Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 sayfa olmuş ne problemi bir telmiş. acil firmware güncellemesi lazım bu tele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richy -- 22 Ekim 2006; 2:11:14 >
  • Aynen katılıyorum.... Nokia ya yazdım konuyla ilgili. Bence herkes yazmalı..

quote:

Orjinalden alıntı: Richy

3 sayfa olmuş ne problemi bir telmiş. acil firmware güncellemesi lazım bu tele
  • Kapalı ortamda mavi çekme sorunu yazılım güncellemesi ile hallolur mu ?

Benim telefon aydınlık olsa dahi tüm kapalı alanlarda mavili morlu çekiyor, rezil gibi..
  • bu tip problemlerin olması gayet normal.. k700i ilk ciktiginda inanilmaz pil tüketimi vardi, firmware ile düzeltildi, k750 bug rekoru ve firmware rekoru kirdi..

Yani bunlar normal seyler.. Ilk firmware geldiginde bilhassa donma kilitlenme gibi sorunlar çözülefcektir...
  • ben de eğer şimdiki telefonumu iade eder ve para iadesi alabilirsem n73 düşünüyorum ama firmware güncellemesini beklicem sanırım almadan bakalım çözücek mi sorunları yoksa devam mı edicek sorunlar....
  • arkadaslar telefonu ep center'dan alalı 2 hafta oldu.problemler konusunda nerden baslasam bilmiyorum.durup dururken donmalar mı desem,normal halde calısırken donup pin kodu istemeler mi desem,ekranın piksellere ayrılıp kapandıktan sonra acılması mı desem yoksa,hicbir islem yapmadıgm halde kapanması mı desem? Hatta pil 2'ser sıra giderek bosalıyor.1 gb sandisk kart var.Onu cıkarıp kullanayım dedim gene de aynı hataları verdi.ep center'a telefon actım getirin dediler telefonu.bayramdan sonra goturcem insallah.simdi 10-15 gun kesin yatar oralarda.telefonun kendisinin bir hata oldugunu dusunmeye basladım.sizce ne yapmalıyım?
  • telefon hatalı gibi. bu kadar sorunlu olmamalıydı. mecburen geri götüreceksin kardeş. geçmiş olsun. değişim iste bence. olmazsa kvk gibi teknik bir servisten tutanak tutturtup yenisini isteme hakkın var sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 24 Ekim 2006; 11:54:15 >
  • telefona bi hal oldu kendi cd sinden cıkan temeaları yüklemek istiyorum ama yüklenemiyor diyor bende * 3 arama tuşu ve power tuşu format olayını denedim olmadı sonra *#7370# olayını yaptım bana ülke seçmemi istedi bende sectim sonra temeyı denedim bu sefer yükledi anlamadıgım konu neden formata ihtiyaç duydu telefonu aldım alalı daha hiç bişey yüklemedim sadece mp3 yükledim onun dışında bişey yüklemedi
    yazılım yüklemek için arda bi format atacaksa işimiz var desene

n73 güzel telefon ama hataları giderilse daha güzel olacak
  • ya arkadaşlar bendede sadece ufak tefek donmalar oluyor bunu fazla önemsemiyorum yeni versiyonla düzeltilecek bişey,benim en büyük problemim video çekimi MPEG4 olduğu halde berbat çekiyor abimde 6280 var n73 ten on kat güzel video çekiyor ve 6280 de video kalitesi 3gp olduğu halde.acaba yeni versiyonla düzelirmi yoksa yandık desenize.
  • ya bu kadar sorunlumu bunun isletim sistemi. bende o kadar n73 istiyodum, n70le mutlu olsam daha iyi sanırım.
  • arkadaşlar soruma cevap alabilsem çok sevinecem
  • Acilen Firmwire update'i gerekiyor sorunlar asagı yukarı aynı sebebler..
  • arkadaşlar nasıl format atılıyor *#7370# denedim açıldı kapandı ama sadece saat ve temel ayarlar değişti yüklediğim şeyler silinmedi.
    oggplayer ı kaldırmaya çalışıyorum kaldırılmıyor
    skyforce yükledim çalışıyordu dün sildim ve tekrar yüklemeye kalktığımda hata veriyor yüklemiyor
    sizin telefon hafızasında hiçbişey yüklü değilken kaç mb boş yer var bende 22 mb civarı
    tel hafızasına yüklediğiniz şeyler teli yavaşlatıyor haberiniz olsun özellikle temalar
    başka fotmat yolu varmı?şu ogg player tel hafızasında kaldı diğer şeyleri karta yükledim canımı sıkıyo
    pc suitle teli bağladığımda telefon hafızasını seçiyorum tüm dosyaları gösteri ayrlamama rağmen system klasörü gözükmüyor
    bayramınız kutlu olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: welat.

