Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdilik bir sorunla karşılaşmadım.Hep böyle sorunsuz gitmesini temenni ediyorum.
  • Yaklaşık 4 haftadır kullanıyorum, özellikle bu kamerada telefonun kitlenmesiyle ilgili birşey dikkatimi çekti,belki diğer kullanan arkadaşlardan da bunu
    farkeden olmuştur.Eğer şarjınız full ise kamerayla resim çekerken asla ama asla kitlenmiyor,( Benim telde bu durum böyle denemek isteyenler mutlaka denesin diğer kullanan arkaşlardada durum aynı mı açıkcası çok merak ediyorum) şarjım fulldeyken telefonla sürekli resim çektim videolar çektim gece,gündüz,makro,manzara hertürlü modda resim çektim inanın bana hiç kitlenme olmadı (Belki sana öyle gelmiştir demeyin 2 haftadır dikkat ediyorum buna gerçektende sonuç aynı) Ama nezaman şarjdan bi kaç diş eksik olsa resim çekerken çoğu zaman kitlenmeler donmalar oluyor..Bana göre bu durum eminimki yeni versiyonla düzelecektir..Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydnnn

kardes telefonun ne alemde bi de joistik icin ne dediler bende de aynı sorun var da

valla daha alamadım ki telefonu. yani ayın ikisinde verdim ama ne arayan var ne soran. kvk'nın sayfasından mail de attım ama ona da cevap gelmedi. o kadar para verdim telefonu kullanamıyorum yani sinir oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: QMATRİS

Arkadaşlar,

Benim problemim video oynatıcılarla ilgili. Eski telefonum samsung D600 dü. IMTOO programı ile 240*320 boyutuna küçültdüğüm mp4 videoları rahat izliyordum. Aynı videoları N73 yükledim realplayer programı açmıyor. Avi formatlı dosyaları DİVX player programında izliyorum ondada 240*320 boyutunda avi videoları açmıyor. Anlıyacağınız tam ekran dolu dolu bir video izleyemedim. Acaba sorun donanımsalmı, yazılımdanmı kaynaklanıyor, yoksa IMTOO programımı yanlış dönüştürüyor?

N73 240*320 boyutunda video izleyeniniz varmı?

fps ayarını 15'e çekersen sorun kalmıyor. Ama mp4 codec'li 3gp dosyaları çalıştırabildim 240x320 olarak. Çevirici olarak "Xilisoft 3GP Video Converter 3" kullan. valla ben memnunum. ama programı benden isteme bu aralar uğraşacak vaktim yok. forumdaki arkadaşlardan istersen eminim link verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 12 Ekim 2006; 18:28:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: musoku

flexii_87

formatla nasıl duzelcek ben yapabilirmiyim kartı bilgiayarada kart okuyucuya taktık bicimle yapamıyoz cunku korumalı diyo garantili oldugu icin herhalde valla yardımcı olabilirsen sevnirim cunku ben kartı sehirden aldım sehre gitmeme 15 gun falan var

ÇARESİ YOK ARKADAŞ DEĞİŞTİRECEKSİN TAMİRİ OLLMAZ .. YAPACAĞIN EN GÜZELİ ALDIĞIN YERİ ARA KARGOYLA GÖNDER SONRA SANA YENİSİNİ KARŞI ÖDEMELİ GERİ GÖNDERSİNLER... BENİMKİDE ÖLE BOZULDU DURDU KİTLENİYO YAVAŞLIYO KAFASINA GÖRE BİŞELER YAPIYODU... EN SON N73 HİÇ GÖRMÜYODU Bİ LAPTOP A TAKTIK GÖRDÜ HEMEN Bİ FORMAT 2 GÜN DAHA YAŞADI RAHMETLİ... BEN İADESİNİ YAPTIM...

korumalı diyorsa kartın üzerinde "lock" özelliği varsa bunu kaldırıp dene. Kartın üzerine bak yan kısmında bir mil olacak. onu "lock" yazan kısımdan diğer kısma kaydır. belki olur.

