Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw zaten kaba kullanacak halimiz yok ama byle sanki kendi kendine makina dökülüyor havası veriiyor ondan yanii
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

Orjinalden alıntı: bscol

yaw tamda almayı düşünürken böyle sorunların olması beni kıllandırdı

Ben alalı 15 gün oldu, şu ana kadar hiç bir problemim yok. (Nazar değmesin!!!!!)
    Burada bahsedilen bazı sorunlar kullanım şeklinden kaynaklanıyor olabilir. Cihaza itina gösterirsen sorun çıkmaz diye düşünüyorum.
    ( en azından mekanik sorun çıkmaz ).
    Al, pişman olmazsın.
    Eğer benim cihaz bu tempo ile devam ederse ikimizden biri ölene kadar telefon değiştirmem
    Saygılarımla

telefonu o kadar özenle kullanıyorum ki anlatamam. zaten beni tanıyan arkadaşlarım da bilirler. Elektronikçi olunca insan biraz daha özen gösteriyor tabi o da var. ama her nedense benim şansıma hep problem yaşarım telefonlarda. yani o kadar özen gösteririm ama yine de sorun sorun...

derler ya "sakınılan göze çöp batar" diye bizimkisi o hesap. ama her zaman da olur bana. ben de bıktım artık. yarın gideceğim sabahtan bakalım ne olacak. hepsiburada faturası ile beraber gitsem olur heralde başka birşey istemezler.

• Geçmiş olsun... Umarım en kısa zamanda pürüz yapmadan sorunları düzeltirler.
  • ben şuan pek fazla oroblem yaşamadım yani takılmalar dışında
    ama satmayıda düşünüyorum...
  • Verdik servise bugün bakalım ne olacak. En geç 1 hafta içinde alırız sanıyorum.
  • yaa n73 kullannalar ben telefonuu acıp kapayınca tema gidiyor kendi orjinal teması geliyor nedendir acaba
  • quote:

yaa n73 kullannalar ben telefonuu acıp kapayınca tema gidiyor kendi orjinal teması geliyor nedendir acaba

Ya valla n73'le alakali her yere yazmissin sorununu okudugumdan beri dusunuyorum, ama hala neden oldugunu bulamadim temalarda sorun olsa hic uymaz.
    N73'umu aldigimdan beri tema yukluyorum, hatta kendi yaptiklarimi kullanmaya basladigimdan beri nerdeyse 1haftada 1 farkli tema kuruorum, ama daha hic kendi kendine orjinal 1temaya donmedi, o yuzden istersen bilgilerini yedekle format at, attiysan ve hala suruyosa bence servise gotur, hos serviste kesin temalar orjinal olmadigi icin kurulmuo tarzi 1laf ederler, ama ne dicemi bilemiyorum

• yaw se k790i aldım aslında aldığım makina bozuk çıktı yarım saat kullanmadan hemen geri iade ettim bu makinayı aldım önce bu hafıza ve ram yetersizliği yavaşlama şimdide tema sorunu yaw ne kadar sorunlu bi makina yapmış nokia gıcık oldum dostum
    birde format atayım ama bazı yazılımlar var tel hafızasında format atarsam gidecek,birde nasıl format atacam *#7370# mi yapacam?

quote:

Orjinalden alıntı: pbr178

quote:

yaa n73 kullannalar ben telefonuu acıp kapayınca tema gidiyor kendi orjinal teması geliyor nedendir acaba

Ya valla n73'le alakali her yere yazmissin sorununu okudugumdan beri dusunuyorum, ama hala neden oldugunu bulamadim temalarda sorun olsa hic uymaz.
    N73'umu aldigimdan beri tema yukluyorum, hatta kendi yaptiklarimi kullanmaya basladigimdan beri nerdeyse 1haftada 1 farkli tema kuruorum, ama daha hic kendi kendine orjinal 1temaya donmedi, o yuzden istersen bilgilerini yedekle format at, attiysan ve hala suruyosa bence servise gotur, hos serviste kesin temalar orjinal olmadigi icin kurulmuo tarzi 1laf ederler, ama ne dicemi bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bscol -- 8 Ekim 2006; 0:46:16 >

• Temayı birde telefonun hafızasına kopyalayıp aynı işlemi yap, yine sorun devam ederse telefonda sorun var ama tema kalırsa minisd kartta sorun var derim.
    Bence memory kart sorunu, ben memory kartı taktığımda ilk iş olarak format atmak oldu, bence soft format dene düzeleceğini sanıyorum...
  • quote:

yaw se k790i aldım aslında aldığım makina bozuk çıktı yarım saat kullanmadan hemen geri iade ettim bu makinayı aldım önce bu hafıza ve ram yetersizliği yavaşlama şimdide tema sorunu yaw ne kadar sorunlu bi makina yapmış nokia gıcık oldum dostum
    birde format atayım ama bazı yazılımlar var tel hafızasında format atarsam gidecek,birde nasıl format atacam *#7370# mi yapacam?

quote:

quote:

Onun icin yedekle diorum, hafiza kartin varsa ona yedekle, ve format atmadan once karti cikar. Evet *#7370# Hard format.

