Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum kvk kozyatagına gidecegine Altunizade Teleservice git derim ben onlar ana bayi telefonu daha kısa

zamanda alırsın gibime geliyor ama genede sen bilirsin. Ayrıcacok gecmiş olsun umarım düzeltirlerde bidaha

aynı sorunla karşılaşmazsın
  • ya bak bende 5 tane mpeg video var toplam hepsi 310 mb tanesi oratlam 60 mb falan cok kaliteli olsun diye yaptım oyle acaba onlarmı kasıyokii
    quote:

Orjinalden alıntı: flexii_87

aslında şole 3-4 tane foto cektikten sonraki foto cekiyorum foto ekranda gozukuyo sonra geri diyorum kamera cılması gerekiyo fakat ekrana hic bişey gelmiyo sadece tema gorutusu var hic bişey yok ekranda bekledim şole gelirmi diye yok sonra tekrar acıp kapatıyom telfonu bugun 10-15 defa kapatmısımdır herhalde

quote:

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

kameranın kapanması için yoğun foto çekimi söylendiğini duydum ama aslı nedir bilmem

• sağolasın altunizade uzak kaçar işlerim de var. mecburen kozyatağı yawffff.
  • olabilir...Ama zaten bu tarz olaylarla genelde her markada rasladım gerek arkadaşlarm gerek bu forumda hiç bir tel dört dörtlük değildir olamaz
  • KVK Kozyatağını tavsiye etmem. 23 gün telefonum orada kaldı ve hiçbir işlem yapmadan geri verdiler. telefonum k800i ve arızanın ne olduğunu bile söyleyemediler, telefonu açmamışlar bile.
  • nasıl yaaaa? neden söylemediler. nasıl söylemezler ya? bu ne biçim şey anlamıyorum ki? bu ne biçim müşteri memnuniyeti? daha gitmeden soğudum. vay vay vay!!!!
  • arkadasim avrupa sinirli garantisi diye birsey cikardi nokia ve bu su demek istedigin nokiaya telini yaptirabilirsin ne kozyatagina taktiniz anlamadim
  • valla arkadaşım benim başımdan geçen bu, dün aldım telefonu geri oradan. ayın 6'sında verdim dün yani 29 eylülde geri aldım. verdiğimde telefon kaputtu, aldığımda da kaput.. üstüne bir de sorunu söyleyemediler. ben de telefonu doğubanka gönderdim, garanti dışı yapılsın diye. telefonu aldığımın 2. günü telefon kapandı, bir daha açılmadı. o gün bugündür telefonsuz idare etmeye çalışıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

nasıl yaaaa? neden söylemediler. nasıl söylemezler ya? bu ne biçim şey anlamıyorum ki? bu ne biçim müşteri memnuniyeti? daha gitmeden soğudum. vay vay vay!!!!

• çok büyük ayıp bu valla. Allah onları bildiği gibi yapsın.
  • söyleyecek kelimem yok. sadece aşırı sinirliyim....
  • kardes cok ayip etmislr
  • @Network KILLER;
    alarm telin kendi alarmimi yoksa yedek bir programmi; alarm clock, alar manager......gibi?!
  • kendi alarmı kardeş.

Edit: bu konuda topic açmıştım. forumda "N73 Alarm Problemi" diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 2 Ekim 2006; 0:18:31 >
  • Arkadasım geçmiş olsun diyorum.O alarm sorunu çogu N73'lerde yapıyor.Bende de yapıyor ve ben sorunu çözdüm.Tek çözüm Alarm zilini sadece " VARSAYILAN ZİL SESİ " olarak kullanacaksın.Başka bir şarkı koyarsan (Bu kendi zil sesleri içinde geçerli) telefon kapalı iken alarm çalmıyor.Daha dogrusu telefon kapalıyken Alarm saati geldigi zaman ekran ışıgı yanıyor,batarya göstergesi çıkıyor ve açma-kapama dügmesine sadece bastıgınız zaman telefon kapanıyor.Sorun bundan kaynaklanıyor.Aramalardaki kitlenme ise (Karşı taraf sizi aradıgı zaman) 3D zil sesi efektlerinden yapıyor.Sadece ses yolunu kapalı konuma getirmeniz yeterli olur.Birde telefona " 9 " 'dan fazla tema yükleyemiyorsunuz.Yani 10.temayı kurdugunuz zaman o 10.tema,temalar bölümünde görünüyor fakat YÖNETİCİ'de görünmüyor.Siz herhangibir temayı " Uygula " deyip telefonu kapatıp açtıgınız zaman," Varsayılan Tema " uygulanmış olarak telefon açılıyor.Benim tahminim versiyondan kaynaklanıyor.Şimdilik benim aklıma gelen ve önemli sorunlar bunlar.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klavyeci -- 1 Ekim 2006; 0:45:19 >