• o kaydırma duzeni kucuk kartı buyuk karta kitlemesi lazım onla alakası yok sanırım neyse artık zaten ben kartı bugun otobusle gonderidim aldıgım yere 1 hafta dediler eger tamirle duzelmesse yenisini verceklermis insallah duzelmez de yenisini verirler cunku o karttdan bundan sonra hayır gelmez
    quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

quote:

flexii_87

formatla nasıl duzelcek ben yapabilirmiyim kartı bilgiayarada kart okuyucuya taktık bicimle yapamıyoz cunku korumalı diyo garantili oldugu icin herhalde valla yardımcı olabilirsen sevnirim cunku ben kartı sehirden aldım sehre gitmeme 15 gun falan var

ÇARESİ YOK ARKADAŞ DEĞİŞTİRECEKSİN TAMİRİ OLLMAZ .. YAPACAĞIN EN GÜZELİ ALDIĞIN YERİ ARA KARGOYLA GÖNDER SONRA SANA YENİSİNİ KARŞI ÖDEMELİ GERİ GÖNDERSİNLER... BENİMKİDE ÖLE BOZULDU DURDU KİTLENİYO YAVAŞLIYO KAFASINA GÖRE BİŞELER YAPIYODU... EN SON N73 HİÇ GÖRMÜYODU Bİ LAPTOP A TAKTIK GÖRDÜ HEMEN Bİ FORMAT 2 GÜN DAHA YAŞADI RAHMETLİ... BEN İADESİNİ YAPTIM...

korumalı diyorsa kartın üzerinde "lock" özelliği varsa bunu kaldırıp dene. Kartın üzerine bak yan kısmında bir mil olacak. onu "lock" yazan kısımdan diğer kısma kaydır. belki olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: flexii_87

o kaydırma duzeni kucuk kartı buyuk karta kitlemesi lazım onla alakası yok sanırım neyse artık zaten ben kartı bugun otobusle gonderidim aldıgım yere 1 hafta dediler eger tamirle duzelmesse yenisini verceklermis insallah duzelmez de yenisini verirler cunku o karttdan bundan sonra hayır gelmez
    quote:

quote:

flexii_87

valla SD kartlarda da vardı bu dediğimden. ama yollamışsın artık. hayırlısı olsun.

• 12.10.2006 vereli 10 gün oldu. Bugün kayıt sayfasında "işlem görüyor-onarılyor" yazıyor. bakalım yarın ya da cumartesi bir terslik olmazsa alırız sanırım. HDD'im yine göçtü. Virus mü ne anlamadım. Boot sector'ü ve partition table'larını silen birşey var nette. Aman dikkat. Bugün eğer bu yazı yazmasaydı kvk'da yarın bu sinirle dağıtmaya gidecektim yani. Bir ayda ikinci hdd vakası bu. Sanırım hep ayın 11'inde oluyor.
  • Arkadaşlar n73 aldım çok iyi bilmiyorum özelliklerini, özellikle oyun bulmaya çalışıyorum fakat, sonu jar uzantılı oyunlar ekranda ufak veya çalışmıyo genelde, . sorun nedendir acaba.

Birde ngage için üretilen fakat n serisine uyarlanan SONU SİS uzantısı olan oyunlar buldum bu ama yüklenmedi acaba sis uzantılı oyunları yüklüyemiyormuyuz yoksa ekstra programmı lazım
  • N73 Symbian 9.1 OS kullanıyor. o bahsi geçen dosyalardan hiç yüklenmeyenler önceki sürümlere (6 ve 7) ait dosyalar. Yüklenip de küçük çıkanlar ise 9.1'e tam uyumlaştırılamamış olanlar.
  • arkadaşlar yaklaşık 1 aydır n 73 kullanıyorum.Her yönüyle sevdiğim bir telefon.Geçen gün dikkatimi çekti Çiftlikte zarzor konuşurken arkadaşım n 70 ile çok rahat konuşabildi,hatlarımız türkcell faturalı,normalde çiftlik te çekim gücü zayıf fakat arkadaşım konuşabilince kıllandım.bu konuda bilgisi olan cevaplarsa sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: okitsu

arkadaşlar yaklaşık 1 aydır n 73 kullanıyorum.Her yönüyle sevdiğim bir telefon.Geçen gün dikkatimi çekti Çiftlikte zarzor konuşurken arkadaşım n 70 ile çok rahat konuşabildi,hatlarımız türkcell faturalı,normalde çiftlik te çekim gücü zayıf fakat arkadaşım konuşabilince kıllandım.bu konuda bilgisi olan cevaplarsa sevinirim...

cevap yok
    galiba burası cevap degil sadece sorun sitesi
  • hemen cvplıyım....