ya arkadaşlar bendede sadece ufak tefek donmalar oluyor bunu fazla önemsemiyorum yeni versiyonla düzeltilecek bişey,benim en büyük problemim video çekimi MPEG4 olduğu halde berbat çekiyor abimde 6280 var n73 ten on kat güzel video çekiyor ve 6280 de video kalitesi 3gp olduğu halde.acaba yeni versiyonla düzelirmi yoksa yandık desenize.

Düzelteceklerini hiç sanmıyorum. Çünkü N73 foto telefonu olarak lanse edildi ve geliştirildi. Video olayını da düzeltirseler makul/orta üstü video olduğu için N93 satışlarını engeller bahanesi doğacaktır. Aslında N93 çok daha fazlasını yapabiliyor fakat, N93 ün tanıtım şekli de video üzerine. Belki ilerleyen aylarda artık modasının yavaşladığı dönemlerde iyileştiren yazılımlar çıkartabilirler. Tıpkı N70 v5... ile baya bir gelişme göstermesi gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

quote:

Orjinalden alıntı: welat.

ya arkadaşlar bendede sadece ufak tefek donmalar oluyor bunu fazla önemsemiyorum yeni versiyonla düzeltilecek bişey,benim en büyük problemim video çekimi MPEG4 olduğu halde berbat çekiyor abimde 6280 var n73 ten on kat güzel video çekiyor ve 6280 de video kalitesi 3gp olduğu halde.acaba yeni versiyonla düzelirmi yoksa yandık desenize.

Düzelteceklerini hiç sanmıyorum. Çünkü N73 foto telefonu olarak lanse edildi ve geliştirildi. Video olayını da düzeltirseler makul/orta üstü video olduğu için N93 satışlarını engeller bahanesi doğacaktır. Aslında N93 çok daha fazlasını yapabiliyor fakat, N93 ün tanıtım şekli de video üzerine. Belki ilerleyen aylarda artık modasının yavaşladığı dönemlerde iyileştiren yazılımlar çıkartabilirler. Tıpkı N70 v5... ile baya bir gelişme göstermesi gibi.

eğer donanım destekliyorsa 1 ya da 2 yıl sonra belki daha da önce firmware çıkartıp video kalitesini arttırabilirler. Tabii ki N93 hedeflenen satış miktarına ulaştığında.

• peki n73 için yeni firmware çıktımı
  • son versiyon 2.628.0.0.3 tü hâlâ öyle.
  • nasıl hala oylem yaaa
    senin telefon geldimi killer ve hic bi degişme yokmu ???
    quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

son versiyon 2.628.0.0.3 tü hâlâ öyle.
  • abi bende tam da n73 alcaktım, daha doğrusu daha karar verememiştim n73 mü alsam n80 mi die senin yazdıklarını görünce karar değiştirdim, bu konuyu açman çok ii oldu
  • telefon gelmedi serviste hâlâ. son versiyon olarak 2.0628.0.0.3 var demiştim. yanlış anlaşılmasın.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.