Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu reset gibi bişey peki versiyon yukletme nasıl oluyo bu telefonun yeni versiyonu cıktımı yukleten varmı belki bakarsınız yenii verisyonda bu sorunlar aşılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

baba sana yalan borcum mu var. pazartesi vermiştim bugün cumartesi. yani telefon yeni belki parçası yoktur diye düşünüyorum. ama sonra olmaz ya diyorum vardır parçası. KVK Kozyatağı'na götürdüm zaten mübarek amma da işlek yer. giren çıkanı saysan yorulursun. heralde yoğun diye gecikti bu kadar.

Yok sana bişey demedim yanlış anlama

alınmadım baba. öyle derler ya. sözün etkili olsun diye.

quote:

Ya telefonu alali 1aydan fazla oldu, 1kere format attim, kisayol tusu calismadigi icin, simdi de network killer'in en basta dedigi alarm sorunu vuku bulmaya basladi daha once catir catir calisan alarm simdi tel kapaliyken calismioooo, formattan once mp3 ayarli olarak bangir bangir telefonu acardi, simdi ekran aciliyo, sarj gostergesi gorunuo, ama o kadar cit cikmiyo basta default ses ayarinda die sorun var sandim, mp3 ayarladim soole gumburdesin die, ama nafile, ekran acildi, cit cikmadi, acma kapama dugmesine basinca da kapandi, kitlenme gibi 1sey yasadi
    vallahi 1daha format atmayi da istemiyorum, butun ayarlarim gidio, dosya yerlerini falan ayarlamak amaaaan ugras dur, format harici 1cozumu olan var miiii???

çözümünü bulamadım malesef. Firmware'ini de güncelledim ama nafile.

quote:

Arkadaşlar ben de de telefonda beni sinir eden sorunlar çıktı alalı 1 gün oldu ekran piksel piksel kararıp kapanıyor reset atıyor hatsız mod a almıştım daha normal hale dönemedim şimdi format attım arkadaşların demeleri üzerine düzeldi galiba ama bu ekranın kararıp reset atması başka kimsede var mı nasıl düzeltebilirim

vallla bende olmuyordu. Çoğu kişide olan donma ve kilitlenmeler de bende olmadı hiç. gerçi ben hafızada ne varsa hep pc'ye atıp boş tutuyorum hafızayı ama. Bu arada 2GB Sandisk hafıza kartı kullanıyorum. Takılma falan olmuyor. Mp3 dinlerken resim galerisine girince biraz takılıyor. 0.5-1sn kadar. hemen düzeliyordu. Serviste telefon hâlâ alamadım. Yarın 1 hafta olacak.

quote:

Yaklaşık 3 haftadır bende N73 kullanıyorum , şuana kadar sadece telle foto çekerken donmalar yaşadım ama bu donmalar sürekli olmuyor mesela
    dün 15 tane kadar resim çektim tel banamısın demedi arasıra kafasına eserse bu donmalar oluyor ayrıca temalardan bazılarını silemiyorum
    uyg.yöneticisinde görünmüyor. Bunların hepsi büyük bir ihtimal yeni yazılımla düzelecektir onun dışında öyle aman aman ne sorunlu bi cihazmış diyebileceğim bi durum olmadı (şeytan kulağına kursun..)

Yeni firmware ile düzelmiyor bu sorun. neden kaynaklandığını buldum ama. Yedek aldığımız zaman Content Copier bazı programları ve temaları da yedekleyebiliyor. Yedekten döndüğümüzde ise yedek alınmış tema varsa telefonda duruyor ama yöneticide gözükmüyor malesef. Aslında ben sadece ayarlar, telefon defteri, SMS'ler, ajanda, notlar ve şebeke ayarlarını yedek almak istiyorum. Ama "Content Copier" ne varsa yedek alıyor.

