Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bendede durum aynı, Hangi tür foto çekersen çek, deklanşöre ilk basışta ışık önce bi kac saniye yanıyor sonra sönüyor.

quote:

Orjinalden alıntı: coldfire3

arkadaşlar bendede şöle bi sorun var sizdede varmı bilmiyorum ama sorunmu onuda bilmiyorum telefonun flaşını bir türli kapatamıyorum kapat diyorum resim cekerken yine yanıyor yani yanmıyorda ışık uzunca bi süre yaıp snra flaşsiz resimi cekiyor ama önce uzunca yanıyor sizdede durum böylemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Evet bendede durum aynı, Hangi tür foto çekersen çek, deklanşöre ilk basışta ışık önce bi kac saniye yanıyor sonra sönüyor.

evet kardeşim aynen dedigin gibi oluyor çözümüde bulamadım. herhalde çözüm servis
  • Ben bunun bir problem olduğunu düşünmüyorum. Yani bunların cinsi böyle galiba Eğer sadece ikimizde oluyorsa, o zaman gidelim servise. Ama önce başka cihazlarada bakmak lazım.
    Ben bunu şeye benzettim, K790 da kırmızı bir ışık vardı, mesafe ölçen, ondada mesela yanar, ama sen istemezsen yanmaz. Nokiada en gıcık olduğum şey bu ledin her zaman yanmasıdır. Mümkün olsada bunu hiç yanmayacak hale getirebilsek. Son derece gereksiz ve pil yiyen bir durum. Video çekerken bile yanıyor ya, ne için lazımsa

quote:

quote:

Evet bendede durum aynı, Hangi tür foto çekersen çek, deklanşöre ilk basışta ışık önce bi kac saniye yanıyor sonra sönüyor.

evet kardeşim aynen dedigin gibi oluyor çözümüde bulamadım. herhalde çözüm servis

• quote:

Ben bunun bir problem olduğunu düşünmüyorum. Yani bunların cinsi böyle galiba Eğer sadece ikimizde oluyorsa, o zaman gidelim servise. Ama önce başka cihazlarada bakmak lazım.
    Ben bunu şeye benzettim, K790 da kırmızı bir ışık vardı, mesafe ölçen, ondada mesela yanar, ama sen istemezsen yanmaz. Nokiada en gıcık olduğum şey bu ledin her zaman yanmasıdır. Mümkün olsada bunu hiç yanmayacak hale getirebilsek. Son derece gereksiz ve pil yiyen bir durum. Video çekerken bile yanıyor ya, ne için lazımsa

quote:

quote:

o zaman arkadaşlar sizden rica ediyorum noxco ve bende olan durum sizdede olan varsa buraya yazabilirmi boşuna servise falan vermeyelim telefonu

• quote:

Ben bunun bir problem olduğunu düşünmüyorum. Yani bunların cinsi böyle galiba Eğer sadece ikimizde oluyorsa, o zaman gidelim servise. Ama önce başka cihazlarada bakmak lazım.

quote:

quote:

arkadaşlar bu bir sorun değil heralde çünkü bendede anlattıgınız gibi önce bi kac saniye netleştirmek için flaş yanıyor sonra flaşssız cekiyo.

• bu arada sormak istedigim ;
    flaşlı resim çekerken önce bi flaş yanıyo netleştiren bu kısa mesafeli flaş sonradan resmi çekmek için bastıgımızda super bi flaş patlıyo :D uzun mesafeli. (kullananlar bilir). şimdi sormak istedigim video cekerken flaş kısa mesafeli oluyo . bunu dier flaşı acamıyomuyuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

Böyle birşeyle hiç karşılaşmamıştım. neden olabilir bilemeyeceğim. Son çare bi format at diyeceğim ama bilgilerin gider. Sanırım istemezsin bu durumu. Bir de telefon olmadığı için tam hatırlayamayacağım ama tel ayarlarında mıydı bağlantı yönet miydi öyle birşey var oradan bağlanırken sor'u seç. yardımcı olamıyorum telefonun yüzünü unuttum çünkü! Bu arada 15 gün oldu servise vereli hâlâ alacağız telefonu bekliyoruz. Altı üstü iki buton değişecek!