• degisik ama guzel bravo
    quote:

Orjinalden alıntı: klavyeci

Arkadasım geçmiş olsun diyorum.O alarm sorunu çogu N73'lerde yapıyor.Bende de yapıyor ve ben sorunu çözdüm.Tek çözüm Alarm zilini sadece " VARSAYILAN ZİL SESİ " olarak kullanacaksın.Başka bir şarkı koyarsan (Bu kendi zil sesleri içinde geçerli) telefon kapalı iken alarm çalmıyor.Daha dogrusu telefon kapalıyken Alarm saati geldigi zaman ekran ışıgı yanıyor,batarya göstergesi çıkıyor ve açma-kapama dügmesine sadece bastıgınız zaman telefon kapanıyor.Sorun bundan kaynaklanıyor.Aramalardaki kitlenme ise (Karşı taraf sizi aradıgı zaman) 3D zil sesi efektlerinden yapıyor.Sadece ses yolunu kapalı konuma getirmeniz yeterli olur.Birde telefona " 9 " 'dan fazla tema yükleyemiyorsunuz.Yani 10.temayı kurdugunuz zaman o 10.tema,temalar bölümünde görünüyor fakat YÖNETİCİ'de görünmüyor.Siz herhangibir temayı " Uygula " deyip telefonu kapatıp açtıgınız zaman," Varsayılan Tema " uygulanmış olarak telefon açılıyor.Benim tahminim versiyondan kaynaklanıyor.Şimdilik benim aklıma gelen ve önemli sorunlar bunlar.Kolay gelsin.

• Benim telefonun joyistiğide geçen gün sapıttı. Telefon 4-5 saat cepte durdu sıcaktan terlemiş joyistik zor hareket ediyordu... Servise götürecektim. Sonra baktım ki kendi kendine düzelmiş. Telefonu cepte uzun süre tutmamak lazım ve telefonun ekranının bacağa gelmemesine özen gösterin ekran yola doğru baksın, kamera bacak tarafına Joyistik ön tarafta baskı görüyor
  • yaw tamda almayı düşünürken böyle sorunların olması beni kıllandırdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bscol

yaw tamda almayı düşünürken böyle sorunların olması beni kıllandırdı

Ben alalı 15 gün oldu, şu ana kadar hiç bir problemim yok. (Nazar değmesin!!!!!)
    Burada bahsedilen bazı sorunlar kullanım şeklinden kaynaklanıyor olabilir. Cihaza itina gösterirsen sorun çıkmaz diye düşünüyorum.
    ( en azından mekanik sorun çıkmaz ).
    Al, pişman olmazsın.
    Eğer benim cihaz bu tempo ile devam ederse ikimizden biri ölene kadar telefon değiştirmem
    Saygılarımla
  • heheee ya aslında n80 var ya n73 yada 8800 almayı düşünüyorumda kararsızım neyse yarın n72 nin parasını bi alalım
    quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

Ben alalı 15 gün oldu, şu ana kadar hiç bir problemim yok. (Nazar değmesin!!!!!)
    Burada bahsedilen bazı sorunlar kullanım şeklinden kaynaklanıyor olabilir. Cihaza itina gösterirsen sorun çıkmaz diye düşünüyorum.
    ( en azından mekanik sorun çıkmaz ).
    Al, pişman olmazsın.
    Eğer benim cihaz bu tempo ile devam ederse ikimizden biri ölene kadar telefon değiştirmem
    Saygılarımla

• quote:

Hocam benim sorunum tamamen kullanım hatasından kaynaklanıyor. Şu an için bi problemim yok. Tavsiye ederim gönül rahatlığıyla alabilirsin Ama hassas cihazlar biraz dikkat gerektiriyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.