Alarm problemi için de şunu söyleyeyim. Sanıyorum bu yedekten döndüğümüzde yapılan bazı ayarlara bağlı olarak ya da kurulan bazı programlar yüzünden alarm çalmıyor. Telefona format attıktan sonra hiçbirşey kurmadan deneyin alarmı üst üste 3-5 kere. Bakalım ne olacak. Her türlü müziği de denemekte fayda var. aac, mp3 vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 9 Ekim 2006; 12:55:02 >

• Ayni sorun bende de vardi su deklansorun yanindaki tus sertlesti ve deklansore yarim basiyorum fokusluyor sonrada tam basiyorum cekmiyordu telefon bi gun haliya dustu duzeldi
  • aslında ben de yere düşürdüm. ardından o dektanşörün yanındaki tuş basmamaya başladı.
  • ya arkadaslar n73 telefonlarda gercekten sorun var. kimse kendini kandırmasın.

bende 6600 bide w800i var.

ama 6600 alalı 3 seneyi gecti 256 hafıza kartım var kartın markası yok.
    yüzlerce program oyun mp3 tema video foto yüklü ama daha hic reset atmadı donma olmadı.

ardı ardına defalarca foto cektim ama hic yavaslama olmadı.

w800i de aynı ondada hic reset atma ve donma olmadı.

n73 de eger yazılımla düzelmezse kötü olur kullananlar icin.

bence kronik olabilir. o yüzden ben n95 i bekliyorum.
  • telefon alırsam n 73 almam nokia hiç dusunmuyor kullandıktan sonra tel. ne gibi sorunlarla karsılasacağını
    kapaklı tel. da ole nokianın bozulup duruyor ekranıda ciziyor...
  • Format yaradı N73üme erkandaki kararmalar geçti takılmalar da geçti her şey normal görünüyor ama bir daha hatsız mod a almayı gözüm yemiyor neyse eminim düzeltilecektir belki de fazla iyimserim ama ben çok memnunum nazar değmesin
  • Arkadaşlar n73 te müzik listesi oluşturamıyo muyuz ? parça bittiğinde dier şarkılarla devam etmesini istiorum ama ne aynı şarkıya ne de dier şarkılara devam etmio. bunun bir yolu var mı yardımcı olursanız sevinirim.umarım anlatabilmişimdir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bAdb0y

Arkadaşlar n73 te müzik listesi oluşturamıyo muyuz ? parça bittiğinde dier şarkılarla devam etmesini istiorum ama ne aynı şarkıya ne de dier şarkılara devam etmio. bunun bir yolu var mı yardımcı olursanız sevinirim.umarım anlatabilmişimdir..

Menü/Müzik/Seçenekler/Müzik Kütüphanesi/Çalma Listeleri/Seçenekler/Yeni Çalma Listesi

daha sonradan eklemek istediğin parçaları ayarla.
  • bu sorunlar gün geçtikçe artacağa benziyor ya hadi hayırlısı
  • Teşekkürler Time2Die arkadaşım işe yaradı saolasın...
  • perşembeden beri kullanıyorum doğal olarak daha bir haftasını doldurmadı telefon, kilitlenme problemiyle çok şükür hiç karşılaşmadım. fotoğraf bölümü mükemmel işliyor, resim kalitesi zaten çok üst düzeyde. Hafıza dolu mesajını başlarda sık sık aldım çünkü daha önce symbian kullanmadıımdan "multitasking" olayına aşina değildim, no tuşuna basıp ana menüye döndüğünüzde o programların bir çoğu kaanmayıp hafızada yer işgal ediyor, çeşitli taskman programlarından bir tane kurduğunuzda ve/veya oyunlardan programlardan menüdeki "çık" komutuyla çıktığınızda hafıza problemi yaşayacağınızı sanmıyorum. Tel kapalıyken alarm çalmamasını henüz deneyemedim, telefonu hiç kapamıyorum :)

Yukarıdaki sorunlardan birebir farkettiğim tek olay joystickin gerçekten dandik durması, parmağın ucunda çok gevşek duruyor ve üstündeki plastik yakında düşerse pek şaşırmam.