• quote:

yaw se k790i aldım aslında aldığım makina bozuk çıktı yarım saat kullanmadan hemen geri iade ettim bu makinayı aldım önce bu hafıza ve ram yetersizliği yavaşlama şimdide tema sorunu yaw ne kadar sorunlu bi makina yapmış nokia gıcık oldum dostum

quote:

quote:

sende de hiç şans yokmuş, aslında k790 gibi bir modelde pek sorun duymamıştım, üstüne bir de N73 de sorunlar yaşaman, biraz şanssızsın galiba

• Peki size bir soru. Hard format telefon işletim sisteminden dolayı hiç açılmıyorsa uygulanacak bir format türü. Peki telefon açılamıyorsa bu *#7370#'i nereye yazacağız? Nasıl format atacağız. Bence bu * 3 yes ve power butonu kombinasyonu gibi bir başka yöntem olmalı ama nette bulamadım malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

Peki size bir soru. Hard format telefon işletim sisteminden dolayı hiç açılmıyorsa uygulanacak bir format türü. Peki telefon açılamıyorsa bu *#7370#'i nereye yazacağız? Nasıl format atacağız. Bence bu * 3 yes ve power butonu kombinasyonu gibi bir başka yöntem olmalı ama nette bulamadım malesef.

Ben hard formati 1kere yaptim, onda da sorunum kisa yol tusunun kendi kendine calismaz hale gelmesiydi, telefonu acip kapatinca duzeliyo die Pashafendy dedi hard format at, duzelmezse servise ver dedi, yaptim ise yaradi.
    Onun haricinde tamamen calismayan 1alette nasil olur bilemiyorum.
  • arkadaşlar dikkat edin ben telefona tema yükledim daha sonra telefonu hatsız tercihte kullandım ama telefon genel tercihe bi türlü dönmedi telefonu bi kaç gün hatsız olarak kullandım daha sonra telefona formatı basınca telefon düzeldi aman dikkat diyorum telefona tam güvenmediğiniz herşeyi yüklemeyin
  • Geçen gün joyistik sapıttı demiştim ya tekrar aynı sorunu yaşıyorum Servise götürsem mi ne dersiniz???
  • ben verdim pazartesi servise ama ses seda yok henüz. bekliyorum valla. senin cepte terleme ile olmuştu problem sanırım. sıvı teması diyip başına kakmasınlar. yapar bunlar belli olmaz.
  • quote:

ben verdim pazartesi servise ama ses seda yok henüz. bekliyorum valla. senin cepte terleme ile olmuştu problem sanırım. sıvı teması diyip başına kakmasınlar. yapar bunlar belli olmaz.

Keşke öyle bi hata yapsalar
  • can sıkıntısından başka birşey değil. yani parasını kat ve kat fazla ödeyip de aldığımız telefonlarla bile işkence çekiyoruz. verdim işte servise altı üstü bir iki buton değişecek 5 gün oldu ses seda yok. telefonsuz kalmadım Allah'tan vardı yedek arkadaşın telefonu. iade edememiştim. yoksa telefonsuz kalacaktım yani.
  • quote:

can sıkıntısından başka birşey değil. yani parasını kat ve kat fazla ödeyip de aldığımız telefonlarla bile işkence çekiyoruz. verdim işte servise altı üstü bir iki buton değişecek 5 gün oldu ses seda yok. telefonsuz kalmadım Allah'tan vardı yedek arkadaşın telefonu. iade edememiştim. yoksa telefonsuz kalacaktım yani.

O kadar uzun sürüyormu ya. Bi joyistik
  • baba sana yalan borcum mu var. pazartesi vermiştim bugün cumartesi. yani telefon yeni belki parçası yoktur diye düşünüyorum. ama sonra olmaz ya diyorum vardır parçası. KVK Kozyatağı'na götürdüm zaten mübarek amma da işlek yer. giren çıkanı saysan yorulursun. heralde yoğun diye gecikti bu kadar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.