başarısız bir d900 denemesi geçirdim..2 gün önce de n73 aldım..n80 de ne vardıysa hepsini n73 e yükledim..yanlız tüm uygulamalar,temalar,oyunlar vs. tel hafızasında..belki bu yüzden kilitlenmiyor..yinede önüme gelen her tahtaya vuruyorum
  • quote:

daha önce n80 kullanıyordum..kayar mekanizmanın sağa sola oynamasından dolayı satıp başarısız bir d900 denemesi geçirdim..2 gün önce de n73 aldım..n80 de ne vardıysa hepsini n73 e yükledim..yanlız tüm uygulamalar,temalar,oyunlar vs. tel hafızasında..belki bu yüzden kilitlenmiyor..yinede önüme gelen her tahtaya vuruyorum

En güzelini yapmışsın. Neticede tek bir doğru var : N73
    N80 ile ilgili bir şey soracağım : Sıkı bir kullanımla pil ömrü ne kadardı ? 48 saat gidiyor muydu ?

Saygılarımla.

• quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

daha önce n80 kullanıyordum..kayar mekanizmanın sağa sola oynamasından dolayı satıp başarısız bir d900 denemesi geçirdim..2 gün önce de n73 aldım..n80 de ne vardıysa hepsini n73 e yükledim..yanlız tüm uygulamalar,temalar,oyunlar vs. tel hafızasında..belki bu yüzden kilitlenmiyor..yinede önüme gelen her tahtaya vuruyorum

En güzelini yapmışsın. Neticede tek bir doğru var : N73
    N80 ile ilgili bir şey soracağım : Sıkı bir kullanımla pil ömrü ne kadardı ? 48 saat gidiyor muydu ?

Saygılarımla.

geceleri açık olması kaydıyla günde en az 1 saat telefon görüşmesi yapıyordum ve şarjı en fazla 24 saatti..yani her akşam şarja bağlıyordum...ayrıca n80 de örneğin şarj tam dolu iken gece açık bıraktım diyelim..ertesi gün sabahtan hiç ellemedim..öğlene doğru 5 dk lık bir görüşme yaptım...şarj yarıya indi..denemek için 30 dk mp3 dinledim ve şarj bitti..n80 in bataryasında bir problem var...benim tespitim bu yönde...

• quote:

geceleri açık olması kaydıyla günde en az 1 saat telefon görüşmesi yapıyordum ve şarjı en fazla 24 saatti..yani her akşam şarja bağlıyordum...ayrıca n80 de örneğin şarj tam dolu iken gece açık bıraktım diyelim..ertesi gün sabahtan hiç ellemedim..öğlene doğru 5 dk lık bir görüşme yaptım...şarj yarıya indi..denemek için 30 dk mp3 dinledim ve şarj bitti..n80 in bataryasında bir problem var...benim tespitim bu yönde...

İşte N73 ü bu yüzden çok seviyorum. P.tesi akşam şarj ettim. C.tesi gecesi oldu ve şarj göstergesinde hala 4 çizik var ! Üstelik MP3 dinleme, bluetooth ile doya alışverişi, tel.i modem olarak kullanıp pc yi internete bağlama gibi bir sürü pil yiyici iş yaptım. Bana mısın demiyor.
    I LOVE N73 !
    Saygılarımla.

• ewet bendede yaklaşık 4 5 gün gidiyo.bayramın ilk günü aldım teli daha 2 3 kere falan şarja takmışımdır.bu arada yukarda kapak gacur gucur ediyo denilmiş o problem bendede wardı.gittim cihazı değiştirdim sorun çözüldü bazıları tam oturmamış olabiliyo.bendede henüz hiç kitlenme olmadı.hafıza kartı yok herşey tel hafızasında bakalım hafıza kartı alınca neler olcak????
  • ohhhhhhh be yavas yavas sorunlar duzelio sayilir zaten bu telefon donanimsal bir sorun vermiodu hepsi yazilimsal allaha sukur bende o da yok
  • arkadaşlar N73 sorunları için bu topiği paylaşalım.memnuniyetlerinizi diğer N73 Clup başlıklı topik altına yazabilirsiniz.
    üst kısımlara göz atarsanız bir sürü sorun sahibi arkadaşların paylaşımlarını bulabilirsiniz.
  • YANİ YENİ WERSİYONLA DÜZELİYOMU????

