Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-5 foto çektikten sonra donuyor. Gece çekimleri rezalet...
  • quote:

Orjinalden alıntı: leböf

Arkadaşlar merhabalar.
    N73 alalı 3 gün oldu.Benim problemim galiba burada kimseye denk gelmemiş.
    Resim çekerken herşey normal olduğu halde galeride resmi açtığımda simsiyah olarak kaydedilmiş.
    Bunu arasıra yapıyo.Sıralı çekim modunda mesela 4 ü normal 2 si simsiyah kaydediyor.Bilgisi olan varsa sevinirim.Bu arada telefonu değiştirme ihtimalimde mevcut.Ne yapmalıyım?

Benim de basima geliyo, zaten odaklayip ayarlayana kadar 1ton zaman harciyorum, 1de ustune kapkara 1resim olusuo, sorunun ne oldugunu 1turlu anlayamadim, resmi cektikten sonra da onizleme aninda da kara gorunebiliyo.
    Ben artik N93 kullaniyorum isin acikcasi resimde, cooook berrak resimler olmasa da en azindan ani yakalayabiliyorum...
  • aynen arkadasım
    quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

3-5 foto çektikten sonra donuyor. Gece çekimleri rezalet...
  • O siyah foto olayı benim bir W800 de oluyordu, fakat fotoğrafı pc ye attığında normal çıkıyordu :)

quote:

Orjinalden alıntı: pbr178

quote:

Arkadaşlar merhabalar.
    Resim çekerken herşey normal olduğu halde galeride resmi açtığımda simsiyah olarak kaydedilmiş.
    Bunu arasıra yapıyo.Sıralı çekim modunda mesela 4 ü normal 2 si simsiyah kaydediyor.Bilgisi olan varsa sevinirim.Bu arada telefonu değiştirme ihtimalimde mevcut.Ne yapmalıyım?

Benim de basima geliyo, zaten odaklayip ayarlayana kadar 1ton zaman harciyorum, 1de ustune kapkara 1resim olusuo, sorunun ne oldugunu 1turlu anlayamadim, resmi cektikten sonra da onizleme aninda da kara gorunebiliyo.
    Ben artik N93 kullaniyorum isin acikcasi resimde, cooook berrak resimler olmasa da en azindan ani yakalayabiliyorum...

• Benim de aldığım kingston sorunlu çıkmıştı 1 kitlendi 2 kitlendi bir format 2 format memory kart güm :))
    Kingston ların miniSD leri sorunlu galiba...

quote:

Orjinalden alıntı: sdoz

arkadaslar cihazı öglen aldım. ilk hafıza kartını ( kington ) taktıgımızda kilitlendi cihaz. ac kapa bi işe yaramadı. daha sonra baska bi hafıza kartı ( kington ) taktık sorun kalmadı ama bi ara hafıza kartı arızalı format atmam gerektigini bildiren bir uyarı geldi. formattan sonra düzeldi. cihaz arada sırada 4-5 sn kadar kilitleniyo daha sonra kendine geliyo. kitlenmeler basladıgında hic bir tema, mp3 ve foto yüklü degildi. yarında hafıza kartı ile ilgili bir sorun cıkarsa sanırım degistirmeye giderim. almadan önce bu topici okumamıstım ama okusaydım da tercihim farklı olmazdı. görüntü ve ses konusunda simdilik bir sorun yok umarımda yasamam, yasamayız.

• quote:

Arkadaşlar merhabalar.

hafıza kartı kullanıyorsan kartın hızı arka arkaya kaydedilen resimlerde yavaş kalıyor olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

O siyah foto olayı benim bir W800 de oluyordu, fakat fotoğrafı pc ye attığında normal çıkıyordu :)

quote:

Orjinalden alıntı: pbr178

quote:

Arkadaşlar merhabalar.

Malesef benimkinde pc yada tel farketmiyo, kapkaraysa kara kaliyo.

• evet bencede bugun kingstom hafıza kartım gitti gümbürtüye herhlde telefonda cılsmıyo kitletiyo bilgisayarda kart okuyucudada calısmıyo onuda kitletiyo daha 3 hafat oldu alalı 2 yıl garantilti sizce tamir edilebilirmi format gibi bişeyle yokssa garantitli oldugu icin yenisni verirlermi?? son olrak kingstomu lıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: musoku

Benim de aldığım kingston sorunlu çıkmıştı 1 kitlendi 2 kitlendi bir format 2 format memory kart güm :))

quote:

arkadaslar cihazı öglen aldım. ilk hafıza kartını ( kington ) taktıgımızda kilitlendi cihaz. ac kapa bi işe yaramadı. daha sonra baska bi hafıza kartı ( kington ) taktık sorun kalmadı ama bi ara hafıza kartı arızalı format atmam gerektigini bildiren bir uyarı geldi. formattan sonra düzeldi. cihaz arada sırada 4-5 sn kadar kilitleniyo daha sonra kendine geliyo. kitlenmeler basladıgında hic bir tema, mp3 ve foto yüklü degildi. yarında hafıza kartı ile ilgili bir sorun cıkarsa sanırım degistirmeye giderim. almadan önce bu topici okumamıstım ama okusaydım da tercihim farklı olmazdı. görüntü ve ses konusunda simdilik bir sorun yok umarımda yasamam, yasamayız.