Network KILLER : en azından bir cevap verdin sağolasın.
    Aklıma şöyle birşey geldi :
    Telefon hafızasını karta yedekleyip, telefona formatı bassam , sonra da "karttan geri yükle" seçeneğini kullanıp telefonu eski bilgileri ile donatsam mı ? Telefon hafızasında sadece telefon rehberim var. Kalan her şey (oyun, tema, program) hafıza kartında zaten
    Ne dersiniz ? işe yarar bir çözüm olabilir mi ?
    Saygılarımla.

Coldfire3 : Anlattığın şey bir soruna benziyor. Bende flaş yok u seçince ışık yanmıyor

Öncelikle geç gelen cevap için özür dilerim. bilgisayarımın hdd'si 1 ayda ikinci kere göçtü. bilgilerim allak bullak oldu. bu nedenle foruma da giremedim. Dediğini dene bence. karta yedekleme yapmak mantıklı. acil bir durumda yolda reset atıp geri yükleme yapabilirsin mesela. telefona yardımcı bir program kurmak yoluyla Mpx200'de yapılabiliyordu. ama nokia'da olur mu bilmem. bu yedek işi benim hiç hoşuma gitmiyor nokia'da. sadece tel defterti, sms'ler, notlar, ajanda yedek alsam yeter bana. ama ne var ne yok alıyor content copier. böylece format öncesi problemler format sonrası da sürüyor eğer ki yedekten dönersek. bu işe çözüm bulmak gerek.

• quote:

Orjinalden alıntı: gokmen00

bu arada sormak istedigim ;
    flaşlı resim çekerken önce bi flaş yanıyo netleştiren bu kısa mesafeli flaş sonradan resmi çekmek için bastıgımızda super bi flaş patlıyo :D uzun mesafeli. (kullananlar bilir). şimdi sormak istedigim video cekerken flaş kısa mesafeli oluyo . bunu dier flaşı acamıyomuyuz

zannetmiyorum. yardımcı bir program ile açılsa bile. uzun süre yanacağı için video çekerken pili daha çabuk bitirebilir. ayrıca o flaş uzun süreli yanma için tasarlanmamışsa telefona da zarar verebilir. bence hiç uğraşmayın.
  • quote:

arkadaşlar bendede şöle bi sorun var sizdede varmı bilmiyorum ama sorunmu onuda bilmiyorum telefonun flaşını bir türli kapatamıyorum kapat diyorum resim cekerken yine yanıyor yani yanmıyorda ışık uzunca bi süre yaıp snra flaşsiz resimi cekiyor ama önce uzunca yanıyor sizdede durum böylemi

bence de bu bir problem değil. daha iyi netleme için her çekim modunda oluyordu sanırım. telefon 17 gündür serviste olduğundan! tam emin değilim ama öyleydi sanırım. takmayın kafanıza.
  • Evet o problem değil zaten kullanma kılavuzunda da yazılmış az da olsa yanar diye
  • quote:

Öncelikle geç gelen cevap için özür dilerim. bilgisayarımın hdd'si 1 ayda ikinci kere göçtü. bilgilerim allak bullak oldu. bu nedenle foruma da giremedim. Dediğini dene bence. karta yedekleme yapmak mantıklı. acil bir durumda yolda reset atıp geri yükleme yapabilirsin mesela. telefona yardımcı bir program kurmak yoluyla Mpx200'de yapılabiliyordu. ama nokia'da olur mu bilmem. bu yedek işi benim hiç hoşuma gitmiyor nokia'da. sadece tel defterti, sms'ler, notlar, ajanda yedek alsam yeter bana. ama ne var ne yok alıyor content copier. böylece format öncesi problemler format sonrası da sürüyor eğer ki yedekten dönersek. bu işe çözüm bulmak gerek.

y281nbl: alternatif çözüm önerin için teşekkür ederim.Denedim ama maalesef sonuç negatif.
    Network Killer: Öncelikle geçmiş olsun. Umarım bir daha böyle bir sorun yaşamazsın. Gerçekten çok can sıkıcı bir durum.
    Ayrıca değerli yorumun için teşekkürler. N73 de telefonun kendi içinde "tel. hafızasını yedekle" ve "karttan geri yükle" diye seçenekler var. Yalnız nasıl format atılacağını bilmiyorum*#7370# diye aklımda kalmış. Doğru mudur ?
    Saygılarımla.