quote:

Orjinalden alıntı: klebinho

ohhhhhhh be yavas yavas sorunlar duzelio sayilir zaten bu telefon donanimsal bir sorun vermiodu hepsi yazilimsal allaha sukur bende o da yok
  • yahu arkadaslar baksanıza ya 1000 ytl para veriyoruz nerdeyse tele aman bisey olmasın diye duaya baslıcazz olmaz noki olmaz bende alıcam ama su versionların iyice bi yerli yerine oturmasını bekliyorum o meyanda zaten fiyat olarakda biraz iner ins ozmana kadar bu tür yazlılmsal durumlar ortadan kalkar
  • kıller demek telefon hala gelmedi ha
    ben sana solmeiştim joitik icine kactıgı icin gondermiştin dimi telefon yeni cıktı ve parcası kolay kolay bulunmaz yurt dısından falan gelecek herhalde bak bende 6630 vardı ik cıktıgında almıstım 6 ay sonra lcd.sini kırmıştım servise verdim 1 ay ve 15-20 gun icinde geldi dedigim gibi sabırlı ol
    benimde joistik icien kacık ama hala kullanılabilir durumda ve bi sorunda cıkarmtmıyo servise gondercem ama gonderemiyom 2 ay telefonumundan uzak kalmakcok zor geliyo bana belki ilerde olabilir ama yinede bilmiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

En sonundawww.nokia.com.tr'ye mail atmak zorunda kaldım. Artık dayanamıyorum. bakalım ne cevap gelecek. Çok sinirliyim KVK'ya gidecektim ama arkadaşlar durdurdu. Bu ne bela iştir ya. Allah kimseyi servise düşürmesin.

• quote:

Orjinalden alıntı: flexii_87

kıller demek telefon hala gelmedi ha
    ben sana solmeiştim joitik icine kactıgı icin gondermiştin dimi telefon yeni cıktı ve parcası kolay kolay bulunmaz yurt dısından falan gelecek herhalde bak bende 6630 vardı ik cıktıgında almıstım 6 ay sonra lcd.sini kırmıştım servise verdim 1 ay ve 15-20 gun icinde geldi dedigim gibi sabırlı ol
    benimde joistik icien kacık ama hala kullanılabilir durumda ve bi sorunda cıkarmtmıyo servise gondercem ama gonderemiyom 2 ay telefonumundan uzak kalmakcok zor geliyo bana belki ilerde olabilir ama yinede bilmiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

En sonundawww.nokia.com.tr'ye mail atmak zorunda kaldım. Artık dayanamıyorum. bakalım ne cevap gelecek. Çok sinirliyim KVK'ya gidecektim ama arkadaşlar durdurdu. Bu ne bela iştir ya. Allah kimseyi servise düşürmesin.

hayır joystick'i içine kaçan başka bir arkadaş. (sensin sanırım) Benimkinin tepesi düşmüştü. serviste sürünmeyeyim diye japonla yapıştırdım. Ama 3 gün sonra yanda dektanşörün yanındaki tuşu bozulunca vermek zorunda kaldım. 02.10.2006'da verdim. heyecanla kvk'yı dağıtacağım günü bekliyorum. Şu an 22 iş günü oldu. 1 haftaya kadar vermek durumundalar. Yoksa kıyameti koparacağım. Anlayışımın da bir sınırı var. KVK Kozyatağı'nın telefonu SÜREKLİ meşgul. bilgi de alamıyorum. Tek bakabildiğim yer internet sayfası. Ama orada da bayağıdır "işlem görüyor-Onarılıyor" yazmasına rağmen tık yok. Bakalım ne olacak.