GSM şebekesinde 1 cm oynama bile telefonun çekim gücünü etkiler...

sen arkadaşınala aynı yerde olsaydın eğer... aynı cm üstünde ve aynı pozisyonda.... ozmn sende full verim alırdın..
    şimdi diyebilrisin.... arkadaşım hareket ediyodu.... ok oda bi ihtimal, gezdiği yerler metre farkıyla senin gezdiğin yerlerden daha fazla çekim almasını sağlıyodur...

yoksa n70 n73ten daha iyi çeker die bi kural kaide yok...

hşç mrk etme için rahat olsun...
    quote:

Orjinalden alıntı: okitsu

arkadaşlar yaklaşık 1 aydır n 73 kullanıyorum.Her yönüyle sevdiğim bir telefon.Geçen gün dikkatimi çekti Çiftlikte zarzor konuşurken arkadaşım n 70 ile çok rahat konuşabildi,hatlarımız türkcell faturalı,normalde çiftlik te çekim gücü zayıf fakat arkadaşım konuşabilince kıllandım.bu konuda bilgisi olan cevaplarsa sevinirim...

• Merhaba,

benimde alalı 2 haftaya yaklaşıyor.henüz herhangi bir sorunla karşılaşmadım,ilk aldığımdaki kitlenme haricinde,hiçbir sorun çıkarmıyor çok şükür.

Fakat bikaç bişi sormak istiyorum

1)m cüzdan'ı ben mi bulamadım yoksa telefonda yokmu?
    2)sd card'larda hangi boyuta kadar sorunsuz çalışıyor?
    3)konuşma esnasında karşıdan gelen ses yeterince yüksek değil gibime geldi,bunun sesi açma dışında herhangi bir ayarı varmı?

Teşekkürler

Saygılarımla,

MERTŞENER
  • Arkadaşlar merhaba;
    bir sorunum var yardımcı olursanız çok memnun olurum:
    N73 ümü usb kablo ile bilgisayara bağlayıp pc suite i çalıştırdım. "Yedekle" yi seçtim.
    Ayarlardan "tel hafızası ve hafıza kartını yedekle" yi seçtim. Yedekle dediğimde tel. ve kart bilgileri okunuyor" dedi daha sonra "yedekleniyor, %1 tamam" dedi. Sonra 15 dak. kadar hiçbirşey olmadı. Ben de pc suite i kapattım. USB kabloyu çıkardım, telefonu kapatıp açtım (kilitlenme falan olmadı. Tedbir olsun, kafası boşalsın diye yaptım).
    Sonra bağlantıyı tekrar yaptım (kablo ile) yeniden yedekleme yi seçip bu sefer sadece "tel. hafızasını yedekle" yi seçtim. "tel. bilgileri okunuyor" dedi. Sonra "tel. yedekleniyor, %1tamam" dedikten hemen sonra "telefon bağlantısı kesildi. lütfen yeniden bağlanın ve yedeklemeyi yeniden başlatın" uyarısı verdi. defalarca yeniden bağlanıp yeniden denedim. hep aynı prompt u alıyorum ( tel. bağl. kesildi....) .
    Ne olmuş olabilir ve üstesinden nasıl gelinebilir ?
    Acil yardımlarınızı bekliyorum.
    Saygılarımla.

Not: Bu hadise evimdeki pc de başıma geldi. Bugün işyerindeki makinamda yedeklemeyi denedim. Aynı promptu aldım. Telefonum görünürde normal çalışmasına rağmen henüz farketmediğim bir şeyleri bozmuş olabilir miyim?

Burası Yukarıdaki post u attığım 3. farklı topic. Umarım burada bir çözüm bulabilirim.
    Yardımlarınızı bekliyorum.
    Saygılarımla.