• Yardımcı olabildiysem ne mutlu. format kodunun doğru olması lazım bir ara atmıştım format. bana kalırsa başka bir yöntem olmalı ama bulamadım nette. *#7370# olan hard formattır. bir de *#7780# var. bu da soft format. soft format ayarları ilk günkü hale getirir. birşey silmez. hard format ne varsa götürür. Bu noktada defalarca dediğim gibi yine diyeceğim. bu hard format telefon hiç açılamadığı zaman uygulanan bir yöntemdir. ama açılmayan telefona bu *#7370# kodunu nasıl yazacağız merak ediyorum. Bu sorunun yanıtını verebilecek baba yiğit yok mu ya?

Son olarak: telefonumu istiyorum ben ya!! Yüzünü unuttum valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 21 Ekim 2006; 0:33:36 >
  • ne sorunlu tel.miş bu n73 ya.alanların çoğunun illa bi sorunu çıkıyor. hiçbişey olmasa kilitlenmeden donmadan şikayetleri var. sıfır telefon alıyorsun hoparlörünün biri çalışmıyor:( servise göndereceksin ve gelmesi 45 günü bulabilir diyorlar..
  • arkadaslar n serisi telefonlarindaki kilitlenme kendi kendine format atma kapanma hoparlor arizasi vs gibi aksakliklarin cogu yeni versiyon yukleterek halloluyor bir sene once aldigim n90´a yeni versiyon attirana kadar haftada bir kez reset yapiyordu simdi oyle birsey yok cok sukr onun icin n 73 alan arkadaslara tavsiyem en yeni versiyonu yukletmeleridir
  • bu son sürüm yazılımı kendimiz de yükleyebiliyor muyuz nokianın sitesinden falan,yoksa illaki bi telefoncuya servise vs. götürmek gerekiyor mu?ve son sürüm çıktı mı bilginiz var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldcityy

bu son sürüm yazılımı kendimiz de yükleyebiliyor muyuz nokianın sitesinden falan,yoksa illaki bi telefoncuya servise vs. götürmek gerekiyor mu?ve son sürüm çıktı mı bilginiz var mı arkadaşlar?

kendimizde yükleyebiliyoruz.hatta bunun için yukarlarda bi topic var bakarsan bulabilirsin n73 yeni sürümü cıkmadı henuz
  • yardım için teşekkürler yegoadam ve gökmen
  • Merhaba..

Bugün itibariyla ben de N73 sahibi oldum..Ancak biraz problemli başladı bu birliktelik..Telefonun ayarlarını yaptım sanırım..Ancak kamerayı açtığımda, görüntü kalitesi çok kötü yansıyor telefonun ekrarına..:( Ve çektiği resimlerde de kalite çok düşük ve mavi çıkıyor belli bir biçimde..Video da berbat bir şekilde kaydediliyor..(Ayarlar en yüksek seviyede ve otomatikte)

Sorun ne olabilir sizce?Donanımsal mı yazılımsal mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: T K

Merhaba..

Bugün itibariyla ben de N73 sahibi oldum..Ancak biraz problemli başladı bu birliktelik..Telefonun ayarlarını yaptım sanırım..Ancak kamerayı açtığımda, görüntü kalitesi çok kötü yansıyor telefonun ekrarına..:( Ve çektiği resimlerde de kalite çok düşük ve mavi çıkıyor belli bir biçimde..Video da berbat bir şekilde kaydediliyor..(Ayarlar en yüksek seviyede ve otomatikte)

Sorun ne olabilir sizce?Donanımsal mı yazılımsal mı acaba?

yanlışlıkla ön kamerayı açtın galiba
  • Bir an ben de şaşırdım,ön kamera sandım ama değil..Bildiğiniz 3.2 MP'lik kamera..:( Ön kamera gibi kalitesiz yansıyor görüntü ekrana..Sorun ne olabilir?..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.