Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün ümraniye teknosada denedim.Dış görünüşü gerçekten harika.
    tuş takımı dizilimi ,menüsü nokia klasiği.
    dikkatimi çeken menü arasında gezerken oldukça ağır olması.
    içinde hafıza kartıda yoktu.
    İlgili arkadaşa bu konuyu sordum.Bunun üzerine başka bir cihaz getirdi.
    getirdiği cihazda ilk açılımda bayağı zorlandı.
    Bunun üzerine symbianlılar böyle beyfendi demekle yetindi.
    Gerçekten bu işletim sisteminin özelliğimi yoksa telefondanmı kaynaklanıyor?
    yorumlarınızı bekliyorum.
  • Daha önce bende K700i vardı. Onun kadar hızlı değil. Ama çok da yavaş değil bana göre. Benim için pek fazla problem değil. Arka planda çalışan program olup olmaması da hızını etkiliyor. Programları kapatmanın da faydası olur
  • denediğim cihazlarda arka plan diye birşey yoktu.
    kutusundan çıkarıp açtılar.
  • Benim de de joystick'in tepesi düştü bi arkadaşın daha olmuş... japonla yapıştırmış... Ben servise gidicem... Bu düşmeden kaçış yok anlaşılan eninde sonunda düşecek çünkü sisteminde sorun var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musoku -- 30 Ekim 2006; 10:22:34 >
  • bendim ooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@Y@23

resimlerin isimlerini değiştirebiliyorum ama video we müziklerin isimlerini değiştiremiyorum.sadece bendemi öyle acaba?

PARÇANIN ÜZERİNE GELİP SEÇENEK DEDİĞİMDE YENİDEN ADLANDIR GİBİ BİŞİ YOK.

AYARLAR/DOSYA YÖNETİCİSİ NE GİRERSİN İSTEDİĞİN GİBİ İSİMLERİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

NOT GALERİDEN DE İSİMLERİ UZUN OLANLARI DEĞİŞTİREBİLİRSİN AMA SADECE İSİMLERİ UZUN OLANLARI
  • nikelajlı kısımmı düşüyor.yoksa dibindenmi?
    quote:

Orjinalden alıntı: musoku

Benim de de joystick'in tepesi düştü bi arkadaşın daha olmuş... japonla yapıştırmış... Ben servise gidicem... Bu düşmeden kaçış yok anlaşılan eninde sonunda düşecek çünkü sisteminde sorun var...
  • En sonundawww.nokia.com.tr'ye mail atmak zorunda kaldım. Artık dayanamıyorum. bakalım ne cevap gelecek. Çok sinirliyim KVK'ya gidecektim ama arkadaşlar durdurdu. Bu ne bela iştir ya. Allah kimseyi servise düşürmesin.
  • sayın killer.mail atmanın pek faydası olmuyacağını düşünüyorum.
    yetkili servise gidip müşteri temsilcisi ile yapacağınız sert dialog işe daha iyi yarar.
    Bunlar normal telefondan anlamıyorlar.yeni çıkan telefondan nasıl anlasınlar.
  • killer 1 ay geçmeden yapacağın birşey yok malesef... geçtiyse SERT ol acıma ! bulduğun ilk tasıma aracıyla kvk bayinisine git
  • sağolun öyle yapacam zaten. ama işlerim olduğundan oraya geçemiyorum malesef. izmit'e gidiyorum arada ters kaçıyor.şu an 18 iş günü oldu. bekliyorum. ama kendim de elektronik mühendisiyim. mail attım adamlara. arkadaşımın birisi mail atmış oradan cevap vermişler. özür babında ürün değiştirilmiş. bakalım ne olacak.
  • kıller eger kvk yada genpa serivisine verdiyesen telefon 1a ydan asarıya gelmez bunu bikere kafana yerlestirr bendede 6630 vardı ekranın kırmısıtm 1 ay 13 gun sonra geldi servisten
    ve ayrıca n73 yeni cıkan bi telefon parcanın bulunamamsı sorunu olabilir ve bundan dolayı kendini 2 aya hazırlaa okeyyy
    benimde jpistik icine kactı ama kullanılıyoo yani bi sorun cıkartmıyo fakat birz zortlast rahat hareket etmiyo bende servise gondercem ama simdi degil dedigim gibi n73 yeni bi model parcası hemen bulunamaz belkide yurt dısından getittiriliyordur soole 2-3 ay gecsin ondan sonra gondercemm hadi sana gecmiş olsun umarım en kısa zamanda telefonunu alırsın

quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

sağolun öyle yapacam zaten. ama işlerim olduğundan oraya geçemiyorum malesef. izmit'e gidiyorum arada ters kaçıyor.şu an 18 iş günü oldu. bekliyorum. ama kendim de elektronik mühendisiyim. mail attım adamlara. arkadaşımın birisi mail atmış oradan cevap vermişler. özür babında ürün değiştirilmiş. bakalım ne olacak.

• haklısın da senin durum sakat. o joystick devre board'unu aşındırıyor olabilir. valla o parça bulunmaması benim de aklıma geldi. atıığım mailde de söyledim zaten. bakalım sonuç ne olacak. zaten ben japon'la yapıştırdım ya joystick'i işte bu nedenle yapıştırmıştım. biliyordum bu kadar uzayacağını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

haklısın da senin durum sakat. o joystick devre board'unu aşındırıyor olabilir. valla o parça bulunmaması benim de aklıma geldi. atıığım mailde de söyledim zaten. bakalım sonuç ne olacak. zaten ben japon'la yapıştırdım ya joystick'i işte bu nedenle yapıştırmıştım. biliyordum bu kadar uzayacağını.

Nokia dan boşa cevap bekleme.Ben basit bir soru sormuştum defalarcada mail attım,cevap bile vermeye tenezül etmediler.Umarım sana cevap verirlerde ,bende şaşırırım.
  • Valla ben de umutlu değilim ama bakacağız işte. Bu iş böyle gitmez ama!!!!
  • walla ya allh kmsenin başına wermesin.1000 ytl werip son model telefon alıosun 2. haftasında bozuluyo.sora sürün bakalım kvk kapılarında.inşallah düzelirde bi an önce telefonuna kawuşursun network.
  • ÇOK SAĞOL CEWAP KARDEŞİM.SONUNDA OLDU.ESKİDEN NE GÜZEL PARÇANIN ÜZERİNE SEÇENEKLER DEYİNCE DEĞİŞİYODU.ŞŞİMDİ ÖLE DİİL.TEKRAR SAOL CEWAT..

quote:

Orjinalden alıntı: cevat_

quote:

resimlerin isimlerini değiştirebiliyorum ama video we müziklerin isimlerini değiştiremiyorum.sadece bendemi öyle acaba?

PARÇANIN ÜZERİNE GELİP SEÇENEK DEDİĞİMDE YENİDEN ADLANDIR GİBİ BİŞİ YOK.

AYARLAR/DOSYA YÖNETİCİSİ NE GİRERSİN İSTEDİĞİN GİBİ İSİMLERİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

NOT GALERİDEN DE İSİMLERİ UZUN OLANLARI DEĞİŞTİREBİLİRSİN AMA SADECE İSİMLERİ UZUN OLANLARI

• quote:

walla ya allh kmsenin başına wermesin.1000 ytl werip son model telefon alıosun 2. haftasında bozuluyo.sora sürün bakalım kvk kapılarında.inşallah düzelirde bi an önce telefonuna kawuşursun network.

sağol kardeş. Valla telefonun suratını unuttum. şimdilerde televizyonda reklamı çıkıyor. İçim burkuluyor valla.
  • hocam çalınmaya karşı garantisi varmı?
    hani daha fazla eziyet çekmemen adına söylüyorum.
  • @hayden
    bilmiyorum ki. ama sanmam.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.