• Böyle birşeyle hiç karşılaşmamıştım. neden olabilir bilemeyeceğim. Son çare bi format at diyeceğim ama bilgilerin gider. Sanırım istemezsin bu durumu. Bir de telefon olmadığı için tam hatırlayamayacağım ama tel ayarlarında mıydı bağlantı yönet miydi öyle birşey var oradan bağlanırken sor'u seç. yardımcı olamıyorum telefonun yüzünü unuttum çünkü! Bu arada 15 gün oldu servise vereli hâlâ alacağız telefonu bekliyoruz. Altı üstü iki buton değişecek!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 18 Ekim 2006; 17:36:26 >
  • arkadaşlar bendede şöle bi sorun var sizdede varmı bilmiyorum ama sorunmu onuda bilmiyorum telefonun flaşını bir türli kapatamıyorum kapat diyorum resim cekerken yine yanıyor yani yanmıyorda ışık uzunca bi süre yaıp snra flaşsiz resimi cekiyor ama önce uzunca yanıyor sizdede durum böylemi
  • quote:

Böyle birşeyle hiç karşılaşmamıştım. neden olabilir bilemeyeceğim. Son çare bi format at diyeceğim ama bilgilerin gider. Sanırım istemezsin bu durumu. Bir de telefon olmadığı için tam hatırlayamayacağım ama tel ayarlarında mıydı bağlantı yönet miydi öyle birşey var oradan bağlanırken sor'u seç. yardımcı olamıyorum telefonun yüzünü unuttum çünkü! Bu arada 15 gün oldu servise vereli hâlâ alacağız telefonu bekliyoruz. Altı üstü iki buton değişecek!

Network KILLER : en azından bir cevap verdin sağolasın.
    Aklıma şöyle birşey geldi :
    Telefon hafızasını karta yedekleyip, telefona formatı bassam , sonra da "karttan geri yükle" seçeneğini kullanıp telefonu eski bilgileri ile donatsam mı ? Telefon hafızasında sadece telefon rehberim var. Kalan her şey (oyun, tema, program) hafıza kartında zaten
    Ne dersiniz ? işe yarar bir çözüm olabilir mi ?
    Saygılarımla.

Coldfire3 : Anlattığın şey bir soruna benziyor. Bende flaş yok u seçince ışık yanmıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Arkadaşlar merhaba;
    bir sorunum var yardımcı olursanız çok memnun olurum:
    N73 ümü usb kablo ile bilgisayara bağlayıp pc suite i çalıştırdım. "Yedekle" yi seçtim.
    Ayarlardan "tel hafızası ve hafıza kartını yedekle" yi seçtim. Yedekle dediğimde tel. ve kart bilgileri okunuyor" dedi daha sonra "yedekleniyor, %1 tamam" dedi. Sonra 15 dak. kadar hiçbirşey olmadı. Ben de pc suite i kapattım. USB kabloyu çıkardım, telefonu kapatıp açtım (kilitlenme falan olmadı. Tedbir olsun, kafası boşalsın diye yaptım).
    Sonra bağlantıyı tekrar yaptım (kablo ile) yeniden yedekleme yi seçip bu sefer sadece "tel. hafızasını yedekle" yi seçtim. "tel. bilgileri okunuyor" dedi. Sonra "tel. yedekleniyor, %1tamam" dedikten hemen sonra "telefon bağlantısı kesildi. lütfen yeniden bağlanın ve yedeklemeyi yeniden başlatın" uyarısı verdi. defalarca yeniden bağlanıp yeniden denedim. hep aynı prompt u alıyorum ( tel. bağl. kesildi....) .
    Ne olmuş olabilir ve üstesinden nasıl gelinebilir ?
    Acil yardımlarınızı bekliyorum.
    Saygılarımla.

Not: Bu hadise evimdeki pc de başıma geldi. Bugün işyerindeki makinamda yedeklemeyi denedim. Aynı promptu aldım. Telefonum görünürde normal çalışmasına rağmen henüz farketmediğim bir şeyleri bozmuş olabilir miyim?

Burası Yukarıdaki post u attığım 3. farklı topic. Umarım burada bir çözüm bulabilirim.
    Yardımlarınızı bekliyorum.
    Saygılarımla.

pc suite'ı yeniden kur dicem ama başka bir makinada aynı sorun var.sen bence telefon hafızasındaki verileri pc suite'daki dosya yöneticisi yoluyla pc'ye yedekle hem hafıza hemde telefon hafızasındakileri.sonra telefona format at.hem telefon hafızasına hemde hafıza kartına ama bunları yapmadan önce hafıza kartını çıkarıp tekrar dene istersen.

• quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Coldfire3 : Anlattığın şey bir soruna benziyor. Bende flaş yok u seçince ışık yanmıyor

tesekkür ederim kardeşim bi gösterelim o zaman bayramdan snra gerçi pek zararı yok ama genede yaptıralım herşeyi tam olsun gerçi bi verirz 2 hafta bekletirler gene
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.