Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aldım 15 gün kullandım zaten 73 kardeşliğine ilk sorunu ben yazdım daha sonradan arkadaş iyi akıl edip açtı bu topiği 15 gün dayanabildim sırf problem bir makina suan n70 ve n80 kullanıyorum hiç problemim yok side benim gibi yapın satın rahatlayın...................
  • eğer kvk garantisi warsa çalınmaya ıslanmaya kırılmaya karşı garantili oluyo.

tabi diğer şirketin sigortası biraz daha farklı olabilir.ama kvk ya gidipte telefonum çalındı diyince al sana yenisi diye wermiyolar.1001 soru soruyolar.zaten başta karakola gidip rapor tutturuyolar..

quote:

Orjinalden alıntı: hayden

hocam çalınmaya karşı garantisi varmı?
    hani daha fazla eziyet çekmemen adına söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@Y@23 -- 31 Ekim 2006; 17:27:04 >
  • eğer kvk garantisi warsa çalınmaya ıslanmaya kırılmaya karşı garantili oluyo.

tabi diğer şirketin sigortası biraz daha farklı olabilir.ama kvk ya gidipte telefonum çalındı diyince al sana yenisi diye wermiyolar.1001 soru soruyolar.zaten başta karakola gidip rapor tutturuyolar..

quote:

Orjinalden alıntı: hayden

hocam çalınmaya karşı garantisi varmı?
    hani daha fazla eziyet çekmemen adına söylüyorum.

• ARKADAŞLAR BEN SADECE CEVAP YAZABİLİYORUM AMA KENDİM MSJ GÖNDEREMİYORUM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. YANİ BU SİTEDEN BAHSEDİYORUM.
  • arkadaşlar az önce nokia shoptan geldim,n73 üme son versiyonu yüklettim (v 2.068.0.0.3)ama maalesef hayal kırıklığına uğradım tlf önceden kamera modundayken 5 6 resimden sonra donuyordu,büyük ihtimalle bunun halolacağını sanıyordum ama maalesef daha bismillah demeden çektiğim üçüncü resimden sonra tlf gene dondu.
    bunun yanı sıra telefonda hiç artı bi yanını görmedim,en azından video çekerken şu arı vızıltısı gibi çıkan sesin kesileceğini ummuştum ama oda olmamış,yani anlayacağınız nokiaya.

• yaww yapma yaaa.ciddi mi?ya nokia nie böle yapıyo yaa.bizi hep hayal kırıklığına uğratıyo.ozman bizdeki kamerada oda ışığında mor mavi çizgilerde gitmicek.hiç bişi değişmicek ozman..off be nokiaa
    quote:

Orjinalden alıntı: welat.

arkadaşlar az önce nokia shoptan geldim,n73 üme son versiyonu yüklettim (v 2.068.0.0.3)ama maalesef hayal kırıklığına uğradım tlf önceden kamera modundayken 5 6 resimden sonra donuyordu,büyük ihtimalle bunun halolacağını sanıyordum ama maalesef daha bismillah demeden çektiğim üçüncü resimden sonra tlf gene dondu.
    bunun yanı sıra telefonda hiç artı bi yanını görmedim,en azından video çekerken şu arı vızıltısı gibi çıkan sesin kesileceğini ummuştum ama oda olmamış,yani anlayacağınız nokiaya.

• quote:

Orjinalden alıntı: welat.

arkadaşlar az önce nokia shoptan geldim,n73 üme son versiyonu yüklettim (v 2.068.0.0.3)ama maalesef hayal kırıklığına uğradım tlf önceden kamera modundayken 5 6 resimden sonra donuyordu,büyük ihtimalle bunun halolacağını sanıyordum ama maalesef daha bismillah demeden çektiğim üçüncü resimden sonra tlf gene dondu.

arkadaşım aklıma senin telefonda sorun var gibi geliyor. kullandığın hafıza kartı iyi bir marka olmalı bence. Sandisk 2GB kullandım sounsuz. Yani ben kullanırken donma olmuyordu. Zaten kimsede ortak problem yok. genelde hep farklı hatalar var.