• arkadaslar gercekte bu tel isi kısmet isi simdiye kadar gercekten sizin basınıza gelen sorunlar cıkmadı bu yuzden Allaha sukrediyorum
  • kardes telefonun ne alemde bi de joistik icin ne dediler bende de aynı sorun var da
  • formatla düzelebilir, ama kasma bence, aldıgın yere git biraz sert yap, degisim talep et. ben öyle yapmayı planlıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: flexii_87

evet bencede bugun kingstom hafıza kartım gitti gümbürtüye herhlde telefonda cılsmıyo kitletiyo bilgisayarda kart okuyucudada calısmıyo onuda kitletiyo daha 3 hafat oldu alalı 2 yıl garantilti sizce tamir edilebilirmi format gibi bişeyle yokssa garantitli oldugu icin yenisni verirlermi?? son olrak kingstomu lıyorum
    quote:

Benim de aldığım kingston sorunlu çıkmıştı 1 kitlendi 2 kitlendi bir format 2 format memory kart güm :))

quote:

• arkadaşlar benim sol üst hoparlörden ses gelmiyor.3d açık ama gelmiyor.sizde böyle birşey var mı?yada ses gelen bi dosya formatı var mı biliyor musunuz?
  • formatla nasıl duzelcek ben yapabilirmiyim kartı bilgiayarada kart okuyucuya taktık bicimle yapamıyoz cunku korumalı diyo garantili oldugu icin herhalde valla yardımcı olabilirsen sevnirim cunku ben kartı sehirden aldım sehre gitmeme 15 gun falan var

quote:

formatla düzelebilir, ama kasma bence, aldıgın yere git biraz sert yap, degisim talep et. ben öyle yapmayı planlıyorum.

quote:

evet bencede bugun kingstom hafıza kartım gitti gümbürtüye herhlde telefonda cılsmıyo kitletiyo bilgisayarda kart okuyucudada calısmıyo onuda kitletiyo daha 3 hafat oldu alalı 2 yıl garantilti sizce tamir edilebilirmi format gibi bişeyle yokssa garantitli oldugu icin yenisni verirlermi?? son olrak kingstomu lıyorum
    quote:

quote:

• flexi senin bi bilgin var mı bu hoparlörler konusunda?hepsinden ses geliyor mu?
  • evet ustte tek haporler var sag tarafta alttada sag tarafta agırlıklı orantılı
    quote:

Orjinalden alıntı: oldcityy

flexi senin bi bilgin var mı bu hoparlörler konusunda?hepsinden ses geliyor mu?
  • cevapladığın için teşekkür ederim.bunun nedenini biliyor musun pekki?acaba hoparlörde mi bi sorun var diye korkmuştum bende.tel.i almadan önce böyle bi yazı okumuştum birinden forumda.sorun hoparlördenmiş falan diyordu...
  • hayır sorun falan yok haporlerler oyle yerlestirilmiş
    quote:

Orjinalden alıntı: oldcityy

cevapladığın için teşekkür ederim.bunun nedenini biliyor musun pekki?acaba hoparlörde mi bi sorun var diye korkmuştum bende.tel.i almadan önce böyle bi yazı okumuştum birinden forumda.sorun hoparlördenmiş falan diyordu...
  • flexii_87

formatla nasıl duzelcek ben yapabilirmiyim kartı bilgiayarada kart okuyucuya taktık bicimle yapamıyoz cunku korumalı diyo garantili oldugu icin herhalde valla yardımcı olabilirsen sevnirim cunku ben kartı sehirden aldım sehre gitmeme 15 gun falan var

ÇARESİ YOK ARKADAŞ DEĞİŞTİRECEKSİN TAMİRİ OLLMAZ .. YAPACAĞIN EN GÜZELİ ALDIĞIN YERİ ARA KARGOYLA GÖNDER SONRA SANA YENİSİNİ KARŞI ÖDEMELİ GERİ GÖNDERSİNLER... BENİMKİDE ÖLE BOZULDU DURDU KİTLENİYO YAVAŞLIYO KAFASINA GÖRE BİŞELER YAPIYODU... EN SON N73 HİÇ GÖRMÜYODU Bİ LAPTOP A TAKTIK GÖRDÜ HEMEN Bİ FORMAT 2 GÜN DAHA YAŞADI RAHMETLİ... BEN İADESİNİ YAPTIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musoku -- 11 Ekim 2006; 10:17:31 >
  • bilgisayardaki kart okuyucunun saglam olduguna eminmisin? telefonda : "menü/araçlar/hafıza kartı/seçenekler/haf. kartını biçimle" dedigin zaman sd karta format atabiliyosun. benim bilgisayarda kart okuyucu olmadıgı için bil. da deneyemedim, korumalı demesi konusunda bisey diyemicem. sorunun formatla düzelir mi bilmiyorum ama elektronik cihaz bir kere arıza verdigi zaman gerisi geliyo. sehre gittiginde yenisini talep edersin.

quote:

formatla nasıl duzelcek ben yapabilirmiyim kartı bilgiayarada kart okuyucuya taktık bicimle yapamıyoz cunku korumalı diyo garantili oldugu icin herhalde valla yardımcı olabilirsen sevnirim cunku ben kartı sehirden aldım sehre gitmeme 15 gun falan var

• Arkadaşlar,

Benim problemim video oynatıcılarla ilgili. Eski telefonum samsung D600 dü. IMTOO programı ile 240*320 boyutuna küçültdüğüm mp4 videoları rahat izliyordum. Aynı videoları N73 yükledim realplayer programı açmıyor. Avi formatlı dosyaları DİVX player programında izliyorum ondada 240*320 boyutunda avi videoları açmıyor. Anlıyacağınız tam ekran dolu dolu bir video izleyemedim. Acaba sorun donanımsalmı, yazılımdanmı kaynaklanıyor, yoksa IMTOO programımı yanlış dönüştürüyor?

N73 240*320 boyutunda video izleyeniniz varmı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.