Şunu biliyorum 15 günden sonra aynı özelliklere sahip bir telefonu sana geçici olarak tahsis etmek zorundalar. Ama benim işlerim olduğundan servise gidemiyorum. hadi önemli değil. yedek telefonum vardı. (aslında 6 aydır arkadaştan ödünç aldığım telefon bu) Yeter ki telefon tamir olsun. ama sorumsuzlar arayıp "telefonunuz yapılamıyor. yedek parçası yok" veya "işlem uzayacak haberiniz olsun. servise buyrun size telefon verelim" demiyorlar. Ben 31. iş günü eğer izmit'te olmazsam kvk'dayım. valla paramı bile geri alabilirim. canımı çok sıktılar. Bu kadar terbiyesizlik olmaz. Ben elektronik mühendisi olarak utanıyorum bu adamlardan. Ne biçim iş yapıyorlar anlayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 6 Kasım 2006; 23:53:59 >

• Hayatımda kullandıgım en problemli tlfn!

Şu ana kadar tüm yeni cıkan tlfnları alıp kullanıyorum , yklaşık 6-7yıldır.

Yani her ay tlfn degiştirirdim taa ki p910, alana kadar.Sorunsuz ve ses kalitesi harika olan 1 tlfndu.1,5 yıl kullandım ve hic sorun yaşamadım ama gelişen teknoloji , kameralar ve ekranlar yuzunden degiştirmek istedim.n80 ladım kücük geldi p910i den sonra.Anahtarlık gibi , b73 aldim en sonunda 1 ay olmadı.2.gün 35cm den yere düştü ekranı paramparca oldu , sigortadan yapıldı 15günde.Geldiginden beri de beni tüm tlfnlardan soguttu! Sürekli donuyor sürekli, format istiyor , reset atıyor , acılmıyor , galeriye giriyorum 1 dk da giriyor , resim cekiim diyorum guzel 1 an yakalıyorum kamera 2 saat acılmıyor!

Kısacası rezalet! Kamerası ve ekranı cok guzel ama insanı kanser ediyor.

En kısa surede n93 alıcam

• quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Hayatımda kullandıgım en problemli tlfn!

Yani her ay tlfn degiştirirdim taa ki p910, alana kadar.Sorunsuz ve ses kalitesi harika olan 1 tlfndu.1,5 yıl kullandım ve hic sorun yaşamadım ama gelişen teknoloji , kameralar ve ekranlar yuzunden degiştirmek istedim.n80 ladım kücük geldi p910i den sonra.Anahtarlık gibi , b73 aldim en sonunda 1 ay olmadı.2.gün 35cm den yere düştü ekranı paramparca oldu , sigortadan yapıldı 15günde.Geldiginden beri de beni tüm tlfnlardan soguttu! Sürekli donuyor sürekli, format istiyor , reset atıyor , acılmıyor , galeriye giriyorum 1 dk da giriyor , resim cekiim diyorum guzel 1 an yakalıyorum kamera 2 saat acılmıyor!

Bu kadar yavaşlık sorunun vaken neden hala symbian'da ısrarcısın peki?

• quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Hayatımda kullandıgım en problemli tlfn!

Bu kadar yavaşlık sorunun vaken neden hala symbian'da ısrarcısın peki?

Şu ana kadar kullandıgım tlfnlarda s700 i haric hepsi symbianlıydı alışkanlık ve gereklilik diim.Bu kadar yavaşını da ilk kez gordum.

• Ben de n73 alsam mı diye düşünüyordum ama, hep aynı sorunlar, yavaşlık resetlenme ve format...

Sanırım javaya devam...
  • İkinci N73'ümü kullanıyorum ....

Ne gariptir ki ilk telefonda versiyon ve yüklü programların hepsi aynı olmasına rağmen yavaşlık vardı

Ancak son aldığım telefon yine kvk olmasına rağmen bu telefon nazar değmesin saat gibi çalışıyor...

Ya bana öyle geliyor ya da ne bileyim çözemedim
  • Bende e900 verip k790 almıştım arızalı çıktı sonra değişim n73 aldım .Fakat bir problemle karşılaşmadım şu ana kadar.Menü hızı vs. gayat iyi geldi bana.Sanki çok arızalı bir telefon imajı yaratıyor bu topic...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.