Yine de benim açımdan şu ana kadar artıları eksilerinden ezici derecede fazla, inşallah 1 hafta ya da 1 ay sonra birsürü problem çıkartıp canıma okumaz da ben de bu yazdıklarımı yemek zorunda kalmam :)

Problem yaşayan arkadaşlara da kolay gelsin, sabır ve çözüm diliyorum :9

• ben makinamı aldığım günlerde biraz sorunyaşadımama suan sorunsuz ve kapalıyken alarm sesi sorunu yok hehe bi bu sorunu yaşamadım zaten
  • arkadaslar ben bu telin cok da fazla sorunlu oldugunu dusunmuyorum dikkat ederseniz herkesin sorunu farklı bazı arkadaslar heralde bu sorunları toplayıp hepsinin n73 de oldugunu sanıyo ben simdiye kadar bir sorun yasamadım bi tema sorunu vardı onuda cozdum benim yanlıs yaptıgım bir seyden dolayı olmus ama ne donma ne takılma insallah sorunu olan arkadaslar yeni versiyonla bu sorunlarından kurtulurlar
  • arkadaşlar.telefonu dün aldım.üst soldaki hoparlörden ses gelmiyor benim mp3 dinlerken falan.bu sizde de oluyor mu,yoksa 3d ses özelliği için konmuş ve bazı durumlarda devreye giren bi hoparlör mü o?şuan 3d açık ama ses gelmiyor???
  • 1.sorun->bi uygulamayı no tusundan kapagımda tamammen kapanıyo arka tarafa atmıyo
    2.sorun->muzikcalar galeri sadce bu ikisini kullanırken telefon kendi kendine atıyo bu uygulamalrdan ve cok sıklıkla
    3.sorun->kameradan 2-3 tane foto cektikten sonra tel.donup kalıyo ekaran temanın goruntusundan baska hic bişey gelmiyo telefonu kapapatıp hatta bataryayı cıkarmak zorunda kalıyom
    4.sorun->bazen macro modu calısmıyo inanamıcaksınız ama calısmıyo
    5.sorun-> ve son olrak mesaj yazarken bazen elim telefonun no tusuna kayıyo ve yazdıgım butun mesaj yok oluyo arka fona atmıyo allah kahretsin
    arkadaşalr bazılarında hic sorun yok bazılarında var bunun sebebi ne analmıyorum bunun bi cozumu varmı ?? ve bu sorunları her yasadıgımda pşnalık ve uzuntu yasıyorum niye benim telefonda bu sorunlar vede en kotusu sadece bendemi var bu kadarmı sansızım diye dusunup icim icimi yiyio arkadaşalr
  • arkadaslar cihazı öglen aldım. ilk hafıza kartını ( kington ) taktıgımızda kilitlendi cihaz. ac kapa bi işe yaramadı. daha sonra baska bi hafıza kartı ( kington ) taktık sorun kalmadı ama bi ara hafıza kartı arızalı format atmam gerektigini bildiren bir uyarı geldi. formattan sonra düzeldi. cihaz arada sırada 4-5 sn kadar kilitleniyo daha sonra kendine geliyo. kitlenmeler basladıgında hic bir tema, mp3 ve foto yüklü degildi. yarında hafıza kartı ile ilgili bir sorun cıkarsa sanırım degistirmeye giderim. almadan önce bu topici okumamıstım ama okusaydım da tercihim farklı olmazdı. görüntü ve ses konusunda simdilik bir sorun yok umarımda yasamam, yasamayız.
  • Bu elektronik şans işi derler ya devamlı :)

Kesinlikle katılıyorum...

Fotoğraflarda kilitlenme haricinde bir problem yaşamadan mükemmel aletimle gül gibi geçinip gidiyorum :)
  • slm arkadaşlar bende telefonu alalı 3 gün oldu.herhangi bi problem yaşamadım henüz.daha önce symbian lı tlf.kullanmadıım için pek püf noktalarını yapmam ve yapmamam gerekenleri pek bilmiom tlfona zarar vermemek için?kısa ve yararlı ipuçları bilgiler verecek bi arkadaş varsa çok memnun olurum.tek sorunum duvar kağıdı olarak atadığım resim tlfonu açıp kapatınca yok oluyobide resimlere bakarken resimleri ufacık gösterio.ben mi yanlış kullanıom?şimdiden teşekkürler....
  • Arkadaşlar merhabalar.
    N73 alalı 3 gün oldu.Benim problemim galiba burada kimseye denk gelmemiş.
    Resim çekerken herşey normal olduğu halde galeride resmi açtığımda simsiyah olarak kaydedilmiş.
    Bunu arasıra yapıyo.Sıralı çekim modunda mesela 4 ü normal 2 si simsiyah kaydediyor.Bilgisi olan varsa sevinirim.Bu arada telefonu değiştirme ihtimalimde mevcut.Ne yapmalıyım?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.