• bende 2 gb kingston kullanıyorum.
  • aslında tlf dan genel olarak memnunum suan kartın 1100 mb ı dolu ve bi yavaşlama falan yok sadece donma ve şu video çekerken gelen ses sorun yapıyor,bide geçenlerde çektiğim bazı resimlerin baskısını aldım resimler tlf çok süper durduğu halde baskıda çok kalitesiz çıktı özellikle çok soluk ve cansız gözüküyor ayarlar en yüksek olduğu halde,beraberinde eski 7610 umla çektiğim bikaç fotonunda baskısını aldım aralarında öyle ahım şahım bi fark bulamadım.tlf umun bi artı yönü bazı arkadaşlar karanlıkta foto çekerken mavi çizgiler çıkıyormuş ve net değilmiş işte bende öyle bi sorun yok ve resimler çok net çıkıyor.
  • welat arkadaşım baskıya walla söz ettirmem süper baskı kalitesi war.senin bastırdığın alette sorun olmasın..??

bide wersiyon yükseltmeden bahsettik yukarda gerçekten hiçbi değişiklik yokmu??yada bi resmi sitede falan yeni wersiyonla nelerin düzeleceğini bildirmiyolar mı?
  • k@y@23 arkadaş fotoğrafçıda bastırdım,belkide onlar iyi çıkaramamışlardır,ama telefonun ekranında resimler süper gözüküyor,valla kim görse ağızları açık kalıyor hele slayt gösterimde müzikle beraber dehşet güzel oluyor.vallahi ben hiç bi dğişiklik görmedim,yukardada yazdığım gibi eve gelir gelmez bikaç resim çekeyim dedim üçüncü resimden sonra tlf eskisi gibi kitlendi.
  • ARKADASLAR N73 SORUNLARINI OKUDUM COĞU BENDEDE OLUYORDU SİZE TEK TVSİYEM KULLANACAĞINIZ PROGRAM YADA TEMALARI HAFIZA KARTINA İNDİRMEYİN HAFIZA KARTINDAN OKURKEN ZORLANIYO VE KİLİTLENME OLUYOR SORUNLARIN HEPSİNİ BEN BÖYLE ASTIM BİRDE FORMAT ATINCA DÜZELMİYOR TEKRAR YASIYORSUN AYNI SORUNLARI YENİ VERSİYON YÜKLENMESİ GEREKİYO BAZI BOZUKLUKLAR İÇİN ODA DAHA YOK SAYGILARIMLA
  • ARKADASIM DAHA YENİ VERSİYONU YOK CALISAN BİRAZ DAHA BEKLEMEN LAZIM TAVSİYEM MEMORY KARTRA PROG YADA TEMA İNDİRDİYSEN MEMORY KARTDAN TELE KOPYALA KARTTAN OKURKEN KİLİTLENİYOR
  • TEMALARINI TELEFON HAFIZASINA İNDİR MEMORY KARTA DEĞİL
  • kyrtkn arkadaşım ya dediklerin için saol ama yukarda yeni wersiyon yükleten bi arkadaş warmış sen yeni wersiyon daha çıkmadı diosun.nasıl oluyo bi şimdi:S
  • yeni versiyon cikti club nokia da solediler
  • arkadaşlar ben yeni versiyon yükledim 03 lü olan ve gerçektende hiçbi sorun halolmamış.
  • başka versiyon yükleten arkdaş warmı?? belki senin cihazda sorun wardır..??
  • çok geçmiş olsun burayı okuduğum iyi oldu bende almaya niyetleniyordum
  • bende merak ediyorum acaba başka kimse yeni versiyonu yüklettilermi,bakalım yeni yükletenlerde bi değişiklik varmı,
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.