Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gün ışığının az olduğu ya da hiç olmadığı tüm ortamlarda bu var..Kapalı ortam resimleri gerçekten çok çok kötü..Benim 1MP'lik 7610 çok daha iyi çekiyordu kapalı ortamlarda..Mavili morlu saçma bir hal alıyor iç mekan fotoğrafları..Yazılım güncellemesi ile düzelmezse kötü..
  • evet firmware update ile düzelmesi lazım. yoksa halimiz harap.
  • quote:

Orjinalden alıntı: klebinho

su an denedim bende mavi cizgi falan yokk allah allah bir kac kere daha deniim ben valla sıfır ısıkta cektim birde

Foruma ekleyebilir misin o resimleri?Bizimkilerle kıyaslayalım bir?
  • arkadaşlar bu telefon bu kadar sorunlumu tavsiye etmezmisiniz
  • network killer dediğim tam olarak senin gönderdiğin resimlerdeki olay.bendede aynı sorun war.ama gün ışığı olan yerlerde muhteşem çekiyo.inşalah yeni wersiyonla düzelir.
    bu arada arkadaşım telefondan şikayetlerimiz war ama tawsiye ederim.çok hoş bi telefon..
  • Umarım bu sorun yeni güncellemeyle çözülür
  • inşalalah pashaefendy dediğin gibi olur..ya bi arkdaş yeni wersiyon çıktı dedi eğer yükleten warsa düzelip düzelmediğini söyleyebilir mi?? yada yeni wersiyonda tam olarak neler olcağını nelerin değişceğini açıklayan bi yazı yayınlandı mıı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@Y@23

network killer dediğim tam olarak senin gönderdiğin resimlerdeki olay.bendede aynı sorun war.ama gün ışığı olan yerlerde muhteşem çekiyo.inşalah yeni wersiyonla düzelir.
    bu arada arkadaşım telefondan şikayetlerimiz war ama tawsiye ederim.çok hoş bi telefon..

evet zaten herkesin dediği kötü lafı bu resimlerdeki gibi sanırsam. gün ışığında hakikaten süper. problemim yok. bir arkadaş resimleri bastırdığını ve çok iyi sonuç aldığını söylemişti. bence şu an için bu da yeterli zaten. Servisten gelse artık sıkmaya başladı. pazartesi telefon edecem KVK'ya. bu ne ya!!
  • TK kardes network su an 0 ısıkta cektim o mavi cizgiler falan bende yok bayagı temiz cıkıo hatta cektigim ortam bildiginiz ısksız ortam bana ogretin nasıl resim koyulcanı hemen koyiiimmmmmmmmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: stuka

symbian telefonlarda telefon kapalıyken alarm çalmıyor diye biliyorum ben,yani bu bir genel özellik galiba...

benimkinde çalıo gerçi s60 ama genede çalıoo 6600
  • arkadaslar buda benim cektigim resim bakın karsılastırın buraya linki koyuyorum
    http://img75.imageshack.us/img75/1552/27102006081tm3.jpg
  • bu sıfır ışık mı? inanılmaz. monitörü kapatıp tekrar dener misin. bir de duvarın rengi beyaz. o da etkiler. başka renk duvarda bir daha dener misin? bence etkisi olacak. olmazsa eğer çok şanslısın. Allah bozmasın.
  • walla 0 ışıksa süper bence.ben öncedende söylemiştim kapaktan ses geliyor die dün gidip yenisiyle değiştirdim.adamalr sağolsun hiç sorun çıkarmadılar.2 telefondada oda ışğında çok net sonuç alamıyosun.

ayrıca bende oda ışığında kamerayı açar açmaz süper bi görüntü gözüküyo çok kaliteli sonra mavili morlu görüntü geliyo.ama ilk görünen görüntü gerçekten çok kaliteli keşke öyle çekse...
  • işte bu noktada yazılım yüklemesi ile düzeltilebilecek bir problemmiş gibi bir his doğuyor içime. Ama bekliyoruz bakalım en doğrusu nokia'nın sayfasından indirilen yazılımla olacak gibi.
  • ya arkdşlar bunun düzelip düzelmeyeceğini öğrenir öğrenmez buraya yazabilirmisiniz?çok merak ediyom walla.düzelmesse n73 beni hayal kırıklığına uratmış olcak..
  • network dogru soluon duvar rengi ve monitorun ısıgı etki etmis olabilir ama monitor lcd oldugu icin etrafını aydınlatmaz bir de resme dikkat ederseniz flas acık ve yakın cekim yani flas ortamı ii aydınlatmıs ama durun size bir resim daha cekiim koyarım
  • alın arkadaslar size bir foto daha simdi cektim karanlık oda 0 ısıkta normal mod sadece flas acık duvarda beyaz degil koyu sarı beyler zaten size siyah duvar bulmam zor olur bizim ev frah olsun diye hep acık renge boyandıbuyrun arkadaslar hicbir hile hurda yok 0 ısıklı ortam sadece flash
    http://img152.imageshack.us/img152/8821/28102006084ez9.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@Y@23

walla 0 ışıksa süper bence.ben öncedende söylemiştim kapaktan ses geliyor die dün gidip yenisiyle değiştirdim.adamalr sağolsun hiç sorun çıkarmadılar.2 telefondada oda ışğında çok net sonuç alamıyosun.

ayrıca bende oda ışığında kamerayı açar açmaz süper bi görüntü gözüküyo çok kaliteli sonra mavili morlu görüntü geliyo.ama ilk görünen görüntü gerçekten çok kaliteli keşke öyle çekse...

Aynen bende de öyle..Kamera ilk açıldığı an birden güzel görüntü geliyor,ardından mavili morlu oluyor hemen..Ben bu sebeple telefon sorunlu diye düşünmüştüm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: klebinho

alın arkadaslar size bir foto daha simdi cektim karanlık oda 0 ısıkta normal mod sadece flas acık duvarda beyaz degil koyu sarı beyler zaten size siyah duvar bulmam zor olur bizim ev frah olsun diye hep acık renge boyandıbuyrun arkadaslar hicbir hile hurda yok 0 ısıklı ortam sadece flash
    http://img152.imageshack.us/img152/8821/28102006084ez9.jpg

Çok başarılı bizimkine kıyasla..Benim çektiklerim böyle çıkmıyor..Ne otomatik ayarlarda oluyor ne diğer ayarlarda..

• Arkadaşlar ben da N73 kullanıyorum. Telefonu 13 eylülde almıştım. Şu anda hiç bi problem yok. Kamerada donma problemi de sadece şarjı az olduğu zamanlarda oluyor. O da pek fazla değil zaten. Videolarda mavilik yok ama arkadan bir ses geliyor. Bence o firmware ile hallolur. Gece resimlerinde de mavilik yok. Şu anda memnunum telefondan. Ama bu kadar kişide problem çıkması beni şaşırttı . İşallah problemlerin çoğu fw le hallolur. Bu arada telefonun jelatinini çıkarmayacaktım ama dün üzerine süt damladı. Silince temizlendi ama kokar diye çıkardım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.